Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Studeni
@Bub
Baš sam mislio da ne moram pisati da njega ne navodiš. Ili Polančeca.
Za 650kg si u pravu, pogriješio sam...u pitanju je 660kg, Rijeka 1999.
Yep, sugrađani smo. Baza mi je K. Ako naletiš kad, popit ćemo pivkana (2,3,4.....)
Baš sam mislio da ne moram pisati da njega ne navodiš. Ili Polančeca.

Za 650kg si u pravu, pogriješio sam...u pitanju je 660kg, Rijeka 1999.
Yep, sugrađani smo. Baza mi je K. Ako naletiš kad, popit ćemo pivkana (2,3,4.....)

Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Info
Što mislite je li istinita ova rečenica ono sto ne volimo kod drugih ljudi zaprave podsvjesno ne volimo kod sebe
I je li se nekada samopromatrate? Gledati sam sebe kako i zašto reagiramo u određenim situacijama, naučiti kako radimo i zašto smo takvi. Moći zaustaviti krivo ponašanje u korjenu, sasjeći programe prije nego i krenu. To nije lako, ali dovodi do toga da smo stvarno slobodni
I je li se nekada samopromatrate? Gledati sam sebe kako i zašto reagiramo u određenim situacijama, naučiti kako radimo i zašto smo takvi. Moći zaustaviti krivo ponašanje u korjenu, sasjeći programe prije nego i krenu. To nije lako, ali dovodi do toga da smo stvarno slobodni
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- elrania
vrijedi svakako iz psihoanalitičkog stajališta i još uvijek je jedan od interesantnijih faktora u obradama ovakvog tipa.
- Bub
Naravno, glupo je i kontradiktorno od osobe ako prezire ili ne voli nešto kod drugih, a sam/a to radi, pogotov ako to još javno iznosi. Osobno ne volim takve ljude, tako da ni sam nisam takav.
Uči se dok si živ, kako na svojim greškama tako i na tuđim.Info wrote:Gledati sam sebe kako i zašto reagiramo u određenim situacijama, naučiti kako radimo i zašto smo takvi. Moći zaustaviti krivo ponašanje u korjenu, sasjeći programe prije nego i krenu.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Scarface
Da, i to znači bit dobar čovik. Lako je bit dobrica po prirodi, pravi je trud tek kad imaš impulse negativne konotacije, kojih si svjestan i koje uspješno kontroliraš, u svrhu minimaliziranja štete drugim osobama. I istina je, da nijedan čovik ne zna kako zapravo ljudi funkcioniraju (psihički, naravno), on samo može pretpostavit da su isti ka on, odnosno da je on isti ka i drugi. I tu leži plodno tlo za problematiku proučavanja ljudskog uma i samog postojanja.Info wrote:Što mislite je li istinita ova rečenica ono sto ne volimo kod drugih ljudi zaprave podsvjesno ne volimo kod sebe
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
ako vam se da rješavati, za neko istraživanje je (upitnik ličnosti i profesionalnih interesa). 15-20 min traje.
https://spreadsheets.google.com/spreads ... dmMyMHc6MQ
- Decadentor
Dobro jutro
posto sam ko ayrx
i kod drugih ljudi nevolim to sto nevole druge ljude

i kod drugih ljudi nevolim to sto nevole druge ljude

- metallicat
- john_constantine
i što sada? Ispunio sam i nema nikakvog onog "rješenja" ili nešto...elrania wrote:ako vam se da rješavati, za neko istraživanje je (upitnik ličnosti i profesionalnih interesa). 15-20 min traje.
Michel puši karu.
- elrania

pa eto, nisi rješavao kviz, nego si dao svoje podatke i odgovore za istraživanje, ko što sam napisala.
slijedi njihova daljnja obrada kad se prikupi dovoljno velik uzorak i ne znam gdje će se i kada i pod čijim imenom i hipotezama izdati nalazi.
- john_constantine
- elrania
pa nije baš da bi išta više profitirao da ti neki kviz tu kaže kakva si osoba
- john_constantine
ma da, samo bi mi vjerojatno pokvarilo dan, he.elrania wrote:pa nije baš da bi išta više profitirao da ti neki kviz tu kaže kakva si osoba

Michel puši karu.
- metallicat
cons, ovdje ću pisat za plišanu. bila sam u turbo limaču i jako se razočarala. u cijelom nema tih igrački, samo neki plastičnih upakiranih, jedino malo izvan njega ima nešto, ali slabo, i to medvjeda, pasa, ... idem sad do plodina pa ću pogledat.