Aaaaaaaaaaaa danke...Dragonrage wrote:To ti kad u svom komentaru nekog filma "slučajno" otkriješ neki važan dio filma koji će nekome drugome koji taj film još nije pogledao onda možda pokvariti gledanje, jer si mu ti recimo otkrio da gl. lik umire na kraju...kao u slučaju one serijejigsaw wrote:Moram vas sada nešto pitati pa da to više ne radim...što je spoiler, osim onog na autu?![]()
Last Post Wins !!!11one
- jigsaw
- A$H
ajde ispričat ću ti se kaj sam ti rekao da si blesav, jer vidim da si bio samo neuk..ali opet da u svijetu filmova tako nekaj neznaš...jigsaw wrote:Aaaaaaaaaaaa danke...Dragonrage wrote:To ti kad u svom komentaru nekog filma "slučajno" otkriješ neki važan dio filma koji će nekome drugome koji taj film još nije pogledao onda možda pokvariti gledanje, jer si mu ti recimo otkrio da gl. lik umire na kraju...kao u slučaju one serijejigsaw wrote:Moram vas sada nešto pitati pa da to više ne radim...što je spoiler, osim onog na autu?![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- jigsaw
A dobro čovjek uči dok je živ, to je moj moto...A$H wrote:ajde ispričat ću ti se kaj sam ti rekao da si blesav, jer vidim da si bio samo neuk..ali opet da u svijetu filmova tako nekaj neznaš...jigsaw wrote:Aaaaaaaaaaaa danke...Dragonrage wrote: To ti kad u svom komentaru nekog filma "slučajno" otkriješ neki važan dio filma koji će nekome drugome koji taj film još nije pogledao onda možda pokvariti gledanje, jer si mu ti recimo otkrio da gl. lik umire na kraju...kao u slučaju one serije
- A$H
da znam ali još sam u paklu i još se bavim raznim patnjama i mučenjima..jigsaw wrote:Ash jel se sjećaš kada si rekao da su na tvom avataru dani Hellraisera pa si imao njegovu sliku i njegovu kocku ispod...
Pa si onda to promijenio... ali nisi sve...Lokacija: HELL i Interesi: Suffering....
- jigsaw
Onda u redu...Bitno da se skontamo...A$H wrote:da znam ali još sam u paklu i još se bavim raznim patnjama i mučenjima..jigsaw wrote:Ash jel se sjećaš kada si rekao da su na tvom avataru dani Hellraisera pa si imao njegovu sliku i njegovu kocku ispod...
Pa si onda to promijenio... ali nisi sve...Lokacija: HELL i Interesi: Suffering....
- A$H
e sad idem sve promijenit..jigsaw wrote:Onda u redu...Bitno da se skontamo...A$H wrote:da znam ali još sam u paklu i još se bavim raznim patnjama i mučenjima..jigsaw wrote:Ash jel se sjećaš kada si rekao da su na tvom avataru dani Hellraisera pa si imao njegovu sliku i njegovu kocku ispod...
- elrania
- Freddy Krueger
Ciljash na mene??Zmajichu varash se.Dragonrage wrote:Znaš i ti kako se meni čini...hmmmm....prvi sumnjivac...iako mi i Freddy neš sumnjiv...jigsaw wrote:Mislim da ne...ZA DOM SPREMAN zna sve o Thompsonu, Buliću, Škori i ostalim stvarima...no da ga sad ne ogovaramo...Dragonrage wrote: Pa moram hehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inače...imam tako neki osjećaj da je taj ZA DOM SPREMAN zapravo account nekog starijeg člana pa na zajebava sad malo...da vidi kak ćemo mi siv sad reagirati...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidjet ćemo..vidjet ćemo...vrijeme će pokazati![]()
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...
Jebem skoro svaki dan...
- Dragonrage
Ne znam baš...imaš ti neke veze s njimFreddy Krueger wrote:Ciljash na mene??Zmajichu varash se.Dragonrage wrote:Znaš i ti kako se meni čini...hmmmm....prvi sumnjivac...iako mi i Freddy neš sumnjiv...jigsaw wrote: Mislim da ne...ZA DOM SPREMAN zna sve o Thompsonu, Buliću, Škori i ostalim stvarima...no da ga sad ne ogovaramo...![]()
![]()
![]()
![]()
Vidjet ćemo..vidjet ćemo...vrijeme će pokazati![]()
- Aryx
- john_constantine