Pa toliki nam je i prosekkeyboard_kant wrote:A kaj bih trebala, to je 5 minuta posla :/Bub wrote:Malo daješ zauzvratkeyboard_kant wrote:ima li tu neki geek iz zga tko bi imao volje naći se sa mnom, platim pivu i dam pare ak treba, da mi fleša bios na malom lapu?
HELPING HELPS
- Andrej
Re: HELPING HELPS
We're all mad here...
- Bub
Taman i još će biti vremena i za foreplay 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Bub, ja sam mislio ispijanje pivaBub wrote:Taman i još će biti vremena i za foreplay
Lažem, nisam.
We're all mad here...
- Bub
Pa i ja, dok ga fino dobiješ, otvoriš, pogledaš kako je odlična tekstura, cijedi se po boci, sipaš ga fino s onako pjene baš koliko treba, te čekaš da ti prigovori nešto, ali da sjetiš se da neće, ipak nije žensko i onda uživaš i uživaš u njemu...mmm...evo napalio sam se, mogao bih otvoriti jedno.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
zna netko zašto su mi naslovi topica pročitani tamno plave boje (da se ni ne vidi što piše), i kako to popravit? do nedavno mi je bilo crveno pročitano, a a nepročitano žuto. sad mi je žuto svj plavo

- john_constantine
imam neki problem s desktopom od danas... Jučer je normalno radilo, a danas pokazuje samo plavu pozadinu iako postoji već wallpaper. I koji god uzmem, uvijek je plava pozadina. Jedino kada isključim opciju da mi pokazuje ikone, onda se pojavi wallpaper ili kada odaberem da se zaključaju ikone... ali ovako normalno neće...
Michel puši karu.
- elrania
jel netko zna u čem je stvar? idem napraviti print screen neke scene iz filma, dakle, pokrenut film i ok, stisnem što treba i odem u paint (il fotošop, svejedno) da napravim ctrl+v i ok, prebaci mi sliku koju sam napravila, ALI kad je pomaknem malo lijevo-desno kud god, ono što se vidjelo od filma bježi i sve što je u okviru tog nekog playera mi nestaje i vidim sliku filma jedino kad naštimam tu printskrinanu stranicu natrag na točno isto mjesto gdje je sam player na desktopu.
i ak stisnem play, u paintu mi se pokreće slika...
i kad ugasim player, nemam više slike unutar njegova okvira na printscreenanoj stranici.
wtf?
normalno mi funkcionira sve na drugom lap (win7) kad je ovo s filmovima u igri, al na ovom na kojem sam sad i na komp (win xp) se događa ovo gore navedeno.
i ak stisnem play, u paintu mi se pokreće slika...
i kad ugasim player, nemam više slike unutar njegova okvira na printscreenanoj stranici.
wtf?
normalno mi funkcionira sve na drugom lap (win7) kad je ovo s filmovima u igri, al na ovom na kojem sam sad i na komp (win xp) se događa ovo gore navedeno.
- Ašow
- elrania
u gomu i vlcu i ne radi. a na drugom lap hvata u oba normalno.
- Ašow
imo sam i ja taj problem u XP-u pa sam instalirao Ubuntu i problem je bio riješen.elrania wrote:u gomu i vlcu i ne radi. a na drugom lap hvata u oba normalno.
Si probala googleati problem? That helps sometimes.
- elrania
nisam znala što od ovog svega da nadrobim u gg pa si pomažem na ovaj način.
- Andrej
Ti plejeri najverovatnije imaju opciju "screencap" pa ti je to verovatno najednostavniji način.
Ovako na slepo ti niko neće moći da kaže u čemu je problem, ali najverovatnije imaš kao encode videa podešen "directshow" koji žvaće sve formate ali ne može da grebuje sve.
Na laptopu su ti drugačije podešeni encoder-i pa na primer "xvid" format ti renderuje "xvid" encoder umesto directshow filtera i onda nemaš problem da grebuješ sliku.

Ovako na slepo ti niko neće moći da kaže u čemu je problem, ali najverovatnije imaš kao encode videa podešen "directshow" koji žvaće sve formate ali ne može da grebuje sve.
Na laptopu su ti drugačije podešeni encoder-i pa na primer "xvid" format ti renderuje "xvid" encoder umesto directshow filtera i onda nemaš problem da grebuješ sliku.
We're all mad here...
- elrania
sad se osjećam ko moron, ok je, hvata normalno preko dodatnih opcija koje ne znam zaš nisam uopće išla probati...
no, čačkala sam po preferencijama, mičem kvačice, vratim itd i nikak da ovo profunkcionira.
hvala u svakom slučaju!
no, čačkala sam po preferencijama, mičem kvačice, vratim itd i nikak da ovo profunkcionira.
hvala u svakom slučaju!
- john_constantine
imam problem s mobitelom. Već dva dana se brzo prazni, danas ujutro mi je baterija bila zelena (6), a nakon pola dana radi jedne nove poruke na žuto (2). I krenem ga puniti, ali više uopće ne reagira. Stavljam na drugu lokaciju punjač, ali ništa. Je li otišla baterija ili punjač?
Michel puši karu.
- Alastorus
U punjaču ti je stvar,bar koliko ja imam iskustva s raznim vrstama i jako brzo krepavaju pogotovo kod SE.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.