Info wrote:Ja sam ga već gledao 3 puta. Uopće nije loš, baš ima tu neku posebnu atmosferu i kraj mi je super makar mnogima nije, ali ok, ukusi...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Otis.Driftwood
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
SpoilerShow
E da , kraj je bezveze. Pojave se superiorna bica , i na kraju ih sjebu obicne bakterije
- elrania
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) - znala sam da će biti mračniji, ali bome me iznenadila ozbiljnost i tmurnost ovog nastavka. još više se veselim čitaju knjiga i gledanju 7. dijela! i snape je bio preseksi u jednom trenutku, uf 

-
meni je to najlošiji dio u serijalu i jedan od najneozbiljnijih (filmova uopće)
Gleda sam ga u kinu i bila je stanka na polovici, stalno sam razmišlja o tome da se ne vratim nakon stanke.
U tom dijelu svi se blesavo ponašaju, njima su važnije ljubavne poruke, ljubakanja i slično, a okolo je pravi RAT.
Tek u slijedećem dijelu dolazi ona prava ozbiljnost
Gleda sam ga u kinu i bila je stanka na polovici, stalno sam razmišlja o tome da se ne vratim nakon stanke.
U tom dijelu svi se blesavo ponašaju, njima su važnije ljubavne poruke, ljubakanja i slično, a okolo je pravi RAT.
Tek u slijedećem dijelu dolazi ona prava ozbiljnost
- elrania
priznat ću da mi je ovaj nakon predinamičnog 5. dijela bio malo dosadnjikav, al opet mi je nekako ok.
meni su 1. i 2. dio grozni. neki dan sam na tvu uhvatila 2. i jedva sam ga pogledala do polovice.
meni su 1. i 2. dio grozni. neki dan sam na tvu uhvatila 2. i jedva sam ga pogledala do polovice.
- metallicat
uf, što ga volimInfo wrote:Ja sam ga već gledao 3 puta. Uopće nije loš, baš ima tu neku posebnu atmosferu i kraj mi je super makar mnogima nije, ali ok, ukusi...

- john_constantine
tako se i knjiga završava.Otis.Driftwood wrote:Info wrote:Ja sam ga već gledao 3 puta. Uopće nije loš, baš ima tu neku posebnu atmosferu i kraj mi je super makar mnogima nije, ali ok, ukusi...SpoilerShowE da , kraj je bezveze. Pojave se superiorna bica , i na kraju ih sjebu obicne bakterije
Michel puši karu.
-
ma nisam zadovoljan izgledom animacije,nekak mi čudno to zgleda,nemogu baš opisatmetallicat wrote:reci mi malo višeJohn_Ryder wrote:Gnomeo And Juliet - 6/10što je loše? ofc ne spoilat
![]()

-
Killing Bono - 7/10, odličan film o nastanku U2 benda,glumi Nathan iz misfitsa

- Asfodel
Lucia y el Sexo - da nema zavrzlama s pričom, mislila bih da je zbog potenciranja tolike erotike imalo veze s Bigasom Lunom. Mislim, koliko god preeksplicitno, sve je to bilo prozračno i veselo, no svejedno mi je smetalo. Ostali aspekti super. No,vjerujem da bi mi bio bolji da ga nisam rastavljala u 2 dana zbog nestašice vremena. Ovako, vrlo dobar. I očarana sam tadašnjom ljepotom Paz Vege i Elene Anaye 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
- Info
Blue Valenitne - dobar sa odličnom mladom glumačkom ekipom 7/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Otis.Driftwood
Pa svaki film sa Ryan Goslingom je dobar
- Info
Da da, dobar je on glumac, jako dobar
The Way Back - ah, očekivao nešto više, a dobio solidno ostvarenje sa par patetičnih scena, karakterizacija likova ravna nuli. Sama radnja je dobra, ali sve je traljavo izvedeno 6/10
The Way Back - ah, očekivao nešto više, a dobio solidno ostvarenje sa par patetičnih scena, karakterizacija likova ravna nuli. Sama radnja je dobra, ali sve je traljavo izvedeno 6/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- john_constantine
The Fearless Hyena - dobar kung fu film s Jackie Chanom, iako je na istu foru kao i većina kung fu filmova... Ali Jackie Chan je ovdje nadmašio samog sebe, naročito kada glumi "seosku budalu". Predobra komična scena i maska. A ostalo standard, revenge tematika, big boss, i završni fajt s originalnim potezima. 3/5
Michel puši karu.
-
Drive Angry
vrlo zabavan
6/10
vrlo zabavan
6/10