Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
filmofil

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by filmofil » 11 May 2011, 10:59

elrania wrote:hahaha, bit će ti dana kad će 'osam u prvi' 10x jedno za drugim biti ono čemu ćeš se veseliti :lol:

jedva čekam da vidim što ćeš reć kad ćeš morat 8 mekova sam raditi, dakle, stavljat meso, garnirati itd :lol:

mene je najviše nerviralo 'hvala' i 'molim' i znalo mi se događat da nekom otvorim vrata u zgradi da prođu ljudi i kažem im hvala, koliko mi je to postalo robotski.

a ovo za šale, ugodnu atmosferu, pa ima toga, ovisi ko radi, ko je s kim dobar itd. nije ni za očekivat da su ljudi stalno veseljaci, pogotovo ne tamo. meni je bilo najdraže kad nitko ne bi s kim pričao i kad bih samo obavila svoje i što prije se maknula odatle. to je posao i nije mi se imalo veze s ekipom koja radi sa mnom.
da, u početku sam dobio 'dva u prvi, jedan fresh, jedan country, itd i onda me poslao na pauzu, a kad sam se vratio najmanja narudžba je bila 6 + 2 u prvi (ne znam kak se to zove, valjda je ovaj 2 dupli ham)...i da, to hvala me najviše nervira od svega, šta god mi itko tamo kaže ja se moram derat hvala ko nekakav pas

inače, čuo sam od tebe i od još par ljudi da se prvi dan ne radi tolko i da ću gledat neki film...od filma ni f...obukao sam se, uletio u kuhinju i odmah je bila brza lekcija od 5min kako raditi sendviče...najgore mi je bilo kad se šef derao na mene svako malo (npr, zaboravim obrisat onu lopaticu za vađenje mesa, pa se slučajno naslonim na stol, s rukavicom na ruci pritisnem da se zatvori ono sranja di se peče meso, itd), tolerancije nije bilo nego bi svaki put čuo 'ti novi, pazi šta radiš! ne smiješ ovo, ne smiješ ono, bla fucking bla'

a što se tiče atmosfere među ljudima...bila je ta jedna cura koja mi je dosta pomagala i baš je bila od velike pomoći, stavila mi je uvijek one donje dijelove sendviča u toster dok bi ja garnirao i nekad ako bi imala vremena stavila bi i meso peći...na kraju mi je već bilo neugodno pa sam joj rekao da mi ne pomaže tolko...'šef' ili whoever on je (kojem predajem gotove sendviče) je isto bio okej, nije od mene tražio da govorim hvala i uvijek bi mi posebno rekao šta da radim, u početku mi je bilo sjebano govorit ono 'sir u osam!' pa sam uvijek automatski stavio sir u svih 8 sendviča i tako mu predao, ali se nije naljutio nijednom nego je samo izvadio sir i rekao da uvijek pitam kolko sira ide

ali problem je što nitko nema vremena za ništa tamo i radiš cijelo vrijeme bez stanke za išta, u 4 sata sam ja stigao progovorit 3 rečenice s tom curom koja je radila samnom, i onako nekad bi stao i pogledao ljude oko sebe, apsolutno SVI su bili u poslu i radili ko mravi svoj dio i takva radna atmosfera me baš iznenadila jer di god sam do sada radio ipak sam uz posao dobio i neku ljudskost oko sebe

radim opet tek sutra i baš me zanima at what point ću se naviknut na sve to...mislim da neću ostat duže od 2 mjeseca na ovom poslu jer rađe bi radio na baušteli 10 sati dnevno nego u macu 4 sata
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 11 May 2011, 11:30

alecto wrote:
elrania wrote:@alecto: huh? kako, koji kolegij?
ne želi mi dat potpis iz prijevodnih jer imam 5 minusa umjesto 3. što će značit da bih morala u idućem ljetnom to slušat a ostatak godine niš. pošto sam trebala na jesen upisat diplomski.
pitat ću ju danas opet. ponudit ću da joj prozore perem doma, samo da me pusti
uf, jel te to nije zapisala kad si dolazila ili?
ja sma postala paranoična što se tog tiče i uvijek provjeravam, ak zakasnim da ne bi bilo slučajno da i jedan fali. mi imamo limit od 1 ili niti jednog izostanka pa ljudi znaju bit na iglama zbog toga.

