Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Bub

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Bub » 07 May 2011, 03:43

baš bih ga volio vidjet, preljepi su mi američki stafordi...bulldog u srcu, moja već ima 5god, ak doživi još toliko bit će fine, sljedeći je opet e. bulldog, ali nadam se da će i staford ili pit upasti u igru, jednostavno volim tu pasminu...ma da mogu imao bih cijeli pack.

Bub

Post by Bub » 07 May 2011, 03:46

btw...mislim da sam spominjao, imao sam rottweiler-a 12 god, ženka...kakav pas...čuva kuću, a dobrica velika.

Andrej

Post by Andrej » 07 May 2011, 07:19

Bub wrote:baš bih ga volio vidjet, preljepi su mi američki stafordi...bulldog u srcu, moja već ima 5god, ak doživi još toliko bit će fine, sljedeći je opet e. bulldog, ali nadam se da će i staford ili pit upasti u igru, jednostavno volim tu pasminu...ma da mogu imao bih cijeli pack.
Brate, uzmi argentinsku dogu pod obavezno.
Vidi kakva krofnica preslatka
SpoilerShow
Image
Pazi kako izgledaju ženke, a možeš tek da zamisliš kuronje... :zubifale:
SpoilerShow
Image
Inače, služe za lov na divlje svinje, pa možeš da zamisliš da li postoji jači i hrabriji pas od njega
SpoilerShow
Image
Inače, jede i malu decu, ali tebe baš briga, odrastao si. :supz:
SpoilerShow
Image
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 07 May 2011, 17:36

U kvartu kod mene ima jedna doga argentino, mrcina. Lijepa pasmina, jako su inteligentni...samo treba to hranit.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 May 2011, 17:45

lijepo vrijeme,odoh na bajs do maksića :seksualische:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 07 May 2011, 19:07

Sve me više privlači forenzika, tako da ću vjerojatno nakon završetka medicine upisat taj diplomski studij (u Splitu, naravno). Zanima me, a planira bi i kliničku specijalizaciju u bolnici nakon toga. Jest da su to još 2 godine studiranja al ako zato nakon toga iman dosta opcija za posal, zašto ne?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 07 May 2011, 23:12

@callac: jesi išla možda sama? kak je tamo u usporebi s drugim centrima? kakav je izbor dućana?

callac

Post by callac » 08 May 2011, 00:11

ej, ma išla sam, ali nisam baš šetala po dućanima sa odjećom, tražiča sam ogrlicu, nisam ništa našla...i bila u mulleru. a izbor dućana je znatno manji nego u ostalim centrima, nema zare, orsaya, bershke, C&A, za zaru nisam ziher, ali mislim da ni nje nema.. samo new yorker, promode, X-nation, deichman, onaj neki skupi markirani dućan... tamo sam išla jer mi je tamo muller najbliži autom (ne računajući na trgu, al kao što rekoh, ne mogu autom do tamo)
kratko sam ostala i nisam ništa specijalno kupila... jel tebi bolje? oćemo sutra pit kavu?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 08 May 2011, 00:15

bolje je malo, al ne mogu sutra. hrvoje je došao za vikend tu (nisam ga vidjela tjedan i pol) i kak je danas bio dan za niš, budemo sutra još poobavljali što smo planirali.

a za müller, možeš ti i pješice malo pa noge protegnut :D :P

callac

Post by callac » 08 May 2011, 00:19

isuse, sad čitam svoj post kako je retardiran- dva puta spominjem zaru :lol: a mislila sam na mango, znači za mango nisam sigurna dal ima. šetati mi se nije dalo, inače odem pješice do trga i do cvjetnog po farbu, tramvaji ne dolaze u obzir pa rađe prošetam. danas mi nije bio takav dan i kasno sam krenula.
onda niš, uživaj s dragim pa neki drugi put kad ćeš biti tu i slobodna :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 08 May 2011, 00:21

Andrej wrote:
Bub wrote:baš bih ga volio vidjet, preljepi su mi američki stafordi...bulldog u srcu, moja već ima 5god, ak doživi još toliko bit će fine, sljedeći je opet e. bulldog, ali nadam se da će i staford ili pit upasti u igru, jednostavno volim tu pasminu...ma da mogu imao bih cijeli pack.
Brate, uzmi argentinsku dogu pod obavezno.
Vidi kakva krofnica preslatka
SpoilerShow
Image
Pazi kako izgledaju ženke, a možeš tek da zamisliš kuronje... :zubifale:
SpoilerShow
Image
Inače, služe za lov na divlje svinje, pa možeš da zamisliš da li postoji jači i hrabriji pas od njega
SpoilerShow
Image
Inače, jede i malu decu, ali tebe baš briga, odrastao si. :supz:
SpoilerShow
Image
joj majko mila kako je to divno. uvijek sam sanjala da ću imat bar 3 vrste pasa, ali pravih velikih mrcina, i jedan od ta 3 bi bila doga, ali njemačka vjerovatno :tonqe: možda jedan tornjak ili lendsir, mastif sivi, ravnodlaki zaljevski retriver, kuvas..mogla bi do sutra. joooj da i je imat sve te živine :D
Scarface wrote:Sve me više privlači forenzika, tako da ću vjerojatno nakon završetka medicine upisat taj diplomski studij (u Splitu, naravno). Zanima me, a planira bi i kliničku specijalizaciju u bolnici nakon toga. Jest da su to još 2 godine studiranja al ako zato nakon toga iman dosta opcija za posal, zašto ne?
kad sam pročitala predmete još sam se više zaljubila u to. šteta što nemam šanse za takvo nešto upisat.
Image

elrania

Post by elrania » 08 May 2011, 00:24

@callac: bude sad uskoro rođendan pa ću i morat zvat da te častim :D
sumnjam da ću moć baš taj vikend, al i da je onaj iza, dobro je :P

metallicat

Post by metallicat » 08 May 2011, 00:26

i ja se pozivam na čašćenje :mrgreen:
btw, koji od ovih preferiraš:

Image
Image
Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 May 2011, 10:11

damn... adobe je kupio macromedia flash player. I sada ne znam kako više otvarati one flash igrice na kompu...
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 08 May 2011, 13:15

john_constantine wrote:damn... adobe je kupio macromedia flash player. I sada ne znam kako više otvarati one flash igrice na kompu...
Isto kao što koristiš Fotošop. Piratski :lol: :supz:
We're all mad here...

Locked