Što mi je maknulo smješak danas?
- Josef K
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Užas! Pretežak test je bio. Mislim nisam učio skoro ništa tak da se neču žalit, ali svima ostalima je isto bilo preteško 
- elrania
sad me živo zanima što su vam stavili.. se sjećaš nekih pitanja?
- Josef K
Bilo ih je 63 mislim.
Prvi dio (18 njih) je bilo zaokruživanje. Tj imaš 4 ponuđena jedan je točan.
U drugom dijelu smo dobili 3 teksta i onda po 10 pitanja o tom tekstu.
Treči dio je bio najgori i najviše bodova je nosio. Tu smo se morali raspisat.
SpoilerShow
Npr.
Tip trenira košarku i na treninzima pogađa 60%, a na tekmi zbog pubilke samo 25%
Šta je to?
To spada pod ono nešto socijalno a to uopče nisam učio pa sam popizdio. (najviše pitanja je bilo iz socijalne
)
Tip trenira košarku i na treninzima pogađa 60%, a na tekmi zbog pubilke samo 25%
Šta je to?
To spada pod ono nešto socijalno a to uopče nisam učio pa sam popizdio. (najviše pitanja je bilo iz socijalne
- Jane Doe
bratova cura
al prije bi reć da mi je digla tlak svojom glupošću
moj brat uvijek nađe glupu curu

al prije bi reć da mi je digla tlak svojom glupošću
moj brat uvijek nađe glupu curu

- john_constantine
he, je, čitao sam članak u jutarnjem od jednog lika koji je isto tražio za podstanara. Nevjerojatno kakvih sve ljudi ima. Najluđi je bio jedan lik koji je spomenuo da mora imati ključ stana i da će povremeno ulaziti unutra i provjeravati. Ili kada netko dođe u posjet, da se podstanar mora iseliti na tjedan - dva, he...Jane Doe wrote:strašno!!!
samo ničije režije ne plačaj unaprijed (znam da nećeš, ali ima potrebu to napisat onako opčenito jer se nemrem načudit ovom svemu pročitano)
sretna sam što nisam morala prolazit kroz podstanarstvo
Michel puši karu.
- john_constantine
trema?Zadro wrote:Bilo ih je 63 mislim.
SpoilerShowNpr.
Šta je to?
To spada pod ono nešto socijalno a to uopče nisam učio pa sam popizdio. (najviše pitanja je bilo iz socijalne)
Michel puši karu.
- john_constantine
prokleti odgoj i roditelji...
ma već prekjučer, vani u hodniku zgrade, kod ulaza je netko nagazio na drek. Mislimo da je neka životinja, da je netko zatvorio psa (mačke teško jer imaju izlaze), ali nema niti jednog psa u slobodi onako... a i čulo bi se. I tako već par dana, nitko ne želi to očistiti. Netko je opet nagazio. I danas konačno doznamo odgovor. Od susjeda, klinka ili klinac, tko god se posvađao s nekim iz škole. I taj je ili donio drek ili se jednostavno posrao u hodniku naše zgrade. A odi u kurac i time... Pa kamo je to kvragu svijet otišao?
ma već prekjučer, vani u hodniku zgrade, kod ulaza je netko nagazio na drek. Mislimo da je neka životinja, da je netko zatvorio psa (mačke teško jer imaju izlaze), ali nema niti jednog psa u slobodi onako... a i čulo bi se. I tako već par dana, nitko ne želi to očistiti. Netko je opet nagazio. I danas konačno doznamo odgovor. Od susjeda, klinka ili klinac, tko god se posvađao s nekim iz škole. I taj je ili donio drek ili se jednostavno posrao u hodniku naše zgrade. A odi u kurac i time... Pa kamo je to kvragu svijet otišao?
Michel puši karu.
- Jane Doe
jbt, pa ovi su gori od mojih na katu
oni neznaju da prozor služi za luftanje stana, ne, tome služe vrata, tako da držim dah do lifta kad su dani jedenja ribe, kiselog zelja i tome slične hrane + dimčina od jeftinih cigareta jer koliko god ih ima u tom stanu svi drže stalnožareću
jebiga
oni neznaju da prozor služi za luftanje stana, ne, tome služe vrata, tako da držim dah do lifta kad su dani jedenja ribe, kiselog zelja i tome slične hrane + dimčina od jeftinih cigareta jer koliko god ih ima u tom stanu svi drže stalnožareću
jebiga

- callac
nama se ispred zgrade gdje radim redovito netko posere, taman kod vrata. i nema sumnje da je ljudsko govno, ono najviše i najduže smrdi. bolesnici!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
da. Ma kada već 25 godina nikada nije bilo problema dok se nisu doselili ovi problematični susjedi s svojom kćeri, koja je jednostavno tako zločesta i loše utječe na druge... Ipak je bilo bolje s onim susjedom hrčkom i njezinom ženom "svetom kravom".
Michel puši karu.
-
John_Ryder
callac wrote:nama se ispred zgrade gdje radim redovito netko posere, taman kod vrata. i nema sumnje da je ljudsko govno, ono najviše i najduže smrdi. bolesnici!
dajte to sve pišite pod zanimljive anegdote ako vam se da,meni je pre epic to čitat
- Asfodel
Vikend koji ću provesti u druženju i rintanju za gostima/rodbinom, umjesto u učenju i pametnijim stvarima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ovo me zanimaJane Doe wrote:bratova cura![]()
al prije bi reć da mi je digla tlak svojom glupošću![]()
![]()
moj brat uvijek nađe glupu curu![]()
@zadro: oho, bili su detaljni. a valjda bude dobro prošlo!
- Josef K
Javim ti kad objave test pa možeš sve pogledat.