sretno =/

@ff: a gle, naviknut se možeš, al ak buđeš razmišljao kako ima nešto što bi rađe radio od toga i gdje bi ti bilo bolje, vjerojatno neće to tak glatko ić. meni je u početku bilo ok i onda sam s vremenom prestala trpiti sve gluposti i bilo mi je preloše uopće se pojavljivati tamo.
razmišljam već neko vrijeme da dam otkaz i pronađem nešto drugo za preko ljeta.
sad tak i tak ne mogu raditi do 15. 7. i najrađe bih da se da dio 8. i 9.
al opet, treba nać nešto drugo...

metallicat

Post by metallicat » 12 May 2011, 00:52

[quote="filmofil"]ono 'sir u osam!' /quote]
sira na osam :finga: :lol:
šalu na stranu, ma normalno da se može izdržat, sigurno ima puno gorih poslova :mrgreen: neke stvari jednostavno pređu u naviku, pa ni ne razmišljaš kako je glupo to što moraš reć. i na mene su se na početku derali jer nisam htjela reć hvala/molim, pogotovo na bl kad se moraš derat da ostaje i sl pred gostima :lol:
taj filmić je izbačen pred dosta mjeseci iz orijentacija jer u biti baš ni nema previše smisla, to je ionako neki am mcd, i 10x više ufurani.
mi sad imamo tu bop liniju, i super je. sam si svoj flk, nikom se nemoraš obraćat i ako ti dođe MS, dobivaš ti pare, a ne pravi flk. ako sam u kuhinji, tu me najčešće stave jer još uvijek samo par ljudi tamo zna radit, pa meni super. (ali da, tu se skršiš od posla)
i zab sam napisat još tad, cons je rekao da nezna dal se može napredovat, a ja feštala na forumu kad su mene promakli :facepalm: :lol: znači, promaknuća ima, to je po meni veliki +.
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 May 2011, 01:19

http://www.index.hr/xmag/clanak/preminu ... 51299.aspx
GLUMICA Mia Amber Davis, koja se proslavila snimanjem komedija poput "Road Trip", preminula je tijekom srijede. Uzrok smrti 36-godišnje glumice još nije poznat. Glumac DJ Qualls na svom Twitter profilu potvrdio je vijest da je njegova glumačka kolegica preminula te izrazio svoje saučešće. Mia je bila u braku sa suprugom Mikeom, a nisu imali zajedničke djece.
je proslavila se takvim komedijama, glumila je samo i jedino u ovom filmu i to koliko se sjećam pojavila se samo u jednoj sceni... index rulz

filmofil

Post by filmofil » 12 May 2011, 01:21

metallicat, elrania

vi ste full time? kako je to raditi 8 sati ako sam ja nakon 4 sata jedva stajao na nogama i proklinjao svoj život? kolko dugo ste radili u kuhinji kad ste došli tamo? u koje doba su najveće gužve? oće me nakon nekog vremena prestat tretirat kao smeće ili je taj 'odnos' stalan? otkad se računa popodnevna satnica (ona 30% veća)? tako da si sam izračunam to jer sam čuo da dosta kradu na plaći pa je bolje sam računat

i zašto ja jebeno ne mogu pojest ni popit tamo ništa? štede na svim mogućima prilozima i zarađuju valjda 500% na svakom sendviču, a zaposlenicima ne daju ništa
This is the Zodiac speaking.

