Last Post Wins !!!11one
-
Re: Last Post Wins !!!11one
mislim da nije fake slika...vjerovatno lik zapanjujuce slici na njega... 

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
Bub - a zašto ti misliš da sam ja posteđen kućanskih poslova?
Ma isto urednost, vikendom čišćenje prašine i usisavanje, a po tjednu većinom sam kuham, ovisno o situaciji. Ili pranje suđa ili brisanje istog... Jedino se ne služim vešmašinom, još mi je to komplicirano. 

Michel puši karu.
- Bub
Pa to to Cons, nisam ni mislio suprotno, zato kažem da bih promjenio seksualnost
...okay kuhat volim, ali ovo ostalo blaaaah, ali što se mora mora se. Što se tiče perilice rublja, nekad zaboravi što je za šareni, a što za bijeli, pa zovem sestru malo malo, jest da piše na poklopcu ili u knjižici, ali čisto da budem siguran da ne obojam opet robu. 

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
mah, jebeš seksualnost, seksualnu diskriminaciju i takve gluposti. Ako hoćeš živjeti u smeću, slobodno... ono, sudoperi neopranog suđa, pod prepun smazanog veša, i sve to. Ja bi se radije ubio nego živio u takvoj kući, kao u onoj emisiji "Ekipa za čistoću". To što ima ljudi koji seru po takvima, to su isti tipovi kojima kada umre majka, poslije pogreba si niti jajce ne znaju skuhati... Žalosno, ali istinito.Bub wrote:Pa to to Cons, nisam ni mislio suprotno, zato kažem da bih promjenio seksualnost...okay kuhat volim, ali ovo ostalo blaaaah, ali što se mora mora se. Što se tiče perilice rublja, nekad zaboravi što je za šareni, a što za bijeli, pa zovem sestru malo malo, jest da piše na poklopcu ili u knjižici, ali čisto da budem siguran da ne obojam opet robu.
Pa gledaj ovaj dossier o tinejdžerima u jutarnjem kroz cijeli tjedan. Neke stvari mogu razumjeti, ali njihov način razgovora, ponašanja, razmišljanja... sramota.

Michel puši karu.
- Decadentor
- john_constantine
he, kreativni kaos... da, kao na mom stolu.Decadentor wrote:ja jos uvjek ne kuzim urednost i uzivam kreativni kaos

Michel puši karu.
- Bub
Cons mislim da si me krivo shvatio, ja to sve radim i također ne volim prljavo i neuredno, ali nemogu baš reći da uživam u tim kućanskim poslovima, osim kuhanja...seksualnost bih promjenio ako mi ti budeš sve to radio, u biti bilo tko ako ima koji dobrovoljac, još bolje dobrovoljka.john_constantine wrote:mah, jebeš seksualnost, seksualnu diskriminaciju i takve gluposti. Ako hoćeš živjeti u smeću, slobodno... ono, sudoperi neopranog suđa, pod prepun smazanog veša, i sve to. Ja bi se radije ubio nego živio u takvoj kući, kao u onoj emisiji "Ekipa za čistoću". To što ima ljudi koji seru po takvima, to su isti tipovi kojima kada umre majka, poslije pogreba si niti jajce ne znaju skuhati... Žalosno, ali istinito.Bub wrote:Pa to to Cons, nisam ni mislio suprotno, zato kažem da bih promjenio seksualnost...okay kuhat volim, ali ovo ostalo blaaaah, ali što se mora mora se. Što se tiče perilice rublja, nekad zaboravi što je za šareni, a što za bijeli, pa zovem sestru malo malo, jest da piše na poklopcu ili u knjižici, ali čisto da budem siguran da ne obojam opet robu.
Pa gledaj ovaj dossier o tinejdžerima u jutarnjem kroz cijeli tjedan. Neke stvari mogu razumjeti, ali njihov način razgovora, ponašanja, razmišljanja... sramota.

