Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Vermillion

Re: Koji je to film?

Post by Vermillion » 29 May 2011, 00:45

U kojem filmu se mama i kcer (mislim) sakriju kao u neki ducan i neki huligani ih zele ubiti, nisam siguran jel se radi o nekoj post apokalipsi ili samo razvaljenom negom djelu grada/kvarta ali tako izgleda kolko se sjecam. U sjecanju mi je ostala neka scena di glavni huligan uzme pistolj sa samo jednim metkom i vrti ruski rulet na sebi i svoju bandu i tek kad zavrti prema ducanu gdje su se ove dvije sakrile onda tek pistolj okine. Zna li tko?

halba24

Post by halba24 » 02 Jun 2011, 23:47

ima jedan film neznam ime a jako me zanima, uglavnom na početku filma neka žena sva krvava došepa do hitne i tamo je prime i ispituju je šta je bilo a ona govori nešto samo diablo diablo ( vrag, demon ) i onda počinje film kao u nekoj kući tipa big brother nekoliko likova boravi i naravno kamera ih snima, i onda se pojavi neki demon i počne ih klat redom, ono malo se pojavi pa nestane i tak, i vrata i prozori postanu zabarikadirani s nečim crnim tak da nemogu nigdje zbrisat, i na kraju krenu kroz kuhinju u dvorište i jedan prođe pa ga neke zrake ubiju na vratima, pa onda ta ženska uspije pobjeć i demon krene za njom al ona uspije preskočit ogradu i pobjegne...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Jun 2011, 18:27

halba24 wrote:ima jedan film neznam ime a jako me zanima, uglavnom na početku filma neka žena sva krvava došepa do hitne i tamo je prime i ispituju je šta je bilo a ona govori nešto samo diablo diablo ( vrag, demon ) i onda počinje film kao u nekoj kući tipa big brother nekoliko likova boravi i naravno kamera ih snima, i onda se pojavi neki demon i počne ih klat redom, ono malo se pojavi pa nestane i tak, i vrata i prozori postanu zabarikadirani s nečim crnim tak da nemogu nigdje zbrisat, i na kraju krenu kroz kuhinju u dvorište i jedan prođe pa ga neke zrake ubiju na vratima, pa onda ta ženska uspije pobjeć i demon krene za njom al ona uspije preskočit ogradu i pobjegne...
Kolobos - http://www.imdb.com/title/tt0151239/

Jane Doe

Post by Jane Doe » 07 Jun 2011, 19:42

trebam pomoć znalaca ovdje.
stara mi je pričala za neku horror komediju koju su naši preveli Drakula otac i sin. kaže da ima urnebesnih scena, kao npr. njih se dvojica zaljube u istu curu i onda jedan drugom bace lijes kroz prozor iz hotela gdje su odsjeli. eto, to je sve što ja znam o filmu, nemogu nać, a rado bi pogledala
Image

callac

Post by callac » 07 Jun 2011, 19:49

Jane Doe wrote:trebam pomoć znalaca ovdje.
stara mi je pričala za neku horror komediju koju su naši preveli Drakula otac i sin. kaže da ima urnebesnih scena, kao npr. njih se dvojica zaljube u istu curu i onda jedan drugom bace lijes kroz prozor iz hotela gdje su odsjeli. eto, to je sve što ja znam o filmu, nemogu nać, a rado bi pogledala
http://www.imdb.com/title/tt0079075/
Image
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Jun 2011, 07:03

callac wrote:
Jane Doe wrote:trebam pomoć znalaca ovdje.
http://www.imdb.com/title/tt0079075/
Image
ljubim :D :seksualische:
hvala puno
Image

mdaljac

Post by mdaljac » 21 Jun 2011, 11:28

hvala onome tko je rekao za taxidermiu, svaka čast, i hvala

Vermillion

Post by Vermillion » 22 Jun 2011, 01:43

Vermillion wrote:U kojem filmu se mama i kcer (mislim) sakriju kao u neki ducan i neki huligani ih zele ubiti, nisam siguran jel se radi o nekoj post apokalipsi ili samo razvaljenom negom djelu grada/kvarta ali tako izgleda kolko se sjecam. U sjecanju mi je ostala neka scena di glavni huligan uzme pistolj sa samo jednim metkom i vrti ruski rulet na sebi i svoju bandu i tek kad zavrti prema ducanu gdje su se ove dvije sakrile onda tek pistolj okine. Zna li tko?
kaj nitko nezna ovo? :cry:

mdaljac

Post by mdaljac » 22 Jun 2011, 23:09

Može malo pomoći, mada nevjerujem da će to itko znati, ali eto da pitam,..

ovako, gledao sam davno taj film na tv-u, skupina mladih ode u neku kamp kućicu, okolo je šuma, otkriju neko meso, odjednom se počnu jedan po jedan zaraživati tom nekom bolešću...film je europski (mislim da je norveški ili švedski, nisam ziher)...
mislim da bi se trebao zvati nekako "Nepoznato" ili tak nešto...