Ašow

Post by Ašow » 12 May 2011, 01:25

Ak radis noćne, nagrabiš se smeća koje ostane.
--------
Last.fm

Info

Post by Info » 12 May 2011, 04:33

SpoilerShow
Image
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Info

Post by Info » 12 May 2011, 08:58

Opet nisam ništa spavao noćas... Ustvari, ne sjećam se kad sam zadnji put tak spavao. Jel se vama kad dogodilo da zamjenite noć za dan. Meni to već traje mjesecima, nije da imam problema sa spavanjem već sam tako u početku želio i sada mi je super tako. Gledanje filmova, serija i dok. ujutro i po noći, a spavanje od 12 - 18, 19 :supz:

Hm... sad se pitam da li mi to šteti, sigurno je u početku, ali sad kad sam se navikao, nemam pojma

Bub

Post by Bub » 12 May 2011, 09:54

filmofil wrote:metallicat, elrania

vi ste full time? kako je to raditi 8 sati ako sam ja nakon 4 sata jedva stajao na nogama i proklinjao svoj život? kolko dugo ste radili u kuhinji kad ste došli tamo? u koje doba su najveće gužve? oće me nakon nekog vremena prestat tretirat kao smeće ili je taj 'odnos' stalan? otkad se računa popodnevna satnica (ona 30% veća)? tako da si sam izračunam to jer sam čuo da dosta kradu na plaći pa je bolje sam računat

i zašto ja jebeno ne mogu pojest ni popit tamo ništa? štede na svim mogućima prilozima i zarađuju valjda 500% na svakom sendviču, a zaposlenicima ne daju ništa
Dobro došao u kotačić, neki rade i puno teže poslove po 12h, pa ostanu na nogama, znam iz osobnog iskustva. :wink:

Andrej

Post by Andrej » 12 May 2011, 09:57

Bub wrote: Dobro došao u kotačić, neki rade i puno teže poslove po 12h, pa ostanu na nogama, znam iz osobnog iskustva. :wink:
Mašina za mlevenje mesa zvana - zaradi platu :supz:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 12 May 2011, 10:08

Andrej wrote:
Bub wrote: Dobro došao u kotačić, neki rade i puno teže poslove po 12h, pa ostanu na nogama, znam iz osobnog iskustva. :wink:
To to, i preživi s njom u ova šugava inflacijska vremena. :supz:

Andrej

Post by Andrej » 12 May 2011, 10:21

Bub wrote:
Andrej wrote:
To to, i preživi s njom u ova šugava inflacijska vremena. :supz:
A koja to vremena na balkanu nisu šugava i inflacijska? :lol:
Jebo im mater...prdne krava u Teksasu - ovde poskupi benzin :zubifale:
Samo kenjaju nešto i izmišljaju izgovore što su im džepovi rupe bez dna, a stručnost na nivou Mao-ce-a(pobićemo sve price u Kini, pa će bolje žito da rodi)
We're all mad here...

Info

Post by Info » 12 May 2011, 10:55

SpoilerShow
Image

Ašow

Post by Ašow » 12 May 2011, 13:38

Bub wrote:

Dobro došao u kotačić, neki rade i puno teže poslove po 12h, pa ostanu na nogama, znam iz osobnog iskustva. :wink:
Oh, da.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 12 May 2011, 13:41

hhh, pa normalno. bole te noge, al normalno je da ćeš rintat tamo kad si već došao radit.
moja stara 12h zna bih na nogama u bolnici i osjećala bih se nekak glupo da cendram oko toga kak je meni u 8 grozno pa se nekako s tim pomiriš i radiš svoje.
malo mi je too much ovo tvoje proklinjanje života, jer nije baš da je posao tak ubitačan u ta 4h stajanja.

gužve kako gdje kako kada. obično je u toplije vrijeme grozno i zna bit fail za radnike u mekovima blizu trga ili kod imp kad su školski izleti, predstave, interliber itd.

popodnevna povišica od 30%? imaš iza 22h kad ti naraste satnica i to je to. i nedjeljom kad je 25kn/h. i blagdanima duplo veća.

mogao si tražit jest nakon 4h rada. pauzu dobivaš nakon više sati, recimo, radiš 8h i onda te nakon 3h pošalju gablecovat i vratiš se nakon pola sata dalje radit. jedeš ono što ulazi tebi u meni za radnike. katkada ti daju da si malo ketchupa staviš i tak.

Locked