Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
jeba

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by jeba » 16 Jun 2011, 00:16

Puff, puff, pass - solidno loše

Info

Post by Info » 16 Jun 2011, 13:43

The Other Guys - kako otkačen film :supz: nije sad ništa posebno, ali za zabavit se je baš dobar 6.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Jun 2011, 21:37

Sucker Punch - stvarno savršenstvo od filma zbog koje mi je žao što to nisam gledao u kinima. Nevjerojatno prekrasna steampunk fantazija s prekrasnim curama, s sjajnom koreografijom i akcijom, prepuna mašte, specijalnih efekata i fantastičnog šokatnog završetka. Skoro da me podsjetio na kultno ostvarenje Brazil. A čitajući tekst o filmu, nevjerojatno kako je film još inteligetniji nego sam mislio, zbog čega ću trebati još jedanput pogledati film. Puno je detalja kroz cijeli film, tako da nije bitna samo akcija i specijalni efekti. Čak niti ne bi rekao da je priča plitka, nego baš više zamršenija i efektnija nego se vidi na prvi pogled zahvaljujući tim skrivenim detaljima koji će pažljivi gledatelji primijetiti. A i ne bi rekao da se pretjeralo s kompjutorskim efektima, upravo suprotno. Van Hellsing je jednostavno bila teška debilana, ali ovaj film je totalna suprotnost (i Xeni, da :mrgreen: ). Netko površan bi s lakoćom mogao popljuvati cijeli film zato jer polugole cure mlate mrtve naciste kroz cijeli film, ali film ima duboku priču zbog kojega ga treba više puta pogledati. Nadam se da će s vremenom steći kultni status usprkos slaboj ocjeni na imbd - u. Akcija je preodlična kao i svaka scena koja se događa u imaginarnom svijetu... 5/5
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 16 Jun 2011, 22:31

john_constantine wrote:Sucker Punch - stvarno savršenstvo od filma zbog koje mi je žao što to nisam gledao u kinima. Nevjerojatno prekrasna steampunk fantazija s prekrasnim curama, s sjajnom koreografijom i akcijom, prepuna mašte, specijalnih efekata i fantastičnog šokatnog završetka. Skoro da me podsjetio na kultno ostvarenje Brazil. A čitajući tekst o filmu, nevjerojatno kako je film još inteligetniji nego sam mislio, zbog čega ću trebati još jedanput pogledati film. Puno je detalja kroz cijeli film, tako da nije bitna samo akcija i specijalni efekti. Čak niti ne bi rekao da je priča plitka, nego baš više zamršenija i efektnija nego se vidi na prvi pogled zahvaljujući tim skrivenim detaljima koji će pažljivi gledatelji primijetiti. A i ne bi rekao da se pretjeralo s kompjutorskim efektima, upravo suprotno. Van Hellsing je jednostavno bila teška debilana, ali ovaj film je totalna suprotnost (i Xeni, da :mrgreen: ). Netko površan bi s lakoćom mogao popljuvati cijeli film zato jer polugole cure mlate mrtve naciste kroz cijeli film, ali film ima duboku priču zbog kojega ga treba više puta pogledati. Nadam se da će s vremenom steći kultni status usprkos slaboj ocjeni na imbd - u. Akcija je preodlična kao i svaka scena koja se događa u imaginarnom svijetu... 5/5
ovo se onda gleda nakon ovakvog upisa :)

Svarog

Post by Svarog » 17 Jun 2011, 13:51

Wings of Desire (Der Himmel über Berlin) - krasno, krasno, krasno. Obožavam ovaj film. Koliko god puta da sam ga pogledao uvijek me iznova oduševljava.
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin

Info

Post by Info » 17 Jun 2011, 14:31

Thursday - :prayer: strašno, ali strašno podcijenjen film + glumi isto tako jako podcjenjen glumac, Thomas Jane. Svi ga vjerojatno pamte po ulozi u The Mistu i još par horora, ali ovaj film i Stander pokazuje o kakvom se glumcu radi. Ne kažem sad da je on odličan, ali da je podcijenjen, po meni je. Uglavnom, radi se o jednom od najotkačenijih filmova koje sam pogledao :lol: kao da ga je režirao Tarantino samo još bolje :supz: traje kratko, niti sat i pol, ali ima otkačenu radnju, otkačene likove, i ima par scena sa james deanom 80ih, Mickey Rourkeom. Znači, lik Thomas Jane je bivši ubojica i sada vodi normalan život sa svojom ženom. Radnja se 90% filma dešava u njegovoj kući u kojoj ga posjećuje stari prijatelj i onda kreće zabava. Priče na njegov stari život su genijalne, pogotovo scena sa crncima :lol: :lol: epic :prayer:

Pogledajte samo ovaj početak http://www.youtube.com/watch?v=nc7o7DuFJsM

I najbolji dio filma kada priča o njegovom poršlom životu i ta scena sa crncima, ovo pod obavezno pogledati koliko je epic http://www.youtube.com/watch?v=hggHbB3EBdc

Mislio sam da je True Romance podcijenjen film i je, ali ovaj je film vrh :prayer: i zato

10/10

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Jun 2011, 16:18

Info wrote:Thursday - :prayer: strašno, ali strašno podcijenjen film + glumi isto tako jako podcjenjen glumac, Thomas Jane. Svi ga vjerojatno pamte po ulozi u The Mistu i još par horora, ali ovaj film i Stander pokazuje o kakvom se glumcu radi. Ne kažem sad da je on odličan, ali da je podcijenjen, po meni je. Uglavnom, radi se o jednom od najotkačenijih filmova koje sam pogledao :lol: kao da ga je režirao Tarantino samo još bolje :supz: traje kratko, niti sat i pol, ali ima otkačenu radnju, otkačene likove, i ima par scena sa james deanom 80ih, Mickey Rourkeom. Znači, lik Thomas Jane je bivši ubojica i sada vodi normalan život sa svojom ženom. Radnja se 90% filma dešava u njegovoj kući u kojoj ga posjećuje stari prijatelj i onda kreće zabava. Priče na njegov stari život su genijalne, pogotovo scena sa crncima :lol: :lol: epic :prayer:

Pogledajte samo ovaj početak http://www.youtube.com/watch?v=nc7o7DuFJsM

I najbolji dio filma kada priča o njegovom poršlom životu i ta scena sa crncima, ovo pod obavezno pogledati koliko je epic http://www.youtube.com/watch?v=hggHbB3EBdc

Mislio sam da je True Romance podcijenjen film i je, ali ovaj je film vrh :prayer: i zato

10/10
Nikad čuo...al pogledah trailer nakon ovog tvog komentara...i nabavlja se odmah!!!!!

Bub

Post by Bub » 17 Jun 2011, 17:26

Također nisam čuo za ovaj film i nakon pogledanog trailer-a mi se jako sviđa.

Info

Post by Info » 17 Jun 2011, 17:47

Ajd baš mi drago :D

Samo da kažem nešto u vezi ocjene. Film možda ne zaslužuje 10 ili 9, ali čvrstih 8 od mene ima. Razlog zašto sam dao 10/10 je zato što je po meni podcijenjen i zaboravljen film i to mi je dodatan plus. Pogledajte još od njega Stander :supz:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Jun 2011, 18:41

Standera sam gledao...slažem se...izvrstan film...

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2011, 19:20

Thursday je dobar film, tu je i ona infamous female-on-male rape scena. Čvrsta sedmica po meni, ipak ništa više od toga.

Inače, on topic:

Chatroom- psihološka drama Hidea Nakate, eksploatacijski đir, dobro dođe za mali predah od mainstream vala kojeg snima (izvrsni Incite Mill). Aaron Johnson rastura u ulozi narcisoidnog šizofreničara. Veliki plus je jako dobar prikaz chatroom svita kroz ljudski svit, svaki lik je jako dobro obrađen, i jedina mana je sama poanta koja zapravo neodlučnom dinamikom radnje stalno klizi iz ruku redatelja, i na kraju ostavlja indiferentan dojam. Ipak, 6/10.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 17:23

Thursday - 8/10

Stvarno mi se svidio film, jednostavan i dobar. Takve stare akcije će kod mene uvijek imati plus za razliku od ovih novih naprlitanih sa svime i svačim.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Jun 2011, 00:16

Requiem For A Dream - 9/10 ,po 4-ti put,bar mislim
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Info

Post by Info » 19 Jun 2011, 01:32

Lethal Weapon 2 - nešto zabavniji nego original, ali isto tako i nešto manje kvalitetniji. Ali obojse su mi isto dragi. 7/10

jeba

Post by jeba » 20 Jun 2011, 10:23

Bub wrote:Thursday - 8/10

Stvarno mi se svidio film, jednostavan i dobar. Takve stare akcije će kod mene uvijek imati plus za razliku od ovih novih naprlitanih sa svime i svačim.
Film je jeben, i kao što si rekao jednostavan. Ja sam ga pogledao prošlo ljeto i ostao iznenađen zato što nisam čuo za njega.

Post Reply