Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 May 2011, 00:00

Andrej wrote:Ja voleti pegice na žene, mucho voleti.
A najviše voleti kad dođe leto i pojave im se na nosu, onda izgledati uber-seksi.
Još ako nosi naočare......jaoooooooooooo...... :heart:
Ko da sam ja pisao ovo gore :partyman: :supz: :prayer:

p.s. -
SpoilerShow
Image
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

callac

Re: Objavi svoju sliku

Post by callac » 25 May 2011, 00:05

Andrej wrote:
Ašow wrote:@callac
(sa prethodne strane quote od mene)
Al ae kad si nadrobila ovo sve, onda nadrobi i to zasto ju nikad ne bi spojila sa dotičnim gospodinom
Zato što njen pojam estetike podrazumeva lepu garderobu, fina jela i trenutnu modu, a tvoj kozu s dve glave iz Černobilja :lol:
eto, andrej ti ino odgovorio :lol:
ma da, ukratko tako nešto, nekako mi je ona prefensi za tvoj đir i obrnuto. no to naravno ništa ne znači kad se dvoje ljudi voli :heart: :lol:
serem, niste naveli kako ste se upoznali i spetljali pa taj sitni detalj valjda fali da upotpuni misterij. vjerujem da u tom grmu leži zec (a možda su i u šumi? :shock: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 25 May 2011, 00:17

LOL
ja uopće nisam fensi. death metal u <3

^^
And I feel this coming over like a storm again.

Ašow

Post by Ašow » 25 May 2011, 00:26

Andrej wrote:
Ašow wrote:@callac
(sa prethodne strane quote od mene)
Al ae kad si nadrobila ovo sve, onda nadrobi i to zasto ju nikad ne bi spojila sa dotičnim gospodinom
Zato što njen pojam estetike podrazumeva lepu garderobu, fina jela i trenutnu modu, a tvoj kozu s dve glave iz Černobilja :lol:
ImageImageImage

A inace, službeno smo se upoznali relativno nedavno, a prvi put smo se upoznali smo se na jednom koncertu prije 3 ili čak 4 godine. A ono, otprije smo se znali isto preko miljon sfera i znamo puno istih ljudi, al nikad nismo do nedavno obraćali pažnju jedno na drugo.
Tak nest je bilo u igri.

A kad smo kod tog pojma estetike, nije ona zapravo ni toliko daleko bar što se tiče iste u glazbi.
Doduše, ne sluša masu tog što ja slušam, al jednostavno mi je bilo dovoljna situacija kad me pitala qe da pusti, na što sam joj odgovorio da pusti što god hoće i onda je pustila ovo.

Može ta estetika izvana biti qe god, ali kad je weapon of choice morbid angel, onda dvoglava koza iz černobila mi može biti kućni ljubimac.
--------
Last.fm

Ašow

Post by Ašow » 25 May 2011, 00:27

Dobro, ajde, pustila je rapture prvu ae.
--------
Last.fm

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 May 2011, 00:30

Evo jedne sa moje modne piste u abijentu popularne 'Teretane' (kolega i ja prije jutarnje kave neispavani)

Image
Last edited by dr_gonzo on 25 May 2011, 00:30, edited 1 time in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 25 May 2011, 00:30

ašove. to e to. :)

meni odjeća ne predstavlja neko opterećenje. zaš bih se oblačila metalski isamo zato jer slušam tu glazbu?
bolje se osjećam ovako i to je to.
najbolje mi je kad ujutro uletim u tram na putu za posao, ono sakoić, hlače, balerinke, ono normalan outfit za redakciju u kojoj radim, a iz slušalica trešti whorecore ili nekaj slično. pogledi ljudi su priceless.

al nije ni to bitno. odjeća ne čini čovjeka *klišej*
And I feel this coming over like a storm again.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 May 2011, 00:32

Ni mene ne čude ova pitanja kak ste zajedno, jer ovak površno gledajući, meni je kk što bi se reklo za odlikaše :) :lol:
Al dobro, skužili smo, odjeća ne čini čovjeka, klošari smo u duši itd. :lol: :supz:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 May 2011, 00:34

Asfodel wrote:Ni mene ne čude ova pitanja kak ste zajedno, jer ovak površno gledajući, meni je kk što bi se reklo za odlikaše :) :lol:
Al dobro, skužili smo, odjeća ne čini čovjeka, klošari smo u duši itd. :lol: :supz:
Amen :prayer:

- Charles Bukowski -

Ašow

Post by Ašow » 25 May 2011, 00:38

@k_k
Dobro, tebi židovski grindcore, meni nizozemski goregrind
http://www.youtube.com/watch?v=QBP8imm03Mo
bude se jednom izravnalo :)

@gonzo
meni je taj tvoj posao jeben :D
a i dobra slika :)

@asf
pqe i ja sam odlikaš bio? :)
Odijelo ne čini čovjeka. Onaj tko gleda po tome je kreten.
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 May 2011, 00:41

slažem se s kk,odjeću nikako povezivat s glazbom,recimo dns ujutro kad sam išao na posao sam bio obučen podosta fensi,a slušao se log :lol: ,za alarm mi zvoni bloodletting i tako to
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Aryx

Post by Aryx » 25 May 2011, 01:52

John_Ryder wrote:slažem se s kk,odjeću nikako povezivat s glazbom,recimo dns ujutro kad sam išao na posao sam bio obučen podosta fensi,a slušao se log :lol: ,za alarm mi zvoni bloodletting i tako to
same here, ja sve zivo i nezivo proucio od metala, a oblacim se totalno drugacije. Ne volim kada ekipa asocira obleku s muzikom koju slusas. Metal ftw :D i dnb ;)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 25 May 2011, 02:45

Meni nikad obleka nije određivala smijer glazbe...koliko puta sam bio obućen u reggae điru nešta laganini a da u tom trenutku slušam Vivaldija ili Tombu Bebića ili da nosim odijelo i kravatu a izbor mjuze Iron Maiden...

A što tek reći kad opali Meiko Kaji :prayer: Ona se ne slaže sa niti jednom oblekom...jedino Nindža ili Samuraj stil :rock:

- Charles Bukowski -

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 May 2011, 08:15

joooj, kad smo kod obleke i kose, mene su sto put pitali jesam li ja punker :facepalm:
mislim, nemam ja niš protiv, naprotiv, simpa su mi po svakom pogledu, ali eto, 2 benda koja su mi dobra ne čine me punkerom, sorry, ja sam, kak je jedna kolegica blackerica htjela slikovit kazat, "heavy shit" :facepalm: :zubifale: , ono, ona vam šluša onaj heavy shit :zubifale: (mada nije striktno, ali uglavnom da)
znam, žena je uber profinjena, bila i bit će :lol:

k_k, slike su jako lijepe i kolko sam škicnula na blogić, moram pofalit šminku; pjegice+rozo rumenilo se vole najviše na svijetu :mrgreen:
ja nisam pjegava po licu, ali imam mali lilion sitnih madeža. do kraja godine moram istetovirat što mislim na ruci, jer svakim ljetom ih imam sve više, pa da napravim nešto tu dok mogu uopće :lol:
a kaj se nogu tiće, nemi je bolje na ženi vidjet i malo jaču nogu nego one noge bez bedara :facepalm: , ak znate na kaj mislim, znam da nije žena kriva, ali jebiga, nije mi to lijepo.....
@k_k meni čist lijepo izgledaš u minjaku, nogama niš ne fali :wink:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 25 May 2011, 08:16

@gonzo, pa vi tamo ste pravi metalci, jebeš mene :zubifale: :supz:
fara slika :D
Image

Post Reply