puno hvala

electric_eye

Post by electric_eye » 23 Jun 2011, 10:40

mdaljac wrote:Može malo pomoći, mada nevjerujem da će to itko znati, ali eto da pitam,..

ovako, gledao sam davno taj film na tv-u, skupina mladih ode u neku kamp kućicu, okolo je šuma, otkriju neko meso, odjednom se počnu jedan po jedan zaraživati tom nekom bolešću...film je europski (mislim da je norveški ili švedski, nisam ziher)...
mislim da bi se trebao zvati nekako "Nepoznato" ili tak nešto...

puno hvala

http://www.imdb.com/title/tt0303816/

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Jun 2011, 23:53

neznam točno čiji je ovo film, nije horror nego je dječji; sjećam se samo da je neka stara baba, vjerojatno vještica rekla nekome liku da ao joj iz neke spilje donese krjes ili tako nešto da ce moći zadržati koje god blago nađe unutra, ugl utoj spilji u koju se mislim kroz neko deblo ulazilo, su 3 vrata, a unutra je ila škrinja koju bi čuvao pas, mislim da su sam snimili krupni pln psa kak drži šapu na škrinji, iza prvih vrata u škrinji je bilo bronca, iza drugoh srebro a iza trećih zlato. kolko se sjećam ti psi nisu ništa specialno radili, sam su tam stajali. Kada je lik si napunio vreću zlatnicima, izašao e van skup s tim kremenom ili čim već, ali kada je pitao tu babau što će joj to došlo je do neke svađe i ta je vještica nestala. kasnije lik dojde u grad počme trošit novce i eka u se sva lika prikrpaju daih časti i prave se da su mu prijtelji, al kad ostane bez para ja otkantaju. kasije je lik sjedio u hotelskoj sobi i kad je pokušao upalit svjećus tim kremenom bi se svaki put stvorio jedan od pasa s vrećom zlatinka
, ako bi kresnuo jedan put došao bi najmanji pas, koji je čuvao broncu, a ako tri puta najveći s zlatnim novem. Kasnije kada se lik vrati u tu birtju s parama ona mu se dva lika opet pokušaju ulizat al ih ovaj više ne želi viditi pa ga prijave da je ukrao pare ili tako nešto, i kada ja odvedu pred giljotinu kao zadnju želju veli da bi zapalio lulu, summona te pse s kremenom da rastjeraju svjetinu i zbriše.

Dakle to je , mislim, dječji film. Al nikak da se sjetim toga, a to mi je ostalo u sječanju kao dobar film
I may be an idiot, but i am no fool.

electric_eye

Post by electric_eye » 24 Jun 2011, 10:59

maddjuro wrote:neznam točno čiji je ovo film, nije horror nego je dječji; sjećam se samo da je neka stara baba, vjerojatno vještica rekla nekome liku da ao joj iz neke spilje donese krjes ili tako nešto da ce moći zadržati koje god blago nađe unutra, ugl utoj spilji u koju se mislim kroz neko deblo ulazilo, su 3 vrata, a unutra je ila škrinja koju bi čuvao pas, mislim da su sam snimili krupni pln psa kak drži šapu na škrinji, iza prvih vrata u škrinji je bilo bronca, iza drugoh srebro a iza trećih zlato. kolko se sjećam ti psi nisu ništa specialno radili, sam su tam stajali. Kada je lik si napunio vreću zlatnicima, izašao e van skup s tim kremenom ili čim već, ali kada je pitao tu babau što će joj to došlo je do neke svađe i ta je vještica nestala. kasnije lik dojde u grad počme trošit novce i eka u se sva lika prikrpaju daih časti i prave se da su mu prijtelji, al kad ostane bez para ja otkantaju. kasije je lik sjedio u hotelskoj sobi i kad je pokušao upalit svjećus tim kremenom bi se svaki put stvorio jedan od pasa s vrećom zlatinka
, ako bi kresnuo jedan put došao bi najmanji pas, koji je čuvao broncu, a ako tri puta najveći s zlatnim novem. Kasnije kada se lik vrati u tu birtju s parama ona mu se dva lika opet pokušaju ulizat al ih ovaj više ne želi viditi pa ga prijave da je ukrao pare ili tako nešto, i kada ja odvedu pred giljotinu kao zadnju želju veli da bi zapalio lulu, summona te pse s kremenom da rastjeraju svjetinu i zbriše.

Dakle to je , mislim, dječji film. Al nikak da se sjetim toga, a to mi je ostalo u sječanju kao dobar film
to ti je bajka Hans Christian Andersena 100%
mislim da se zove Upaljac ili slicno...
ako ti to sta moze pomoci :roll:

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Jun 2011, 12:58

The Tinderbox
je ime bajke; thanx
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 24 Jun 2011, 17:13