Ženski kutak
- callac
- Jane Doe
Re: Ženski kutak
onda sam ja zbunita, lako mogućecallac wrote:Jane, ne znam jesam ja slijepa, ali meni tvoja kosa na slikama izgleda skroz kratka, a moja sad već polako ne spada pod kratke, a kada se farbam jedva nategnem jednu cijelu tubu keune i jedan cijeli hidrogen, uvijek mi fali za vrhove. a na prošlom avataru sam imala moožda pola centimetra kraću nego sad. pa me to opako zbunjuje
izgleda da sam mislila na onu frizuru koja bi išla pod kratke, a i sama se nisam slikala već neko vrijeme, osim onog u tattoo salonu di se baš i nevidi... neznam, sad ovo sa strane je do pola uha, ovo iza je odrezano skroz da neide po vratu, šiške skroz skratila, i kad to raščupam izgleda više ko neš kaj će ić u neki ultra kratki bob, ali je sve stepenasto.... jebga, ljeto je i raste kosa ko blesava
morat ću na tvoj fejs, pa proučit novije slike ak imaš koju...
mene je samo malo oblik onaj podsjetio na ovo kaj sam si danas napravila na glavi, pa tako, ali i da je ista duljina (što očito nije ni u usporedbi s onom slikom) velika je razlika u količini kose jer je moja sva stepenasta

- callac
Jane, nemam neku svježu sliku, sve su barem mjesec i pol stare i uglavnom su editirane (ne dužina kose nego slika općenito, a originale ne čuvam) al budi uvjerena da nemamo ni blizu istu dužinu, moja je duža i od elrine pa po tome se ravnaj.
al zato imam sliku noktiju, točnije onog zelenog laka, isprobala ga u nedjelju i sad sam na mobu našla sliku
al zato imam sliku noktiju, točnije onog zelenog laka, isprobala ga u nedjelju i sad sam na mobu našla sliku
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
callac wrote: a kada se farbam jedva nategnem jednu cijelu tubu keune i jedan cijeli hidrogen, uvijek mi fali za vrhove.
oćeš reć da ti je jedna tuba jedva dosta? meni je za moju cijelu dovoljna jedna i po

- Jane Doe
ma uvjerena sam ja u to, možda me samo stil ovog kaj sad imam podsjetio na tebe i neke tvoje frizure, pa sam tako usporedila, loša usporedba jebga
i baš sam gledala fotke na fejsu, a ni ne treba mi nova, jer i na ovoj zadnjoj (profilnoj tamo) imaš puuuuuno dužu kosu (ona slikica što je bila ovdje na forumu za avatar je bila mini i stvarno nisam skužila da ti je tako jako kosa narasla), ma hej, imaš kose za razliku od mene, ja sam ko iz zatvora
sad se malo zafrkavam, nisam baš tako.... ovo sada je najsličnije (ako ikako slično, ali duljina je tu) onoj tvojoj star track frizuri, samo što je moja raščupana.
ali eto, baš sam se prevarila, sitna sličica i tak... ali zbilja ti je kosa narasla
a lakić je odličan, fala kaj si ga uslikala, stvarno super izgleda
ja sam danas vidjela jedan tako super plavi, baš ono, ni tamni ni baby plavi, neka srednja mat nijansa, moram ga nabavit
i baš sam gledala fotke na fejsu, a ni ne treba mi nova, jer i na ovoj zadnjoj (profilnoj tamo) imaš puuuuuno dužu kosu (ona slikica što je bila ovdje na forumu za avatar je bila mini i stvarno nisam skužila da ti je tako jako kosa narasla), ma hej, imaš kose za razliku od mene, ja sam ko iz zatvora
sad se malo zafrkavam, nisam baš tako.... ovo sada je najsličnije (ako ikako slično, ali duljina je tu) onoj tvojoj star track frizuri, samo što je moja raščupana.
ali eto, baš sam se prevarila, sitna sličica i tak... ali zbilja ti je kosa narasla
a lakić je odličan, fala kaj si ga uslikala, stvarno super izgleda
ja sam danas vidjela jedan tako super plavi, baš ono, ni tamni ni baby plavi, neka srednja mat nijansa, moram ga nabavit

