Neki su za retardirane al ima i zajebanih

Neki su za retardirane al ima i zajebanih
ooooooo, Aryx nam se vratio, oooooooAryx wrote:vecer, evo iz gyma upravo
+1Scarface wrote:Jebote koliko se glupih topica stvorilo u zadnje vrime. Stvarno triba ukinit ovaj podforum. Gori je od fejsa.
a moram malo u ove ljetne danecallac wrote:ooooooo, Aryx nam se vratio, oooooooAryx wrote:vecer, evo iz gyma upravo
zadnja tema koju sam ja otvorila je apsolutni omage svim ovim ostalim temama i navedeno je da su sada pokriveni svi aspekti naših života. onako, ako niste skužili sarkazam u tome, do ignore. (ja to da se pokrijem šta se mene i glupih tema tiče, za ostale ne odgovaram, ali budući da je ful diskloužr, postam, kud svi turciAsfodel wrote:+1Scarface wrote:Jebote koliko se glupih topica stvorilo u zadnje vrime. Stvarno triba ukinit ovaj podforum. Gori je od fejsa.
..mislila ako ih ignoriram, možda jednostavno umru, ali ne.(i onda se na kraju dogodi da nekad postam) Volim ja offtopic, ali brate mili...
![]()
familyJohn_Ryder wrote:jbg kad smo si svi pomalo frendići i otvaramo duše![]()
horror family hihihihhimetallicat wrote:familyJohn_Ryder wrote:jbg kad smo si svi pomalo frendići i otvaramo duše![]()
![]()
![]()
![]()
gledam baš... ona prva na zaokruživanje su mi sva točna jupiZadro wrote:Sammy wrote:Zadro wrote:Elrania Uživaj