Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Limitless - jebeno zabavan film
-
Detectives in 40 minutes
ok film, jednostavan i zabavan
7/10
ok film, jednostavan i zabavan
7/10
-
"Bonded in blood"
Jos jedan film o ubojstvu Essex trojke.
Jako dobar.
7/10
Jako dobar.
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- borntodie
Road Trip (2000) po 50-ti put, i umro od smijeha.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- john_constantine
Midway (1976) - očekivao dobar spektakl ili povijesni ratni film, s velikim glumačkim imenima. A na kraju sat vremena nadrpavanje svega i svačega što mi je djelovalo samo da se napuni sat vremena nekakvim bezveznim stvarima, a petominutne uloge poznatih glumaca isto ne oduševljavaju previše. A i kada krene akcija, onda je nezanimljiva. Cijeli film mi više djeluje kao neki patetičan pokušaj stvaranja povijesnog filma koji čak to niti nije, nego tipični američki film gdje su svi oni heroji, antirasisti, najbolji generali i što sve... šteta potrošenih dva sata. 3/5
Michel puši karu.
-
slažem se, dobar filmGreenHornet wrote:"Bonded in blood"
Jako dobar.
7/10
- Asfodel
Choke - očekivano slabašna ekranizacija. Simpatično je za jedno gledanje, malo se nasmijat i to je više manje to. Moram pohvaliti izbor glavnog glumca, S.Rockwell je dušu dao za raščupanog what would Jesus not do lika. A šteta što nisu ubacili više fora u film..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Unknown
Prvo da kažem, tek sam se sada sitia da sam ga uopće gleda te ću ga vjerojatno poslije ovoga skoro pa totalno zaboraviti.
Film nije loš, ali nije me uopće uspia zainteresirat. Priča mi je bila predvidljiva. Puno razgovora, a nikako da mi neki lik postane zanimljiv niti da ga upamtim (loša karakterizacija).
Akcijske scene su mi nekako mlohavo režirane, kolikogod tuča bila dobra, muzika i editiranje su me uspavali
6.2/10
film za pogledati ako mi je stvaaarno dosadno
Možda je svemu ovome razlog šta sam isti dan gleda Chasera koji me oduševia
Prvo da kažem, tek sam se sada sitia da sam ga uopće gleda te ću ga vjerojatno poslije ovoga skoro pa totalno zaboraviti.
Film nije loš, ali nije me uopće uspia zainteresirat. Priča mi je bila predvidljiva. Puno razgovora, a nikako da mi neki lik postane zanimljiv niti da ga upamtim (loša karakterizacija).
Akcijske scene su mi nekako mlohavo režirane, kolikogod tuča bila dobra, muzika i editiranje su me uspavali
6.2/10
- Dragonrage
olio wrote:Unknown
6.2/10
Osobno...ovo mi je jedan od boljih američkih akcijskih trilera unazad par godina...nimalo dosadan i predvidljiv kao što kažeš, naprotiv, ja sam ga gledao kak se ono kaže, "na rubu stolice", očekivajući kaj će se dalje dogoditi...a da ne govorim kako je (barem meni osobno) i daleko bolji od toliko hvaljenog Takena koji je da se razumijemo dobar akcić, ali je upravo to, samo akcić koji u pogledu priče ili likova nije ništa drugo nego tipični Steven Seagal film, samo sa Liamom Neesonom. A Unknown, osim što je zanimljiv i napet triler sa IMO izvrsnim twistom, je uz to u pogledu priče i likova još k tome i dobar film...
A i akcija je IMO puno bolja ovdje neko u Takenu gdje je bila mrvicu prebrza, baš kao i mnotaža...rekli bi ameri choppy editing...
8/10 samo tako...
-
Jučer sam pogledao film i slažem se s Dragonrageom. Film je i dobar i napet, a ima i nekoliko twistova, a sam priča ima dobar put (nije sve jednostavno, očekivano i jeftino). Liam Neeson je opet odradio dobru ulogu...Dragonrage wrote:Osobno...ovo mi je jedan od boljih američkih akcijskih trilera unazad par godina...nimalo dosadan i predvidljiv kao što kažeš, naprotiv, ja sam ga gledao kak se ono kaže, "na rubu stolice", očekivajući kaj će se dalje dogoditi...a da ne govorim kako je (barem meni osobno) i daleko bolji od toliko hvaljenog Takena koji je da se razumijemo dobar akcić, ali je upravo to, samo akcić koji u pogledu priče ili likova nije ništa drugo nego tipični Steven Seagal film, samo sa Liamom Neesonom. A Unknown, osim što je zanimljiv i napet triler sa IMO izvrsnim twistom, je uz to u pogledu priče i likova još k tome i dobar film...olio wrote:Unknown
6.2/10
A i akcija je IMO puno bolja ovdje neko u Takenu gdje je bila mrvicu prebrza, baš kao i mnotaža...rekli bi ameri choppy editing...
8/10 samo tako...
Film je definitivno visoko iznad prosjeka, kad je riječ o ovakvoj vrsti filma.
- Asfodel
Hall Pass - bila sam skoro pa natjerana na gledanje ovoga i isplatilo se - ispalo stvarno dobra zabava
Ideja je ok i izvedba isto. Stoga, preporuka za neku noviju komediju, nije bezvezna kao većina njih.
Naj scena: kad ga crnac i ginger spašavaju iz vode

Naj scena: kad ga crnac i ginger spašavaju iz vode

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Red (2010) - vrlo odličan i vrlo zabavan suludi akcijski triler prepun eksplozije, akcije, mrtvih, preokreta i zabavnih likova, s dobrom "ostarjelom" glumačkom ekipom. 4/5
Michel puši karu.
-
jebeno, film je baš dobra zajebancijajohn_constantine wrote:Red (2010) - vrlo odličan i vrlo zabavan suludi akcijski triler prepun eksplozije, akcije, mrtvih, preokreta i zabavnih likova, s dobrom "ostarjelom" glumačkom ekipom. 4/5
cijenim takav humor u filmovima
- Info
Wir Kinder vom Bahnhof Zoo - pročitao prije koji tjedan knjigu po drugi put koja je genijalna. Ekranizacija je dobra. Svaka čast tim mladim glumcima kako su odglumili i ta realnost dodaje tu neku čar, ali me jako zasmetalo što su izbacili jako bitne dijelove iz knjige. U filmu nema kad je bila na selu i na odvikavanju u bolnicama. Nema prikazano njezino prvo društvo i ono glavno, nema prikazanog odnosa nje i njene stare, a to u knjizi daje poseban štih. Sve što su zajedno prolazili, muke i muke... Shvaćam da su željeli se samo bazirati na narkomansku scenu i njezinu ljubav Detleva, ali mislim da nisu trebali izbaciti ove gore dijelove. I da su dodali još sat vremena, film bi bio strašno zanimljiv i ovako je, ali zbog navedenih razloga 6.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
Die Hard - klasik