i, super je bilo, Ašow se nije gasio pa mu je tu i tamo K_k morala začepiti usta sočnim poljupcem
baš smo se lijepo napričali, oboje su c00L, da su prilike drugačije, mislim da bi se družili što se mene tiče. i da, Ašow nema više pivski trbuh
callac wrote:još da mi je rekao da izgledam bolje nego na slikama kao što je elri počastio, a ne da sam ista, bili bi najbolji drugari
a jbg, kriv sam to mi neka mana, deformacija, ne znam nisam, guram tu veliku nosinu što imam svuda...volim sve znat.callac wrote:Bub, prava si baba![]()
A ufff, ja bih vas sve volio upoznati, valjda će doći i to vrijeme, samo tih komplimeta se najviše bojim, jer uvijek kažem istinu, tako želim i za uzvrat...a vjerujem da ste prekrasne uživo, milina, samo teške su vam slike, pogotovo što ih sakrijete uvijek s nečim!!callac wrote:i, super je bilo, Ašow se nije gasio pa mu je tu i tamo K_k morala začepiti usta sočnim poljupcem![]()
baš smo se lijepo napričali, oboje su c00L, da su prilike drugačije, mislim da bi se družili što se mene tiče. i da, Ašow nema više pivski trbuh![]()
još da mi je rekao da izgledam bolje nego na slikama kao što je elri počastio, a ne da sam ista, bili bi najbolji drugari
koji detalj?elrania wrote:callac wrote:još da mi je rekao da izgledam bolje nego na slikama kao što je elri počastio, a ne da sam ista, bili bi najbolji drugari![]()
a ovaj forum zbilja je neko selo. fora mi je vidjeti kako se svi zbližavamo i onda su još kk i ašow zajedno, ženska koju znam iz viđenja s foruma od faksa i tip koji pozna moju jednu staru frendicu, bio cimer s jednim likom kojeg znam itd.
horrorhr obitelj se širi
@callac: svako malo se sjetim onog detalja što si ispričala
to mi je baš super ^^ da se bar češće možemo vidjet..elrania wrote:callac wrote:još da mi je rekao da izgledam bolje nego na slikama kao što je elri počastio, a ne da sam ista, bili bi najbolji drugari![]()
a ovaj forum zbilja je neko selo. fora mi je vidjeti kako se svi zbližavamo.

ti si rekao da ćeš u istru moždaBub wrote: A ufff, ja bih vas sve volio upoznati, valjda će doći i to vrijeme, samo tih komplimeta se najviše bojim, jer uvijek kažem istinu, tako želim i za uzvrat...a vjerujem da ste prekrasne uživo, milina, samo teške su vam slike, pogotovo što ih sakrijete uvijek s nečim!!
SpoilerShowMislim da ću i ja skoro imati neki put u ZG, pa valjda ćemo iskombinirat nešto.

Nešto se priča da će se ići opet u Microsoft, valjda neko predavanje opet, a nisam baš sretan s time, već duže vrijeme znam za to, ali još nitko ništa ne govori...to je još uvijek veliko možda. Istra definitivno, samo da se srede neke stvari.metallicat wrote:i zašto put u zg, u ri![]()
Vjerujem tj. uvjeren sam...samo me jebe ovo pivo s limunom...čini mi se da si smekšao malo, cura, veza...aa?Ašow wrote:@bub, ljepše su uživo sve 3, trust me

Ašow wrote:A kruganedo, sjedim sa 3 prekrasne cure, naravno da ću mljet ko zadnja seljačina
Šalu na stranu, definitivno stoji ono sto je callac napisala da bi se druzili da su prilike drugačije.
A pivski trbuh je jos uvijek tu, ali otkako je došla žuja od limuna, svakog dana ide dolje i dolje.
e da i callac je k_k i mene prepoznala s leđa!
@bub, ljepše su uživo sve 3, trust me
dingach, steta sto nisi mogao doci.
A jebiga, smanjuju škembu. (PROVJERENO!)Bub wrote:Vjerujem tj. uvjeren sam...samo me jebe ovo pivo s limunom...čini mi se da si smekšao malo, cura, veza...aa?Ašow wrote:@bub, ljepše su uživo sve 3, trust me