Više bi voleo da me vežu za peć nego za klima uređaj.Decadentor wrote:O pa daj mu radijator, jer će u suprotnom vezat ljude za pec
Ono, visiš sa plafona pa ti utrnu ruke
Više bi voleo da me vežu za peć nego za klima uređaj.Decadentor wrote:O pa daj mu radijator, jer će u suprotnom vezat ljude za pec
Cons brate, šta bi ovo?john_constantine wrote:neka ga dobije - on će nositi dozvolu, a ja ga uperim seronju s posla u lice "ti ćeš meni razbiti pičku?".![]()
Bolje policija tajno da ulazi nego komšija tajno da izlaziAšow wrote: A i naći će se u spavaćoj sobi ak bue neka policija mi tajno usla montirati kamere u kuću.
Jebote ti si bolesniji od Deca.Alastorus wrote:Pitanje je koliko dugo morate raditi u mrtvacnici,i koliko dugo morate biti "suvog kurca" da bi jebali mrtvu zenu ?
Pa pretpostavljam da posle tog jebanja je kurac i dalje suv. Doduše, zavisi od svežine leša.Bub wrote:Jebote ti si bolesniji od Deca.Alastorus wrote:Pitanje je koliko dugo morate raditi u mrtvacnici,i koliko dugo morate biti "suvog kurca" da bi jebali mrtvu zenu ?
mah, ne možeš znati što je čovjeku u glavi... Može biti znatiželja ili isključenje iz svog stvarnog svijeta kada mu je svejedno je li živa ili mrtva. U svakom slučaju se može raditi samo o poremećenoj osobi.Alastorus wrote:Ma prije 2 godine sam radio,i nije mi bio jasan lik koji je bio mlađi od mene koji je ono radio nekih 2 tjedna i pogodi kaj se desi,gazda ga nasao kak mrcvari neku jadnicu na stolu...Pa rekoh koji kurac lik,koji kurac?
ah, uvijek možeš vaginu namazati eurokremom, medom ili vazelinom...Andrej wrote:Pa pretpostavljam da posle tog jebanja je kurac i dalje suv. Doduše, zavisi od svežine leša.Bub wrote:Jebote ti si bolesniji od Deca.Alastorus wrote:Pitanje je koliko dugo morate raditi u mrtvacnici,i koliko dugo morate biti "suvog kurca" da bi jebali mrtvu zenu ?
Pa pretpostavljam da posle tog jebanja je kurac i dalje suv. Doduše, zavisi od svežine leša.