ja nisam mogla odoljet onim majicama što se dobe uz dove proizvode, morala sam obje nabavit
zbilja lijepo stoje, idealne za traperice i platnene tenisice, prave ljetne

u dm-u. kupiš jedno mlijeko/losion za tijelo i jedan gel za tuširanje (cca 43 kune sve skupa) i na blagajni uzmeš majicu gratis. samo, neki su mali modeli (i dosta ja razlika među veličinama) pa bolje uzet br veću. ja inaće nosim S/M, ali ove sam uzel L čisto da dobim malo na dužini i da mi nije previše pripijena jer ipak je bijela (mrzim preuske bijele majice, neak mi trashy djeluju, jebigaalecto wrote:di se nabave te dove majice?

naravno da moj dm nikad nema nišJane Doe wrote:u dm-u. kupiš jedno mlijeko/losion za tijelo i jedan gel za tuširanje (cca 43 kune sve skupa) i na blagajni uzmeš majicu gratis. samo, neki su mali modeli (i dosta ja razlika među veličinama) pa bolje uzet br veću. ja inaće nosim S/M, ali ove sam uzel L čisto da dobim malo na dužini i da mi nije previše pripijena jer ipak je bijela (mrzim preuske bijele majice, neak mi trashy djeluju, jebigaalecto wrote:di se nabave te dove majice?![]()
)
inaće, čine se dosta kvalitetne i jako lijepo stoje