@info nisam radio sam do nekih 18h. Ja ni sam više ne znam koji je ovo put da to čujem te njihove prijetnje unazad 10 god. Moguće ne kažem da nije, ali jako teško, u biti onda će svako kućanstvo koje ima računalo biti kažnjeno jer ne vjerujem baš da netko ima origanal OS i ostale aplikacije, alate koje kostiste na osobnom računalu. Masna je to lova za istresti da bi za sve što se koristi imao licencu, a ne vjerujem da prolazi ona "pa to je samo za osobnu upotrebu". Piratsvo je kriminal, ali nažalost je toliko rasprostranjen.
Bila je već diskusija, čak sam bio da sam gledao neku emisiju di su naveli da je alkohol veći ubojica od kokaina i heroina, samo što alkohol ubio sporije od navedenih droga, ali čak su i slikali mozak i mozak se oštećuje više od alkohola.
Tko se svađa brate mili, pričamo kao ljudi.
@Studeni sorry, ali ja ne znam meni je onda promakao taj primjer, jer ga se ne sjećam?
Prvo 650kg neke droge je jako puno kod nas, velika riba je već onaj koji ima 200g čistog kokaina od kojeg napravi više i preprodaje, a takvih ima.
Drugo, tema je uhvaćena da se ne nabraja, naravno da nije samo po tome primjeru kojeg smo se uhvatili, ali naravo da nije bitno u kojoj je domeni, ovo je bilo čisto da priča ide svojim tokom i opet mislim da usko gledaš kad ja nešto napišem, što sam trebao sve nabrajati da me se shvati? Primjer Sanader je velika riba, eno ga u zatvoru.
Treće, ja mislim da nisam u krivu, ali vrlo lako moguće da se varam (ljudi smo griješimo), zato i pričamo o ovome, pa ako me uvjeriš u suprotno okay prihvatit ću, ali čisto sumnjam jer je nemoguće da ni jedan veliki ne padne.
Ne kužim te nimalo s ovim kategorijama što si već naveo nekoliko puta, što želiš reći? Naravno da nije isto, to shvaća i moj mali bratić, ali je jako usko vezano i kriminalci su jedan i drugi, dobro možda loše zvuči ta riječ kriminalac, ali eto prijestupnici su oba dvojica jedan više, a drugi manje, te će oba dvojica snositi posljedice, te tih manjih ima puno više kao što sam i naveo i ček što bi trebalo ne hvatati te male i bazirati se samo na velike? Pogotov još što ti mali sitni vjerojatno drukeri postepeno dovode do tih velikih, padne malo veći, pa još malo veći etc.
U koju birtiju, pa da i ja dođem na jedno, pa da završimo priču

koliko sam razumio i ti si iz OS.