Brate, nije valjda da se kockaš?Bub wrote:'bemti poker i bwin...ufff danas popodne ništa ne ide od ruke
Što mi je maknulo smješak danas?
- Andrej
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
We're all mad here...
- Bub
Tko ja, ma neeee.
SpoilerShow
Obožavam texas holdem...jbg...ali ne trošim ogoromne pare, čisto radi igre, pogotovo ako je u RL.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
opet borba s vratima od vlaka u jutro, ovaj putam sam ja pobjedila
i crko pc na poslu
i crko pc na poslu

- metallicat
- Ašow
Zajebavaš. 100%.Jane Doe wrote:opet borba s vratima od vlaka u jutro, ovaj putam sam ja pobjedila![]()
![]()
i crko pc na poslu
Ne vjerujem da 2 puta na istu foru mozes failati.
Nije da moraš računati promjenu kamatnih stopa na kredit ako se prebacis iz jedne valute u drugu zbog utjecaja devizne klauzule na neotplaćeni dio glavnice (a ko za kurac još uvijek nisi otplatio kamatu jer u našoj državi se glavnica zadnja otplaćuje mater im jebem u usta) u trenutku kad dođeš na kolodvor.
- Jane Doe
ne zajebavam 1000000%
kao prvo, bila sam kod šefa kolodvora i lik mi je reko da se vlakovi, svaki puta kad dođu u remizu, provjeravaju i da se servisira ako ima kakav kvar, tak da nisam računala s time i jutros
a kao drugo, uvijek sjedim na istom mjestu (zadnji vagon, zadnji kupe) jer mi je tako kad iziđem iz vlaka firma praktički preko pruge, nemoram se popikivat po kamenju
a kao treće, ja sam bila uvjerena kako se radilo o plavom vagonu, a ne o crveno-bijelom....
nismo mali da ćemo si izmišljat događaje da budemo svima fora, je da možemo bit neozbiljni, ali pubertet nas je napustio
osim ak ne misliš na crkavanje pc-a
, ali i to je istina, a ne da mi se nije dalo na fejs ujutro 
kao prvo, bila sam kod šefa kolodvora i lik mi je reko da se vlakovi, svaki puta kad dođu u remizu, provjeravaju i da se servisira ako ima kakav kvar, tak da nisam računala s time i jutros
a kao drugo, uvijek sjedim na istom mjestu (zadnji vagon, zadnji kupe) jer mi je tako kad iziđem iz vlaka firma praktički preko pruge, nemoram se popikivat po kamenju
a kao treće, ja sam bila uvjerena kako se radilo o plavom vagonu, a ne o crveno-bijelom....
nismo mali da ćemo si izmišljat događaje da budemo svima fora, je da možemo bit neozbiljni, ali pubertet nas je napustio
osim ak ne misliš na crkavanje pc-a

- Ašow
- Jane Doe
- Ašow
Svaka čast!
Meni se nikad nije dogodilo, al ak se ikad dogodi, sjetit ću se tebe.
A ak gleam s druge strane, nikad ne mogu ući u krivi vlak. Nek samo vozi gdje god.
Meni se nikad nije dogodilo, al ak se ikad dogodi, sjetit ću se tebe.
A ak gleam s druge strane, nikad ne mogu ući u krivi vlak. Nek samo vozi gdje god.
- john_constantine
nekocentriranost na poslu - par puta me to koštalo danas, pa mi je krivo zbog toga...
i vlak i tinejdžeri - vrag ih odnio s njihovim bečanjem, lupanjima, i glasnom muzikom... Jedan od rijetkih trenutaka kada cijenim što sam nagluh, pa samo isključim slušne aparate i ne postojim više za svijet.
i vlak i tinejdžeri - vrag ih odnio s njihovim bečanjem, lupanjima, i glasnom muzikom... Jedan od rijetkih trenutaka kada cijenim što sam nagluh, pa samo isključim slušne aparate i ne postojim više za svijet.
Michel puši karu.
- Asfodel
Mob upao u školjku
..sad ga sušim
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Asfodel wrote:Mob upao u školjku..sad ga sušim
sry, al ovo je lol
i znam kak je gadan osjecaj XD
- john_constantine
eh, i pukao remen od torbe - ah, nije izdržala nošenje tri teške knjige od 1000 stranica mjesec dana... 
Michel puši karu.
- Decadentor
ako te sta tjesi moj se jos nije oporavio od prvog majaAsfodel wrote:Mob upao u školjku..sad ga sušim

- john_constantine
He, kako mi sada padaju na pamet japanci i njihovi fetiši o ženama pretvoreni u WC školjke

Michel puši karu.