Last Post Wins !!!11one
- Info
Re: Last Post Wins !!!11one
Ovaj dio je najzanimljiviji
"No, prema pukovniku Philipu J. Corsu, autoru knjige «Day After Roswell», sakaćenja stoke američka je vojska postala svjesna još 1950-tih. Pentagon je skupljao izvještaje s terena, od lokalne i državne policije, o otkrićima mrtve stoke koja je izgledala sistematski sakaćena. Policija je izvještavala da su veterinari, koji su bili pozvani na lice mjesta, zapanjeno otkrivali da je stoci izvučena sva krva i izvađeni čitavi organi takvom kirurškom vještinom da skoro nikakve štete nije bilo na okolnom tkrivu. Ranih 1960-tih čak je bilo spekulacija da izvanzemljani vade organe nekako drugačije, a ne kirurški, jer na zemlji nije bilo medicinskih istrumenata koji bi bar približno mogli izvesti takve operacije. Američka vojska je spekulirala o svrsi «čudne žetve». Možda transplantiraju organe u druge vrste, možda ih koriste za proizvodnju nekakavih «hranjivih paketa» ili ih čak koriste za stvaranje «hibridnih bioloških entiteta».
Sakaćenje stoke danas se istraženo nešto bolje nego u vrijeme emitiranja tog filma, a na uzorcima zemlje, biljaka i tkiva pronađenim na poljima, biofizičari i veterinari-patolozi otkrili su puno anomalija. Jedno od najvažijih otkrića do kojega je došlo u zadnjih pet do sedam godina jest pronalazak čestica čistog goveđeg hemoglobina kod tri životinje. Ne postoji način da se dobije čisti hemoglobin, ljudski ili životinjski, na bilo koji drugi način osim centrifugalnim postupkom u laboratoriju, za kojega je, naravno, malo vjerojatno da je primijenjen na pašnjacima ili u planinama. Potom, postoje svjedoci koji su vidjeli bića kako izlaze iz diskova te životinje podizane ili spuštane zrakama.
Jedna od najzanimljivijih zagonetki u svim istragama koje se bave sakaćenjem životinja upravo je pitanje instrumenta kojim su životinje rezane. Ti su rezovi isti kod životinja svih vrsta, svih veličina, na obje zemljine polutke. Nakon mikroskopskih analiza u laboratorijima, veterinari-patolozi su u svojim izvješćima napisali da se kod rezova koristila visoka temperatura. Na spomen visoke temperature, prva je asocijacija laser. No, kod rezova nije bilo tragova ugljika, a kod svih nama poznatih laserskih operacija, pod mikroskopom se nailazi na crne tragove ugljika. Kod osakaćenih životinja tih tragova nije bilo, što upućuje na to da je instrument bio sasvim druge, nepoznate vrste."
I znaš za krugove u žitu... Pogledaj ovaj slavni video http://video.google.com/videoplay?docid ... 7397109374#
"No, prema pukovniku Philipu J. Corsu, autoru knjige «Day After Roswell», sakaćenja stoke američka je vojska postala svjesna još 1950-tih. Pentagon je skupljao izvještaje s terena, od lokalne i državne policije, o otkrićima mrtve stoke koja je izgledala sistematski sakaćena. Policija je izvještavala da su veterinari, koji su bili pozvani na lice mjesta, zapanjeno otkrivali da je stoci izvučena sva krva i izvađeni čitavi organi takvom kirurškom vještinom da skoro nikakve štete nije bilo na okolnom tkrivu. Ranih 1960-tih čak je bilo spekulacija da izvanzemljani vade organe nekako drugačije, a ne kirurški, jer na zemlji nije bilo medicinskih istrumenata koji bi bar približno mogli izvesti takve operacije. Američka vojska je spekulirala o svrsi «čudne žetve». Možda transplantiraju organe u druge vrste, možda ih koriste za proizvodnju nekakavih «hranjivih paketa» ili ih čak koriste za stvaranje «hibridnih bioloških entiteta».
Sakaćenje stoke danas se istraženo nešto bolje nego u vrijeme emitiranja tog filma, a na uzorcima zemlje, biljaka i tkiva pronađenim na poljima, biofizičari i veterinari-patolozi otkrili su puno anomalija. Jedno od najvažijih otkrića do kojega je došlo u zadnjih pet do sedam godina jest pronalazak čestica čistog goveđeg hemoglobina kod tri životinje. Ne postoji način da se dobije čisti hemoglobin, ljudski ili životinjski, na bilo koji drugi način osim centrifugalnim postupkom u laboratoriju, za kojega je, naravno, malo vjerojatno da je primijenjen na pašnjacima ili u planinama. Potom, postoje svjedoci koji su vidjeli bića kako izlaze iz diskova te životinje podizane ili spuštane zrakama.
Jedna od najzanimljivijih zagonetki u svim istragama koje se bave sakaćenjem životinja upravo je pitanje instrumenta kojim su životinje rezane. Ti su rezovi isti kod životinja svih vrsta, svih veličina, na obje zemljine polutke. Nakon mikroskopskih analiza u laboratorijima, veterinari-patolozi su u svojim izvješćima napisali da se kod rezova koristila visoka temperatura. Na spomen visoke temperature, prva je asocijacija laser. No, kod rezova nije bilo tragova ugljika, a kod svih nama poznatih laserskih operacija, pod mikroskopom se nailazi na crne tragove ugljika. Kod osakaćenih životinja tih tragova nije bilo, što upućuje na to da je instrument bio sasvim druge, nepoznate vrste."
I znaš za krugove u žitu... Pogledaj ovaj slavni video http://video.google.com/videoplay?docid ... 7397109374#
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Info
Ma ne bahatiš se, i ja sam to znao prije par godinaelrania wrote:
@info: glupa sam si što se ovak idem bahatiti, ali te sam stvari prožvakala pred 6-7 godina i niej mi niš novo čut išta od toga što si naveo dosad.
- john_constantine
Tako, biti ću odsutan tjedan dana. Idem sutra lagano na more - knjige, more, sunce, šetnja, kuhanje. Ma mir i spokoj, he.
Čitamo se. 

