Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- A$H
a gle forum je o horrorima i filmovima općenito..netreba netko da nameće politiku...to nije dopušteno ni na forumima o stripovima,muzici itd..itd..jer sve takve teme završe svađom..pa bolje ni ne otvarat topice..Gosp. wrote:Taman kada sam napisao poveći "govor" vezan uz temu o Gotovini, admini zatvore temu.
Doista imam sreće.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- jigsaw
Mislim da ne...ZA DOM SPREMAN zna sve o Thompsonu, Buliću, Škori i ostalim stvarima...no da ga sad ne ogovaramo...Dragonrage wrote:Pa moram hehemetallicat wrote:@dragon - da tamo ne offslatko što se brineš za mene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inače...imam tako neki osjećaj da je taj ZA DOM SPREMAN zapravo account nekog starijeg člana pa na zajebava sad malo...da vidi kak ćemo mi siv sad reagirati...![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
Znaš i ti kako se meni čini...hmmmm....prvi sumnjivac...iako mi i Freddy neš sumnjiv...jigsaw wrote:Mislim da ne...ZA DOM SPREMAN zna sve o Thompsonu, Buliću, Škori i ostalim stvarima...no da ga sad ne ogovaramo...Dragonrage wrote:Pa moram hehemetallicat wrote:@dragon - da tamo ne offslatko što se brineš za mene
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inače...imam tako neki osjećaj da je taj ZA DOM SPREMAN zapravo account nekog starijeg člana pa na zajebava sad malo...da vidi kak ćemo mi siv sad reagirati...![]()
![]()
![]()
Vidjet ćemo..vidjet ćemo...vrijeme će pokazati
- Dragonrage
To ti kad u svom komentaru nekog filma "slučajno" otkriješ neki važan dio filma koji će nekome drugome koji taj film još nije pogledao onda možda pokvariti gledanje, jer si mu ti recimo otkrio da gl. lik umire na kraju...kao u slučaju one serijejigsaw wrote:Moram vas sada nešto pitati pa da to više ne radim...što je spoiler, osim onog na autu?![]()