Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Ženski kutak

Post by Ašow » 18 May 2011, 21:27

Image
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 18 May 2011, 21:51

callac wrote:a lol, pa zaš onda slika ak neće bit ništa tako kao na slici? :lol: ili ja opet nešto nisam shvatila?
Pa da dočaram da će vrhovi biti druge boje..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 18 May 2011, 22:18

Asfodel wrote:
callac wrote:a lol, pa zaš onda slika ak neće bit ništa tako kao na slici? :lol: ili ja opet nešto nisam shvatila?
Pa da dočaram da će vrhovi biti druge boje..
aaaaaaaa, jej, super :mrgreen: :D :partyman: sad sam si glupa :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 18 May 2011, 23:04

Nici, samo si opterećena bolovima itd. :zubifale:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 May 2011, 07:12

lajkam kombinaciju boja na kosi sa slike, ma lajkam cijelu tetu na slici :zubifale:
a koje ti boje misliš stavit?? hoće onako bit cijela kosa iste boje,pa samo vrhovi druge boje ili ostaješ pri dosadašnjoj šemi s manjim izmjenama (jedna boja za gornji sloj kose, druga za donji, pa vrhovi u trećoj boji) ??
zanima me kak će ispast :mrgreen:
kad se bojaš ženo??
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 19 May 2011, 15:47

Jane Doe wrote: ili ostaješ pri dosadašnjoj šemi s manjim izmjenama (jedna boja za gornji sloj kose, druga za donji, pa vrhovi u trećoj boji) ??

kad se bojaš ženo??
Dosadašanja shema, da. Samo što će vrhovi biti isti kao donji sloj (ili će bar pokušati biti :lol: ..bit će zabavno kad se jedna boja ispere, druga ne. Ali i to mi je baš ok :) )
Ergo ništa posebno, samo mala promjena.
Na početku šestog mj. ću ..ako sve bude u redu (dotad se mogu dogoditi 2 katastrofalne stvari u životu o kojima ne bih baš pričala, zbog kojih mi kosa neće moći biti prioritet)

I meni je kul slika, možda bih jedino kombinaciju boja drukčije iskombinirala al oki :)

callac

Post by callac » 19 May 2011, 23:27

evo, da ne seremo po slikama pa ćemo ovdje srati :lol:
jebemu miša elri sad sam se tuširala i stavila rajf! grozota!! samo na kratko ću ovdje stavit slike da se ti utješiš i shvatiš da se ja zajebavam, ali ozbiljno mislim za svoje faking ogromno čelo
budite brze ako želite vidjeti tu katastrofu, nadam se da dečki neće biti brži :lol:
SpoilerShow
:jawbreaker:
Last edited by callac on 19 May 2011, 23:36, edited 1 time in total.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 23:34

znaaaam da ti je ogromno, pokazivala si ga već :lol:
nigdje ne govorim da nije, sam pokušavam reć da je razlika koju si naglasila na početku bila pretjerana, jer bih sama vrlo rado da je moje neš manje.
bila sam neki dan prije rezanja šiški smišljala da ih možda i pustim, al svaki put kad si vidim čoškove na ionak višem čelu, osjećam se ko krampus i svu kosu zguram natrag da to pokrije.

joj, sanjat ću ova čela večeras :lol:

callac

Post by callac » 19 May 2011, 23:40

lol, pazi samo da ne bude u stilu mog sna sa ženom koja ima četiri oka :lol:
i ja znaaaam da sam dosadna sa čelom, al ponekad se osjećam neshvaćenom jer puno njih smatra da pretjerujem dok ne podignem kosu i zagledaju se onako pošteno, pa samo čujem, aaaa, a ipak je, i onaj pristojno/tužni smajl na faci.
možda tebe nisam doživjela kao nekog kome je to problem jer nisi prije specifično naglašavala pa sori ako si se osjetila kao ja u dotičnim situacijama. :seksualische:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 23:47

zašutila sam i sama u toj situaciji pa znam cijelo vrijeme o čem pričaš. :lol: vodiš me, ne brini, al ne za puno :lol:

a kad bih počela naglašavati što mi je sve problem, mislim da bih samu sebe izdeprimirala u roku odmah. pametnije je to držati za zubima i popraviti kako se može.

callac

Post by callac » 19 May 2011, 23:55

elrania wrote:zašutila sam i sama u toj situaciji pa znam cijelo vrijeme o čem pričaš. :lol: vodiš me, ne brini, al ne za puno :lol:

a kad bih počela naglašavati što mi je sve problem, mislim da bih samu sebe izdeprimirala u roku odmah. pametnije je to držati za zubima i popraviti kako se može.
YES! :lol: :facepalm: al sam jadna...
meni se ostatak smetnji da popraviti, na neke sam se naučila pa mi manje smetaju, ali na žalost sam pre lijena da nešto poduzmem u vezi svega toga. evo mi sad ta lijenost došla i na naplatu u vidu problema sa leđima. i ono moje, ma mogu ja jesti i piti šta god hoću, koliko hoću i kad hoću više ne vrijedi.
i sad sam se i ja izdeprimirala. idem leći i gledati nešto da smetnem s uma samu sebe.
koji vanity fair... :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 May 2011, 23:58

:lol:

znaj da si ayi uvijek najljepša!! :mrgreen:

callac

Post by callac » 20 May 2011, 00:00

elrania wrote::lol:

znaj da si ayi uvijek najljepša!! :mrgreen:
ponekad i u njenim očima vidim gađenje :facepalm: :lol: :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 May 2011, 00:03

nisam se već dugo na glas ovak dobro nasmijala :lol: :lol:

ajde, bježi leć i tješit se. stavit neki wrong turn ili hills have eyes za ego boosting :lol: :zubifale:
meni ni to sad ne bi toliko pomoglo. osjećam se ko jedan od njih s ovim na faci :facepalm:

callac

Post by callac » 20 May 2011, 00:07

elrania wrote:nisam se već dugo na glas ovak dobro nasmijala :lol: :lol:

ajde, bježi leć i tješit se. stavit neki wrong turn ili hills have eyes za ego boosting :lol: :zubifale:
meni ni to sad ne bi toliko pomoglo. osjećam se ko jedan od njih s ovim na faci :facepalm:
a baš mi je u planu fringe sa faking predivnom olivijom :skrujufakju:
možda da ipak poslušam tvoj savjet i stavim neke nakaze i onako uperim prstom, njanjanjanjanjanja, ružniji si od meeneee. :P weeeeee
a da vidiš ayinu facu trenutno, znala bi o čemu pričam, onako pokvareno kroz poluzatvorene oči. a ja samo nagađam šta si misli :lol:
If one of them is dead.

Post Reply