AvP 2: Aliens vs. Predator
- john_constantine
- Dragonrage
To bi recimo odlično funkcioniralo kad bi recimo na zemlju stigla hrpa aliena i hrpa predatora koji recimo žele pokoriti zemlju svaki za sebe, no onda se međusobno zarate jer ne žele prepustiti teritorij jedno drugome a mi ljudi se nađemo u sredini...ali vidjet ćemo...john_constantine wrote:pa po meni, ideja na zemlji je odlična. Dosta suludih ideja, apokalipstična radnja, alieni koji istrijebe zemlju i čovječanstvo bace na rub propasti, a šačica preživjelih se bori za opstanak.+ topovsko meso.
- Dragonrage
- Dragonrage
- maddjuro
- Dragonrage
- Vorador
ja sam valjda jedini kome se ne sviđa trailer
a i naslov filma "aliens vs. predator: requiem" mi loše zvuči.
to što se radnja odvija na zemlji je katastrofa. u prvom je još bilo ok na sjevernom polu i u piramidi, atmosferičnije ali nedovoljno iskorišteno. ovo u malom vukojebnom gradiću i šumi po mraku je uobičajeni setting za razne slashere a vjerujem da će ovaj film biti upravo slasherske prirode.
to što se radnja odvija na zemlji je katastrofa. u prvom je još bilo ok na sjevernom polu i u piramidi, atmosferičnije ali nedovoljno iskorišteno. ovo u malom vukojebnom gradiću i šumi po mraku je uobičajeni setting za razne slashere a vjerujem da će ovaj film biti upravo slasherske prirode.
- bakero
ja sam gleda neki trailer nešto u mraku u šumu ljudi odaju pa ih ovi tamane neloš trailer!Vorador wrote:ja sam valjda jedini kome se ne sviđa trailera i naslov filma "aliens vs. predator: requiem" mi loše zvuči.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Dragonrage
ShockTillYouDrop received some interesting information about where the story of "Aliens vs Predator - Requiem" is headed. Apparently, for the first time, fans will finally get a chance to see the home world of the Predator species.
While the site couldn't necessarily confirm this, co-director Greg Strause hinted at it when he spoke to Fangoria. "There's lots of stuff still unseen — complete scenes that are not in the trailer. A new world perhaps..."
This isn't the first time that the Predators' home is being focused on, the site adds that it was once the center of an abandoned "Predator" sequel from director Robert Rodriguez (Sin City).
While the site couldn't necessarily confirm this, co-director Greg Strause hinted at it when he spoke to Fangoria. "There's lots of stuff still unseen — complete scenes that are not in the trailer. A new world perhaps..."
This isn't the first time that the Predators' home is being focused on, the site adds that it was once the center of an abandoned "Predator" sequel from director Robert Rodriguez (Sin City).
- Vorador
zanimljivoDragonrage wrote:ShockTillYouDrop received some interesting information about where the story of "Aliens vs Predator - Requiem" is headed. Apparently, for the first time, fans will finally get a chance to see the home world of the Predator species.
- Betmen
Ja bi da silverster stalone se bori protiv alijena i predatora odjednom, ako je arnold uspio pobjediti protiv predatora, onda ovaj moze protiv obojih vrsta!
Al ozbiljno pogledo sam foršpan, i nije me bas oduševio, u jedinici su mi predatori nekako kul napravljeni, pogotovo njihov glavesina koji je najveci ubojica, i elegantno skida bulje od izvanzemaljaca. Al ovdje neznam bas, jedino mi je u frospanu fora kad predator skelji sa svojim topom sa ramena dva lika odjendom u bulju i raspameti ih
Al ozbiljno pogledo sam foršpan, i nije me bas oduševio, u jedinici su mi predatori nekako kul napravljeni, pogotovo njihov glavesina koji je najveci ubojica, i elegantno skida bulje od izvanzemaljaca. Al ovdje neznam bas, jedino mi je u frospanu fora kad predator skelji sa svojim topom sa ramena dva lika odjendom u bulju i raspameti ih
-
Unreal
Da si gledao Rambo 3 znao bi da Slay bi mogao ubiti cjelu armiju aliena,predatora i AroldaBetmen wrote:Ja bi da silverster stalone se bori protiv alijena i predatora odjednom, ako je arnold uspio pobjediti protiv predatora, onda ovaj moze protiv obojih vrsta!
Ja navijam za Predatora jer su meni Alieni postali dosadni gmizavci. Predator po meni živi da ubija Aliene i ljude
Da objasnim Predatori su uvijek in
a Alieni su out