Michel puši karu.
- Info
Sretno i uživaj 

- Ašow
john_constantine wrote:Tako, biti ću odsutan tjedan dana. Idem sutra lagano na more - knjige, more, sunce, šetnja, kuhanje. Ma mir i spokoj, he.Čitamo se.
Uživaj stari!
- elrania
iskoristi svaki trenutak za uživanciju i maksimalno opuštanje!
sretan put!

- Bub
Mislim da nisam ostavio takav dojam, a i vjeruj mi da ja ne bih imao takvo mišljenje o tebi ili bilo kome tko priča svoje viđenje stvari.elrania wrote:meni je sasvim normalno da ljudi doživljavaju ovo moje ko lupanja i nerazumne idiotarije (bilo je takvih komentara, nekih neukusnih i bespotrebnih), ali nije mi to baš ugodno i slušati i opravdavati se nekome pa rađe zaobiđem sve to i zadržim sve za sebe.

@Info osobno obožavam takve stvari i sve ove snimke i članke što su izašli u zadnjih nekoliko mjeseci sam pročitao, ali opet ostaje na ljudima da izmišljaju što je bilo. Vladine tajne si naveo i osiguranja, pa eto recimo jedna teorija...tko zna kakvo napredno oruđe i oružje su izumili samo to još nije izašlo nigdje na vidjelo i taje to recimo već 100god. Bezvezno, jel? Moguće? Tko zna.
Dakle nisi ništa novo iznjeo, naveo, sve se to zna i opet nam ostaju one famozne špekulacije što je to, kako se to desilo... te svatko ima svoju teoriju, a teorija i zavjera bar ima da te zaboli glava i vrlo lako je moguće da je sve to ljudska ruka radila, a i ne mora biti. Samo je fascinantno kako je sve manje takvih stvari kako tehnologija napreduje, konkretno govorim o tim kravama, tragovima u snjegu, žitu etc...pa i one što sam naveo trollove i ostalo također.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Scarface
john_constantine wrote:Tako, biti ću odsutan tjedan dana. Idem sutra lagano na more - knjige, more, sunce, šetnja, kuhanje. Ma mir i spokoj, he.Čitamo se.
Guštaj! Da si barem bliže Splitu, našli bi se na pivi.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Cons uživaj i opali neku sisatu čehinju. 

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- maddjuro
ja cu na more 10-17.7, pa onda na hodočašće u asiz od 25.7-7.8
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
a vjerujem da ne bi do toga došlo s tobom, ali opet, ne želim više o tome po forumima među svima.Bub wrote:Mislim da nisam ostavio takav dojam, a i vjeruj mi da ja ne bih imao takvo mišljenje o tebi ili bilo kome tko priča svoje viđenje stvari.elrania wrote:meni je sasvim normalno da ljudi doživljavaju ovo moje ko lupanja i nerazumne idiotarije (bilo je takvih komentara, nekih neukusnih i bespotrebnih), ali nije mi to baš ugodno i slušati i opravdavati se nekome pa rađe zaobiđem sve to i zadržim sve za sebe.![]()

- Scarface
Ovakve rasprave su uvik zak****, bilo ih je bar 5-6, i sve šta ostane iza je gomila teksta bez ikakve svrhe. Iman prilično precizno mišljenje o tome, i dosta mi je šta iman par prijatelja koji su isprani totalno takvim sranjima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
uvjek je zakurac čut i tvoja ista ponavljanja.
- Scarface
Preloše.
- elrania
editirano u svrhu izbjegavanja daljnjeg preseravanja. valjda će mu i doći kraj.
Last edited by elrania on 19 Jun 2011, 01:25, edited 1 time in total.