cak zapravo nije toliko skupo.
Vjerujte mi, vadite taj popust od 30%, a elrania, ne znam jesi li znala, ali tokom akademske godine na relacije duze od 50km uz predočenje indeksa mozes dobiti 50% popusta za brze vlakove.
Pa ti vidi sad
da te mama vidielrania wrote:e cons, čula sam se danas u vezi svog prijevoza. ipak izgleda neće biti auto ekstra pa se ne ide.
gledam sad vlakove i previše mi je to skoro 3h putovat.
i sad sam baš vidjela ovu vijest i zapanjio me izbor slike![]()
(vidim da je i na drugom portalu poopularna)
link

nije bed, samo pitaj ubuduce, ionak cijelo vrijeme putujemelrania wrote:znam da se dobije 50% na indeks na onaj ic iz splita. i brze valjda. ne znam, nisam nikada to koristila, jer mi nije tak problem putovat putničkim s obzirom na moju udaljenost.
anyhow, dobar info, hvala
elrania, si čitala danas jutarnji?elrania wrote:sreća da imam ovu bou da se tetovaža na vratu ne kuži. ovak je skroz neutralna slika
ma članak o tome kako korzet za koji si bila model postaje jedan od popularnih fetiša, samo 400 eura.elrania wrote:kaj?
ne, neki drugi model... ali podsjetilo me na tebe. Nisam baš upućen u to, ali zar Irena to nije prvi put radila na tebi? Ma mislio sam da je to novitet, pa samo bezveze spominjem jučerašnji članak, nečega što izgleda postaje polako popularni fetiš...elrania wrote:lol
a što, opet je bila ova ista slika? i ono, irena piercing radila to i to itd?