Najgora i najbolja smrt

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Najgora i najbolja smrt

Post by Ašow » 09 May 2011, 18:40

GreenHornet wrote:uzasno zvuci metoda kojom nazalost dan danas razni diktatori i teroristi ubijaju po africi...gumu od automobila stave covjeku oko vrata,poliju katranom i zapale... :shock: :shock:
Ima i morbidnijih i mnogo inovativnijih metoda.
Ali ova mi je bila onak wtf kad sam prvi put cuo to.
--------
Last.fm

sandi

Post by sandi » 09 May 2011, 18:42

MA brate, namazat pekmezom i pobacat u mravinjak! :zubifale:
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

elrania

Post by elrania » 09 May 2011, 18:53

ne bih sad pretjerivala u dramama i scenarijima s ovim, nego evo samo realno mišljenje. ono što me jako plaši i što ja smatram groznim je smrt u saobraćajkama.
znam proživljavati strahove zbog toga kad nam da je netko meni blizak na putu i sl. i dođe do težeg katastrofiranja :|

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 18:59

sandi wrote:MA brate, namazat pekmezom i pobacat u mravinjak! :zubifale:
ah, bio je jedan rimski car, nisam siguran je li riječ o Neronu. Ali imao je običaj pobunjenog roba premazati medom, zavezati za drvo na kojem je mravinjak i promatrati kako ga mravi jedu... Užasna smrt, a sigurno i dugotrajna. Cendrate kada vas mrak ugrize, a zamislite horde mrava koji prekriju cijelo tijelo plikovima... A osoba vezana, ne može se niti počešljati niti ništa, nego umire u strašnim bolovima.

Ili dehidracija, ono, tijelo zakopano u zemlji s glavom van. Isto dugotrajna smrt, dehidracija, bunilo, sunčanica i cijeli dan izlaganje suncu dok ne poludiš, a tijelo ti bude ispijeno..
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 09 May 2011, 19:04

Decadentor wrote:
callac wrote:Želim da bude brzo i bezbolno i da postoji neki oblik života nakon smrti. Svaki drugačiji scenarij je meni najgori! :mrgreen:
Nikako ne želim život poslje ovog, najradje bi das sam mrtav i nema me, najvjerovatnije će tako i bit. A ova vječna stanja me plase vise od bilo čega, samo si probajte pojmit vječnost....
Svaki dan završava tek sutra. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 09 May 2011, 19:06

john_constantine wrote:
Andrej wrote: - Nabijen na kolac -
Čak je i naučno dokazano da su ljudi ostajali živi po 12 sati i uglavnom umirali usled šoka od bolova koje su trpeli.
Da ne pričamo o o samom postupku probijanja ljudskog tela od anusa pa sve do donje vilice.
Uf, stvarno gadna stvar, ali me uvijek zanimalo kako to ide... mislim, probadanje. Ali nije mi jasno kako su mogli preživjeti to s kolcom? Pa moralo je prolaziti kroz sve one organe i to, zar ljudi ne bi umrli od šoka ili unutarnjeg krvarenja?

A tek kada se smislim metoda od Vlade Tepeša, tzv, Vlada nabijača koji je svoje zarobljenike nabijao na kolac u javnosti da bi otjerao neprijatelje...
Probadanje je zapravo išlo od perianalnog dijela (dio od anusa do spolovila) do usta. U anus bi zabili samo oni neiskusni. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 19:07

Scarface wrote:
john_constantine wrote:
Čak je i naučno dokazano da su ljudi ostajali živi po 12 sati i uglavnom umirali usled šoka od bolova koje su trpeli.
Da ne pričamo o o samom postupku probijanja ljudskog tela od anusa pa sve do donje vilice.
Uf, stvarno gadna stvar, ali me uvijek zanimalo kako to ide... mislim, probadanje. Ali nije mi jasno kako su mogli preživjeti to s kolcom? Pa moralo je prolaziti kroz sve one organe i to, zar ljudi ne bi umrli od šoka ili unutarnjeg krvarenja?

A tek kada se smislim metoda od Vlade Tepeša, tzv, Vlada nabijača koji je svoje zarobljenike nabijao na kolac u javnosti da bi otjerao neprijatelje...
Probadanje je zapravo išlo od perianalnog dijela (dio od anusa do spolovila) do usta. U anus bi zabili samo oni neiskusni. :mrgreen:
ne bi to smjelo biti smiješno, ali je, jbg... :lol: :lol: :facepalm:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 09 May 2011, 20:06

Scarface wrote:
john_constantine wrote:

aaa XD
moram ti priznati da si me upravo nasmijao :lol:
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 May 2011, 22:11

buried alive najgora,najbolja u snu
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

alecto

Post by alecto » 09 May 2011, 22:38

elrania wrote:ne bih sad pretjerivala u dramama i scenarijima s ovim, nego evo samo realno mišljenje. ono što me jako plaši i što ja smatram groznim je smrt u saobraćajkama.
znam proživljavati strahove zbog toga kad nam da je netko meni blizak na putu i sl. i dođe do težeg katastrofiranja :|
i ja isto. najradije bih da nitko moj ne putuje nigdje, a uvijek tražim da mi se svi jave kad stignu.
ak se netko zaboravi javit, poludim od brige i vidim najgore scenarije.
tak da se slažem da je to jedna od gorih smrti.
we are such stuff as dreams are made on

Andrej

Post by Andrej » 09 May 2011, 23:27

A šta mislite kako je nastala akupunktura?
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 10 May 2011, 00:05

Andrej wrote:A šta mislite kako je nastala akupunktura?
Teško.
--------
Last.fm

Hec

Post by Hec » 10 May 2011, 02:54

kakva god bila, osjetis ju :D
"Six strings to cover fear..."

Info

Post by Info » 10 May 2011, 02:56

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Hec

Post by Hec » 10 May 2011, 02:59

haha znao sam da ce bit to ali i dalje sam se scimo jer su mi slusalice bile na glavi do kraja pojacane. :lol:
"Six strings to cover fear..."

Post Reply