čestitke!!! wooohooooelrania wrote:prolaz na kolokviju
Što mi je izmamilo smješak danas?
- callac
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
imala sam minimalni broj bodova za prolaz na tom kolegiju. opet. sad još samo pismeni da ne sjebem i nema usmenog!
- Jane Doe
koga briga jel minimalni ili maksimalni, bitno da se riješiš gamadielrania wrote:imala sam minimalni broj bodova za prolaz na tom kolegiju. opet. sad još samo pismeni da ne sjebem i nema usmenog!
sad se za taj pismeni spremi da ga razvališ

- elrania
ma nikog, al to kak je opet minimalni i kako sam se izvukla mi je epic
konačno da sam sad s druge strane crte i da nije bilo onog da je trebalo bod za prolaz.
konačno da sam sad s druge strane crte i da nije bilo onog da je trebalo bod za prolaz.
- Jane Doe
ma toooooo, to je taj radelrania wrote:ma nikog, al to kak je opet minimalni i kako sam se izvukla mi je epic![]()

- elrania
vadim si bilješke za praktikum na temu telepatije i vidovitosti i sad čitam neš malo okvirno u našoj stručnoj literaturi i ide odlomak:
tek neki parapsihološki autori područje parapsihologije proširuju i pitanjima pojavljivanja "duhova" (spiritističke seanse!), "poltergeista" (to su duhovi koji buče i plaše ljude po starim dvorcima) itd.
+ otkriće da u kopiraoni kraj strojarstva ima ostavljena hrpetina stvari meni za faks od ispitnih pitanja, prezentacija, predavanja itd. jedino što sam se glupo osjećala, jer sam to tek sada otkrila.
tek neki parapsihološki autori područje parapsihologije proširuju i pitanjima pojavljivanja "duhova" (spiritističke seanse!), "poltergeista" (to su duhovi koji buče i plaše ljude po starim dvorcima) itd.
+ otkriće da u kopiraoni kraj strojarstva ima ostavljena hrpetina stvari meni za faks od ispitnih pitanja, prezentacija, predavanja itd. jedino što sam se glupo osjećala, jer sam to tek sada otkrila.
- metallicat
vaši psotovi, nisam par dana pošteno čitala forum pa eto, sad imam 5min, bravo el i lol za zadnje, a asfy sup

- elrania
ova psihološka parapsihologija u stručnoj literaturi je urnebes. evo još jednog citata u vezi toga kak se ljude lako da navuć da vjeruju u nešto, a zapravo im se mulja.
uzeli 2 tipa koji su mađioničari i rečeno im je da varaju pa će neka fensi komisija procijeniti je li to zaista prava pojava parapsiholoških fenomena. i ide citat:
"ta dvojica su pune dve godine uspijevali varati, a da nisu bili otkriveni. pri tome je dolazilo do smiješnih rezultata, kao npr. jednom prilikom kada su ova dvojica pokazali neke snimke koje su navodno snimili na svojim seansama. te snimke analizirao je jedan psihijatar i u njima "otkrio" jedno lice, nadalje Isusov portret, NLO, žensko tijelo bez udova, grud
, novorođenče i druge stvari, a slika je zapravo bila učinjena tako da je jedan od dvojice mladića pljunuo na leću filmskog aparata i to je bilo snimljeno."
uzeli 2 tipa koji su mađioničari i rečeno im je da varaju pa će neka fensi komisija procijeniti je li to zaista prava pojava parapsiholoških fenomena. i ide citat:
"ta dvojica su pune dve godine uspijevali varati, a da nisu bili otkriveni. pri tome je dolazilo do smiješnih rezultata, kao npr. jednom prilikom kada su ova dvojica pokazali neke snimke koje su navodno snimili na svojim seansama. te snimke analizirao je jedan psihijatar i u njima "otkrio" jedno lice, nadalje Isusov portret, NLO, žensko tijelo bez udova, grud
- Andrej
Pet metara od moje zgrade otvorena radnja profi sportske opreme.
Toliko su jeftini da je to bruka
Kupio sam toliko da sad mogu da zatvore i odu 2 meseca na odmor.
Toliko su jeftini da je to bruka
Kupio sam toliko da sad mogu da zatvore i odu 2 meseca na odmor.
We're all mad here...
- Bub
Daj pošalji mi kavez s klupicom i tegovima. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Brate kupio sam 2 para profi rukavica, 2 profi kaiša, stalke za sklekove, šipku za zgibove, tegove za ruke i noge, kuke za trbušnjake na istoj, pivo, pljugeBub wrote:Daj pošalji mi kavez s klupicom i tegovima.
Ima da se uradim ko nemački turista u Istri.
Samo mi fale papuče i obavezne bele čarape.
We're all mad here...
- Bub
Neka neka lijepo treba, samo mi nije jasno jel su pivo i pljuge za PWM? 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Pa moram malo da se upropastim, da ne postanem savršen i onda se uobrazimBub wrote:Neka neka lijepo treba, samo mi nije jasno jel su pivo i pljuge za PWM?
We're all mad here...
-
John_Ryder
ipak se ide na 30 seconds to mars 
- metallicat