Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Objavi svoju sliku

Post by callac » 27 May 2011, 23:31

Decadentor wrote:jel to za autorsku stvar ili??? izgleda jebeno :supz:
noup, za obradu one more cup of coffie. nemamo mi autorske. još. i slike nisu editirane, na taj način je i spot sniman, crno-bijela tehnika, ko stari film..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Decadentor

Post by Decadentor » 27 May 2011, 23:41

callac wrote:
Decadentor wrote:jel to za autorsku stvar ili??? izgleda jebeno :supz:
noup, za obradu one more cup of coffie. nemamo mi autorske. još. i slike nisu editirane, na taj način je i spot sniman, crno-bijela tehnika, ko stari film..

bas me zanima kako ce sve ispast :supz: premjera mora bit na forumu :partyman: :partyman:
Image

sandi

Post by sandi » 27 May 2011, 23:57

brko brkane moj omiljeni krkane!!!! :lol:
SpoilerShow
Image ovo je zadnja koju budem ja stavio, jer mi to presmiješno sve! :zubifale:
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 May 2011, 00:11

mrvicu bred pit
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Andrej

Post by Andrej » 28 May 2011, 05:04

sandi wrote:brko brkane moj omiljeni krkane!!!! :lol:
SpoilerShow
Image ovo je zadnja koju budem ja stavio, jer mi to presmiješno sve! :zubifale:
Brate, da je ovo 17-18-ti vek i da si na dvoru nekog Luja, imao bi 600 vanbračne dece i na kraju bi te ljuta elita proglasila za izdajnika i otsekla glavu, samo da im više ne guziš žene. :supz: :lol:
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 31 May 2011, 16:46

MESMERA!!!

Slike su kako-tako, al eto, obeća san bar njih, snimka je jako loša i ne isplati ju se postavljat. Kad budemo napravili svoju face stranicu i kad se još par stvari sredi, onda ću otvorit i topic u glazbenom podforumu.

Uglavnom, svirka je bila odlična, pogotovo nakon sređenih dojmova, pohvale stižu s raznih strana i od laika i muzičara, i jako smo zadovoljni, jer smo svirali u katastrofalnim uvjetima. Za koji tjedan u planu je iduća, nema stajanja.

Cili bend (osta san nekako zatečen, pa se nisan baš uklopija u sliku, al aj, ostali su ispali predobro)- slijeva nadesno- bubnjevi, ritam gitara, vokal, lead gitara i bas gitara:
SpoilerShow
Image

Growler Blaž i lead gitarist Pere
SpoilerShow
Image

Ritam gitarist Jerry
SpoilerShow
Image

Pere i basist Hrvoje
SpoilerShow
Image

SpoilerShow
Image

SpoilerShow
Image

SpoilerShow
Image
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 31 May 2011, 16:52

Ghost, pa uvjeti su vam deset puta bolji nego gdje mi sviramo :supz: al naravno znam da postoje i bolji, daleko bolji!! Bend izgleda moćno, ne znam zašto sam ja zamišljala neke kržljave klince :lol: , basista malo vuče na onog iz Ašowovog benda (ne znam tačno kojeg kolko ih ima :lol: )
I šteta za snimku, kad će više taj album???
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 May 2011, 16:55

cool fotke 8)
onako kako ste se poredali na prvoj sliji, da i nisi pisao ko je kaj u bendu, pogodila bi, onako, baš ličite tako.... e jesam spetljala, al neka :mrgreen: :zubifale:
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 31 May 2011, 16:56

:rock: Ma šibni i video, nema veze! :lol: I mene zanima kad budete snimali nešto. E i mogli bi neku suradnju, vi kod nas dođete odsvirati, mi kod vas i fešta!

Scarface

Post by Scarface » 31 May 2011, 17:01

Fala svima, snimku smo jučer pogledali u prostoru, nije ni uvatila cili koncert, al ajde, kad ju dobijem, pokušat ću postavit bar dio, il nagovorit nek postave na yt par minuta. Bija je i drum solo, s kojim san ja totalno razočaran jer san na kraju sve improvizira minutu i pol i to jako loše, al ljudima je bilo ok. Walk with me in hell smo ubrzali brutalno, totalni adrenalin, al je ipak tečno odsviran. Uglavnom, znan da zavlačin, al bit će i pisme uskoro, doduše, s demo albuma, al bit će (taman su danas išli nadosnimit vokale na demo). Album će se snimit kad svi skupimo novac, jer neće bit ukucani bubnjevi ka na demu, nego čisto odsvirani, tamo iza lita će to sve bit sređeno. Sad su meni i ispiti, pa triba i na to mislit. Triba to sve nekako izbalansirat sa probama i svirkama.
Last edited by Scarface on 31 May 2011, 17:03, edited 1 time in total.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 31 May 2011, 17:02

Ghrall wrote::rock: Ma šibni i video, nema veze! :lol: I mene zanima kad budete snimali nešto. E i mogli bi neku suradnju, vi kod nas dođete odsvirati, mi kod vas i fešta!
Fala stari, definitivno ću računat na ovo. :supz:

callac

Post by callac » 31 May 2011, 17:10

Meni te lajv snimke redovito zvuče bezveze pa kad sluša netko tko ne zna da to uživo zvuži milijun puta bolje i popljuje, samo se izbediram. Ali, pošto ovdje ima dosta glazbenika i svi su dobro glazbeno potkovani, slobodno stavi snimku!
I jel mi se samo čini ili ste bili na povišenom, tj odvojeni od publike?? Ja sanjam o tome, redovito sam zgužvana šta sa bendom, šta sa publikom, na zadnjem koncertu je jedan frend stajao drito uz mene i onak me zbunjozno gledao da mi je bilo neugodno :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 31 May 2011, 17:14

callac wrote:Meni te lajv snimke redovito zvuče bezveze pa kad sluša netko tko ne zna da to uživo zvuži milijun puta bolje i popljuje, samo se izbediram. Ali, pošto ovdje ima dosta glazbenika i svi su dobro glazbeno potkovani, slobodno stavi snimku!
I jel mi se samo čini ili ste bili na povišenom, tj odvojeni od publike?? Ja sanjam o tome, redovito sam zgužvana šta sa bendom, šta sa publikom, na zadnjem koncertu je jedan frend stajao drito uz mene i onak me zbunjozno gledao da mi je bilo neugodno :lol:
Jep, i to dosta uzvišeno. :mrgreen:

Ghrall

Post by Ghrall » 31 May 2011, 17:19

callac wrote:Meni te lajv snimke redovito zvuče bezveze pa kad sluša netko tko ne zna da to uživo zvuži milijun puta bolje i popljuje, samo se izbediram. Ali, pošto ovdje ima dosta glazbenika i svi su dobro glazbeno potkovani, slobodno stavi snimku!
Bio sam davno na jednom black metal koncertu u rock villageu u Dugom selu. Koldbrann je svirao i uopće nije bilo stagea a basist je svirao u publici. Bilo je stvarno smiješno to vidjeti.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 May 2011, 17:24

Ghrall wrote:
Bio sam davno na jednom black metal koncertu u rock villageu u Dugom selu. Koldbrann je svirao i uopće nije bilo stagea a basist je svirao u publici. Bilo je stvarno smiješno to vidjeti.
dobro da vam je publika pristojna kad se stoji tako blizu :lol:
Image

Post Reply