Pirana 3: piraje na steroidima
Pirana na steroidima
- elrania
- dr_gonzo
Lijepo izgleda, ali mi se oni zubi čine nekako umetnuti (sjetio sam se one scene u "Vučjem Bratstvu" kad se pokazuje riba sa krznom)....
p.s. - a jedini objašnjenje bi bila neka genetička anomalija, ali ne vjerujem (jer da ih ima više ne bi bilo sigurno baš kupati se u rijeci).. dakle ipak mislim da bi to mogli biti zubi jaguara ili tako nešto (nabrušeni naravno)
p.s. - a jedini objašnjenje bi bila neka genetička anomalija, ali ne vjerujem (jer da ih ima više ne bi bilo sigurno baš kupati se u rijeci).. dakle ipak mislim da bi to mogli biti zubi jaguara ili tako nešto (nabrušeni naravno)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Secret Face
- dark_driving
nije istina da jedu samo strvine, ja sam ih imao 4 doma i znao sam im bacit ribice upecane par puta i sve su ih iznapadale i pojeleDjuro20 wrote:pirane ti neće ništa, one jedu samo strvine, negdje sam vidio dokumentarac di lik pliva među pitanama a one mu neće ništa, jer dok se god miče, a ne krvari, one se boje
- dr_gonzo
Kad je beštija gladna onda jede i vraga reka bi moj dida...a kad nije onda mu se ne da zajebavati sa ničim
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -