Teretane
- Andrej
Re: Teretane
Ja sam brate udario po aerobnom treningu do brutale.
Svako veče posle treninga, ili 45 minuta preskakanja konopca ili 30 minuta udaranja vreće(onako..lagano, čisto da se krećem oko nje i peckam).
Svako veče posle treninga, ili 45 minuta preskakanja konopca ili 30 minuta udaranja vreće(onako..lagano, čisto da se krećem oko nje i peckam).
We're all mad here...
- sandi
Ma ja kada sam upisao tu teretanicu, mene on odmah pitao što ja želim...masu ili definiciju? Tako da ja isto uže prašim prije svakog treninga + što mi je dao program prehrane. Iako je meni to malo preextremno, ali ono...rekoh ajde de...idem pokus napravit, pa da vidim koliko ce mi trebat da se sredim...ono čisto iz znanstvenih razloga 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Aryx
i ja idem na definicijusandi wrote:Ja nikad nisam imao želju biti 'ogroman'...mene više puca da si definiciju izbacim onak skroz...
recimo ovako nesto
I za sad mi dobro ide...SpoilerShow
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
ja odustao od svega toga, neda mi se više i polako me počeo boliti đon za izgled. 
- Scarface
Definicija all the way.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- boyko
ja se još uvijek držim sklekova.
dijamantni
dijamantni
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Aryx
Scarface wrote:Definicija all the way.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Decadentor
- metallicat
Decadentor wrote:Pivo za masu, rakija za definiciju![]()
![]()
ja krećem sljedeći tjedan, 2x teretana, 1x tns. nadam se da ću uz 2 posla i mizeran socijalni život to uspjet ugurat

- Wendigo
meni više ni teretana nemože pomoći. 
mislim da imam blizu 100kg. zadnja 2-3 mjeseca sam u "i don´t give a fuck about anything" modu.
mislim da imam blizu 100kg. zadnja 2-3 mjeseca sam u "i don´t give a fuck about anything" modu.
- Andrej
I ja sam celu zimu pratio tu modu, ali sam primetio da mi guzica kasni za nogama 5 minuta dok hodam.
Zato svako veče preskakanje konopca i udaranje vreće + tegovi i sad nigde ne kasnim
Zato svako veče preskakanje konopca i udaranje vreće + tegovi i sad nigde ne kasnim
We're all mad here...
- metallicat
heheWendigo wrote:meni više ni teretana nemože pomoći.
ma dobro, već će jednom sjest na svoje, možda i bez teretane
u sri prvi dan, očekujem da ću jedva moć doma doć

- elrania
ja želim dobro izgledat za sebe
(nije da imam neš puno uspjeha, al trudim se)
- metallicat
hehe
ma normalno, to sam i htjela reć, najbitnije je da se ti osjećaš dobro u sebi, ali isto bi bilo lijepo kad druga polovica misli na drugu, da i njoj izgleda lijepo, koga briga za ostale. to naravno mislim na one situacije kad se utoviš bez razloga, a ne neka bolest i sl. koliko parova vidim normalnih, pa kad se ožene se ugoje
ma normalno, to sam i htjela reć, najbitnije je da se ti osjećaš dobro u sebi, ali isto bi bilo lijepo kad druga polovica misli na drugu, da i njoj izgleda lijepo, koga briga za ostale. to naravno mislim na one situacije kad se utoviš bez razloga, a ne neka bolest i sl. koliko parova vidim normalnih, pa kad se ožene se ugoje

- elrania
nažalost, to malo tovljenje se desilo i kod mene pa zajebavam kad god mogu da se makne šlaufić s trbuha 
imam ga i ja pa se i mene zajebava i tako se međusobnim potkopavanjem vodi računa da treba paziti na hranu
pričala mi poznanica da je njen dečko dobio 10kg otkako su u vezi, a gledam nju malo bolje u zadnje vrijeme i izgleda mi ko da je trudna. trbuh - hop!
imam ga i ja pa se i mene zajebava i tako se međusobnim potkopavanjem vodi računa da treba paziti na hranu
pričala mi poznanica da je njen dečko dobio 10kg otkako su u vezi, a gledam nju malo bolje u zadnje vrijeme i izgleda mi ko da je trudna. trbuh - hop!