Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Sammy

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Sammy » 09 May 2011, 23:05

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

metallicat

Post by metallicat » 09 May 2011, 23:31

večer :D
žene, šic u čošak :mrgreen:
Image

Andrej

Post by Andrej » 10 May 2011, 13:14

Ova žena ima tri sise :shock:
SpoilerShow
Image
We're all mad here...

elrania

Post by elrania » 10 May 2011, 14:36

@ašow: što ispada da je kk zaista otjerana odavde? =/ ne misli se vraćati?

Bub

Post by Bub » 10 May 2011, 14:40

Zašto? Zbog slika ono što je bilo?

filmofil

Post by filmofil » 10 May 2011, 14:40

elrania imaš pm!
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 10 May 2011, 14:44

@filmofil: bome si paranoičan kad šalješ pm :lol: vidim vidim :D

@bub: pa vidiš da je nema, a ono je bilo dosta jadno od nekih ljudi, tko god da to više na kraju bio, davati toliko nepotrebno loše komentare pa mi je glupo da je zbilja otišla. nije da je krivim zbog toga, al mi je bed da je forum zaista uspio maknut nekog od članova uvredama i trkeljanjima. kome god kako god i koliko god bile upućene. šteta..

filmofil

Post by filmofil » 10 May 2011, 14:48

stvarno je otišla zbog onoga? :lol: :lol: :lol:
This is the Zodiac speaking.

Bub

Post by Bub » 10 May 2011, 14:57

Nažalost to je uvijek ovdje slučaj, ali pomoći nema. Meni je to žalosno, ali se više ne želim hvatati za ništa jer jednostavno neki ovdje tupe po svome i boli ih dupe, te si dosta ovi što su tu po 3, 4, 5 godina daju za prvao prema novim forumašima, kao da je njihov forum. Ja sam već rekao da bih ja to sankcionirao, ionako je forum odličan i nema potreba za time, ali opet kad se dogode takve stvari, svađe, vrijeđanja treba nešto poduzeti, pa će drugi puta razmislit netko ili ako nastavi lock.
filmofil wrote:stvarno je otišla zbog onoga? :lol: :lol: :lol:
Sto ljudi sto ćudi, možda je njoj to smetalo i zato to svako nepoštivanje je apsurdno i bezvezno. Osobno, oni komentari su bili suvišni, pogotovo u topicu za slike. To je kao da nekom serete zašto svaki dan piše u topic "Sto se zadnje jeli/pili".

btw...cura je baš simpa.

Andrej

Post by Andrej » 10 May 2011, 14:59

Da je nije Ašow vezao za radijator u podrumu? :shock:
Znao sam da ovi periodi dobrote ne mogu kod njega dugo da potraju.
Ašowe legendo, ako si i dalje u kontaktu sa njom, reci joj da se vrati. :partyman:
We're all mad here...

Wendigo

Post by Wendigo » 10 May 2011, 15:01

huh.. opet je netko otjeran s foruma? zanimljivo.

elrania

Post by elrania » 10 May 2011, 15:16

Bub wrote:Nažalost to je uvijek ovdje slučaj, ali pomoći nema. Meni je to žalosno, ali se više ne želim hvatati za ništa jer jednostavno neki ovdje tupe po svome i boli ih dupe, te si dosta ovi što su tu po 3, 4, 5 godina daju za prvao prema novim forumašima, kao da je njihov forum. Ja sam već rekao da bih ja to sankcionirao, ionako je forum odličan i nema potreba za time, ali opet kad se dogode takve stvari, svađe, vrijeđanja treba nešto poduzeti, pa će drugi puta razmislit netko ili ako nastavi lock.
joj, a ovo je zbilja pretjerivanje. kad uvijek? ljudi koje sam dosad vidjela da su se pokupili su to i mogli odmah napravit prije dosađivanja tu.
svi ostali koji se mogu uklopiti u internetsko komuniciranje bez izigravanja žrtvi ili podbadala mogu normalno funkcionirati bilo gdje, ako to ekipa dopušta, a ovdje su ljudi više nego normalni u glavnini.
za nju mi je žao, jer se nepotrebno graknulo i samoj bi mi bilo neugodno ostati.

Wendigo

Post by Wendigo » 10 May 2011, 15:18

vidim da se opet neki osjećaju ugroženo od strane VIP starosjedilaca. :lol:

nije lako izboriti se za svoje mjesto i titulu na forumu, nije...

Asfodel

Post by Asfodel » 10 May 2011, 15:23

Prelol, malo me podsjetilo na ono s Bubom :lol: ...jbg, ne možeš znati ako neki ljudi pretjerano uvrijede na nešto što nije big deal
(ne kažem da se ona uvrijedila, govorim općenito)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 10 May 2011, 15:46

elrania wrote:joj, a ovo je zbilja pretjerivanje. kad uvijek? ljudi koje sam dosad vidjela da su se pokupili su to i mogli odmah napravit prije dosađivanja tu.
svi ostali koji se mogu uklopiti u internetsko komuniciranje bez izigravanja žrtvi ili podbadala mogu normalno funkcionirati bilo gdje, ako to ekipa dopušta, a ovdje su ljudi više nego normalni u glavnini.
za nju mi je žao, jer se nepotrebno graknulo i samoj bi mi bilo neugodno ostati.
Slažem se, ali bilo je teških riječi, bar meni jesu...mislim da je od strane Scarface-a ili/i filmofil-a, ne znam sada citirati točno, ali nešto vezano za isprazna ega, nije lijepo tako šta govorit i analizirati druge, bilo šala ili ne.
Wendigo wrote:vidim da se opet neki osjećaju ugroženo od strane VIP starosjedilaca. :lol:

nije lako izboriti se za svoje mjesto i titulu na forumu, nije...
Svaka ti čast, zakon si....joooj ja baš to isto želim i ne mogu dočekat, u kojem sam stadiju, uh sad neću moći spavati, ni funkcionirat...
Asfodel wrote:Prelol, malo me podsjetilo na ono s Bubom :lol: ...jbg, ne možeš znati ako neki ljudi pretjerano uvrijede na nešto što nije big deal
(ne kažem da se ona uvrijedila, govorim općenito)
Vidiš ja se nisam nimalo uvrijedio taj put, nego mi je dopizdilo pričati s ljudima s kojima se ne može normalno pričati i uvijek svi sve shvaćaju krivo (eto potvrda mi je sad to što si ti izjavila) u biti čuju što žele čuti. Činjenica je da neki ljudi ovdje sve shvaćaju kao atak ili uvredu i odmah se brane sa tim istim sredstvima.

EDIT: a možda cura ima nekih problema, pa ne može doći na forum, ne mora biti da se uvrijedila.

Locked