Recimo moja sestra, majko mila ona ima problem s čistoćom, malo previše gleda da sve bude čisto i cakum pakum. Dobro ta ekipa za čistoću, baš i nevjerujem u to, jerbo kad vidiš te kuće kako su prljave i neuredne mi je malo pretjerano, a tko zna kakvih sve boleština ima na takim mjestima, pogotovo u kupatilu.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
Ako uspijes kucu dotjerat do tog stadija, vec ces bit otporan na sve bolestine

- boyko
haha čru čruDecadentor wrote:Ako uspijes kucu dotjerat do tog stadija, vec ces bit otporan na sve bolestine![]()

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
ma ne, kužim te. samo sam prešao na nešto drugo, he. To inače stalno radim, počnem o usisavaču, a završim s fenom ubojicom koji ubija ljude... Meni je jedino mrski poslovi s prašinom kao usisavanje i brisanje istog radi svoje alergije. Osjećam dugo posljedice u nosu zbog toga, pa mi je grdo. Ali istina, nisam baš previše opsjednut čistoćom... Ne kužim ljude koji svaki dan usisavaju cijelu kuću ili stan. Ionako sam na poslu stalno izložen prašini, a tek neki dan kamion, oblak prašine. Morao sam izaći van jer mi se nos skroz začepio.Bub wrote:Cons mislim da si me krivo shvatio, ja to sve radim i također ne volim prljavo i neuredno, ali nemogu baš reći da uživam u tim kućanskim poslovima, osim kuhanja...seksualnost bih promjenio ako mi ti budeš sve to radio, u biti bilo tko ako ima koji dobrovoljac, još bolje dobrovoljka.john_constantine wrote:mah, jebeš seksualnost, seksualnu diskriminaciju i takve gluposti. Ako hoćeš živjeti u smeću, slobodno... ono, sudoperi neopranog suđa, pod prepun smazanog veša, i sve to. Ja bi se radije ubio nego živio u takvoj kući, kao u onoj emisiji "Ekipa za čistoću". To što ima ljudi koji seru po takvima, to su isti tipovi kojima kada umre majka, poslije pogreba si niti jajce ne znaju skuhati... Žalosno, ali istinito.Bub wrote:Pa to to Cons, nisam ni mislio suprotno, zato kažem da bih promjenio seksualnost...okay kuhat volim, ali ovo ostalo blaaaah, ali što se mora mora se. Što se tiče perilice rublja, nekad zaboravi što je za šareni, a što za bijeli, pa zovem sestru malo malo, jest da piše na poklopcu ili u knjižici, ali čisto da budem siguran da ne obojam opet robu.
Recimo moja sestra, majko mila ona ima problem s čistoćom, malo previše gleda da sve bude čisto i cakum pakum. Dobro ta ekipa za čistoću, baš i nevjerujem u to, jerbo kad vidiš te kuće kako su prljave i neuredne mi je malo pretjerano, a tko zna kakvih sve boleština ima na takim mjestima, pogotovo u kupatilu.
Naravno da je dobra ženska podrška, ali ono, da muž leži na krevetu, a žena sve radi, ma ajde lijepo u kurac. I onda poslije "komentirati" ženu pred društvom da ti ispadneš faca.
Michel puši karu.
- boyko
prašina je još oke,al zamisli da radiš u zatvorenom prostoru(pogonu) gdje su svi viljuškari dizelaši..da vidiš,na kraju radnog dana iskašljavaš katranjohn_constantine wrote: Ionako sam na poslu stalno izložen prašini, a tek neki dan kamion, oblak prašine. Morao sam izaći van jer mi se nos skroz začepio.

