Last Post Wins !!!11one
- Andrej
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
Uhitili Mladića, bub nestao.Andrej wrote:Gde nam je nestao Bub?
hm...

- Sammy
haha xD
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Josef K
Mi smo imali psihologiju u 2. i 3. razredu tak da sam dosta toga več zaboravio, al mislim da če bit ok nakraju.elrania wrote:gledam baš... ona prva na zaokruživanje su mi sva točna jupi(mada ne koristim neke od priloženih pojmova, već neke druge pa su me malo zbunili), ali ono kasnije s tekstovima ima nekih svojih dijelova koje nisam znala, tj nisam razumjela što se točno traži.
i ne sjećam se baš puno stvari iz srednje (bilo je to predavno), al sigurna sam da ovdje ima hrpa toga što smo mi tek na faksu radili.
naravno, ovisi sve o srednjoj i o profesoru i programu itd., al mislim da ne bih daleko dogurala da sam s takvim znanjem onda išla ovo rješavati.
Ionak mi izborni nosi samo 50 bodova.
-
počelo grmit,kišo molim te padni !
- callac
John_Ryder wrote:počelo grmit,kišo molim te padni !
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Nema Bub-a
Javite ako ga vidite negde.
Evo najsvežije slike.

Javite ako ga vidite negde.
Evo najsvežije slike.
SpoilerShow

We're all mad here...
- Bub

Dobar dan ljudovi, kako je?!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
De si Bub!!!!!Bub wrote:![]()
Dobar dan ljudovi, kako je?!

Evo brate, čeka se tekma večeras

We're all mad here...
- Bub
Evo me brate, bio ležao na psihijatriji, pa sam htio pobjeći, skočio s prvog kata, pa dobio potres mozga, ležao još tjedan dana u bolnici i tako, ma šta da ti pričam...
O da naravno, već je mjesto u kafu rezervirano, vanka je screen i na povjetarcu uz dravu i pivo se gleda tekma. 
SpoilerShow
Al' ga kenjavim
Nisam bio kod kuće bio na putu 3 dana, a i nagomilalo mi se hrpa posla, pa sam od jutra do mraka na šljaci, ne stignem ništa, ni zavirit na neki portal, forum etc., rokovi me stišću, znaš kako je. Evo i sad sam na šljaci, malo se smanjio obim posla, još sljedeći tjedan treba preživjeti, pa opet u normalu. Malo sam bezvoljan poslije cijelog dana i bježim od kompa kao vrag od tamjana, kod kuće ga ni ne palim.

Nisam bio kod kuće bio na putu 3 dana, a i nagomilalo mi se hrpa posla, pa sam od jutra do mraka na šljaci, ne stignem ništa, ni zavirit na neki portal, forum etc., rokovi me stišću, znaš kako je. Evo i sad sam na šljaci, malo se smanjio obim posla, još sljedeći tjedan treba preživjeti, pa opet u normalu. Malo sam bezvoljan poslije cijelog dana i bježim od kompa kao vrag od tamjana, kod kuće ga ni ne palim.

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
- Bub
Web Design konstantno i Grafički također, ali manje u zadnje vrijeme nego prije par godina. Ne bih ja to nazvao zahtjevan, nekad dođe hrpa toga, tj. ja bih to nazvao "clients from hell", a rokovi su nemogući, pa se moraš savijati i previjati, da bi napravio, ali ne žalim se ima i to svojih prednosti i beneficija...problem je još što moraš biti dosta vremena na raspolaganju, te kad se radi za van vremenske razlike budu po 7h.
- metallicat
danas idem na godišnjicu mature. još je super ispalo, 100kn svaki za klopu, cugu, poklon i 2torte ferrero