- callac
yup! jedino kad sam se farbala sa 1517, ona se mješala 1:2 pa mi je ostajalo viška na ovu dužinu. al ja se farbam baš onako, po pravilu, frizerski, ne umuljam samo u kosu bez redoslijeda.metallicat wrote:callac wrote: a kada se farbam jedva nategnem jednu cijelu tubu keune i jedan cijeli hidrogen, uvijek mi fali za vrhove.
oćeš reć da ti je jedna tuba jedva dosta? meni je za moju cijelu dovoljna jedna i po![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- callac
još uvijek farbam sa jednom, ali kažem da mi je na knap. već na vrhove navlačim pa uvijek imam osjećaj da su zato svijetliji od ostatka kose. a eto, misterij! da vidiš kako mi je gusta kosa, bilo bi ti jasno!
jane, e moguće da ti je ko star tek friz, to priznam
isfuraj ga, mislim da će ti super stajati!!! i da, lak je zaaakoooon! 
jane, e moguće da ti je ko star tek friz, to priznam
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- callac
čuj, nemam razloga izmišljati tako nešto. biće da drugačije rezoniramo koliko je farbe potrebno staviti na glavu 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ovo je sigurno to.callac wrote:biće da drugačije rezoniramo koliko je farbe potrebno staviti na glavu
meni je ona prošla bila dovoljna do pola, a imala sam dosta dužu kosu tada, negddje 3cm dužu i bilo je taman.
evo, sutra il danas se farbam s ostatkom.
i da, ova keune mi je zaista super sjela. uopće nemam dojam da mi je boja po ičem isprana, a prala sam je tokom mjeseca katkada i svaki dan.
i onaj lak je odličan!
- Jane Doe
ajde super, ovo me jako veselielrania wrote:ovo je sigurno to.callac wrote:biće da drugačije rezoniramo koliko je farbe potrebno staviti na glavu
meni je ona prošla bila dovoljna do pola, a imala sam dosta dužu kosu tada, negddje 3cm dužu i bilo je taman.
evo, sutra il danas se farbam s ostatkom.
i da, ova keune mi je zaista super sjela. uopće nemam dojam da mi je boja po ičem isprana, a prala sam je tokom mjeseca katkada i svaki dan.
i onaj lak je odličan!

- callac
meni se moja keune ispire, ali ja i želim rezultat boje kao taj kada se ispere, čak mi ni ne paše ona boja tek ofarbane kose i zato sam sad na muci dal ofarbat kosu prije bratove svadbe..boja je super, ali izrast se vidi. možda da nabacim jednu tubu na izrast, valjda će mi biti dosta
(sad vas već prčim jer mi nitko ne vjeruje da mi treba cijela farba, najrađe bi se snimala dok farbam, o vi nevjerne Tome!)
baš mi je drago da ste sve prešle na keune i da ste zadovoljne, oduvijek ju hvalim i imam samo pozitivna iskustva sa njom.
baš mi je drago da ste sve prešle na keune i da ste zadovoljne, oduvijek ju hvalim i imam samo pozitivna iskustva sa njom.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
kužim ovo da ti treba cijela tuba kad se farbaš u skroz novu boju, nijansu, štogod, ali za prefarbavanje iste boje sam si od svake frizerke i moje i tuđe čula da je potrebno manje i da se može samo raščešljati. 
a ne vjerujem da cijelu tubu istreseš na izrast, pa nisi elijen s onakvom glavom
a ne vjerujem da cijelu tubu istreseš na izrast, pa nisi elijen s onakvom glavom
- callac
uvijek farbam cijelu dužinu, prvo izrast, nakon toga ostatak kose. iznimno sljedeće farbanje ću pokušati ne obojati ju cijelu, samo zbog toga što se neće stići isprati.
If one of them is dead.
If one of them is dead.