inaće imal bijele radne patike,za 2 tjedna su bile crne xD
prokleti dizelaši
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
da, ma ovdje u ovom pogonu, gdje sam dosta puta ulazio, jedino je problem strašna vrućina unutra. Znojiš se kao svinja tih 8 sati, da ne govorimo kako je preko ljeta. Radnici su u kratkim rukavima čak i zimi.boyko wrote:prašina je još oke,al zamisli da radiš u zatvorenom prostoru(pogonu) gdje su svi viljuškari dizelaši..da vidiš,na kraju radnog dana iskašljavaš katranjohn_constantine wrote: Ionako sam na poslu stalno izložen prašini, a tek neki dan kamion, oblak prašine. Morao sam izaći van jer mi se nos skroz začepio.
inaće imal bijele radne patike,za 2 tjedna su bile crne xD
prokleti dizelaši
He,he, već sam načuo nešto da je nekome krivo zbog toga što sam ostao na poslu (ono, nisam više tehnološki višak). Znam o kome je riječ, ali neću se time opterećivati. Zapravo, zabavlja me što mu je krivo zbog toga.
Michel puši karu.
- john_constantine
E dajte mi recite... U večernjem je članak o "dirljivoj" i potresnoj priči o majci kojoj su liječnici govorili da će umrijeti ako zatrudni, radi rijetke bolesti krvnih žila. I ona je uspjela zatrudniti, roditi dijete i umrla. I što sada? 40 godišnji otac sada govori i svojoj ženi, mora se sam brinuti za bebu i daje račun za donacije.
Nije lijepo kritizirati pokojne osobe, ali gledajući realno, je li to "normalno"? Kao da dijete neće imati doživotnu savjest kada joj objasne da je majka umrla da bi ju mogla roditi. Da se ne bude osjećalo krivim zbog toga? A majka? Ma mogla je bar posvojiti dijete, iako je stanje kod nas u vezi posvanjanja mukotrpno i usrano. Ali roditi dijete i onda umrijeti i ostaviti ju samu? To meni nije niti dirljivo, nego užasno sebično i okrutno.
A što bi bilo da nije uopće rodila zdravo dijete, već hendikepirano? Žalosno je to... A i čim 40 godišnji pjevač traži donacije, onda stvarno idi u kurac. Čime su onda prije mislili plaćati za dijete od pelena do dječje hrane? i kako će muškarac odgajati žensku bebu?
Nije lijepo kritizirati pokojne osobe, ali gledajući realno, je li to "normalno"? Kao da dijete neće imati doživotnu savjest kada joj objasne da je majka umrla da bi ju mogla roditi. Da se ne bude osjećalo krivim zbog toga? A majka? Ma mogla je bar posvojiti dijete, iako je stanje kod nas u vezi posvanjanja mukotrpno i usrano. Ali roditi dijete i onda umrijeti i ostaviti ju samu? To meni nije niti dirljivo, nego užasno sebično i okrutno.
A što bi bilo da nije uopće rodila zdravo dijete, već hendikepirano? Žalosno je to... A i čim 40 godišnji pjevač traži donacije, onda stvarno idi u kurac. Čime su onda prije mislili plaćati za dijete od pelena do dječje hrane? i kako će muškarac odgajati žensku bebu?
Michel puši karu.
- elrania
smislen komentar isod teksta:
Ovo što je ona napravila nije hrabro nego je samoubilačko.Da je ovaj muškarac stvarno volio svoju ženu nikad se nebi složio s njom s time da imaju dijete. Sad je ostavila jednu 13-godišnjakinju i jedno novorođenče bez majke i to vi zovete hrabrost?!Ja ne vidim nikakvu razliku između nje i neke majke koja napusti svoje tek rođeno dijete,potpuno ista stvar,svjesno postupa i jedna i druga.
Ovo što je ona napravila nije hrabro nego je samoubilačko.Da je ovaj muškarac stvarno volio svoju ženu nikad se nebi složio s njom s time da imaju dijete. Sad je ostavila jednu 13-godišnjakinju i jedno novorođenče bez majke i to vi zovete hrabrost?!Ja ne vidim nikakvu razliku između nje i neke majke koja napusti svoje tek rođeno dijete,potpuno ista stvar,svjesno postupa i jedna i druga.
- john_constantine
svaka čast autoru tog komentara.elrania wrote:smislen komentar isod teksta:
Michel puši karu.