Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
GreenHornet

Re: Teretane

Post by GreenHornet » 05 May 2011, 22:54

da,i omegu 3 uzimam...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Andrej

Post by Andrej » 05 May 2011, 23:09

Bub wrote:Zdrav svakako, ali da je za skidanje sala...hmmm...i ne baš...ipak je to neesencijalna aminokiselina koje tijelo samo proizvodi, a koristi se više za oporavak pod velikim stresovima i u medicinske svrhe. Mislim da je više u njegovom slučaju igrala redovita ciljana prehrana od 5, 6 obroka dnevno i trening.
Andrej wrote:Šteta što sam lenj, pa me mrzi da i jedem redovno.
Treba tebe nahranit, vjerujem da nije lako. :zubifale:
Naravno da Glutamin ne skida salo, čak šta više - ne potpomaže rast mišića.
Glutamin se uzima u periodima kad koriguješ ishranu i pojačaš aerobni trening jer on sprečava razgradnju.
A brate, meni je lakše kupiti biciklu nego me taj dan nahraniti :lol:
We're all mad here...

sandi

Post by sandi » 06 May 2011, 16:29

ne znam...ja nista od toga nisam uzimao. Ja sam jeo 2 omanja obroka dnevno s tim da sam kruh potpuno izbacio iz prehrane, svaki put kada bih osjetio glad pio sam vodu! I salo se topi kao blesavo!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 21 May 2011, 21:40

Kad smo već kod teretana, evo izgled i moje teretane:

Image

a ovako svi izgledamo nako 'vježbanja' (još jednom hvala kolegi Kreši što se žrtvovao):

Image
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Andrej

Post by Andrej » 21 May 2011, 23:52

Brate, i ta teretana izgleda fensi u odnosu na onu u koju ja idem :zubifale:
A i čistija je :lol:
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 22 May 2011, 14:22

gonzo,
predivno krutenedo
E, 15 godina sam ljetovao u Grebaštici kraj Šibenika i oduvijek mi je bila želja taj TLM posjetiti.
Sjećam ga se razjebanog također, hah.
rad u tvornici metala ftw.
--------
Last.fm

GreenHornet

Post by GreenHornet » 22 May 2011, 14:32

nakon 06´ prvi put da sam na dvoznamenkastom broju kg. :supz: :supz:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 May 2011, 15:56

Ašow wrote:gonzo,
predivno krutenedo
E, 15 godina sam ljetovao u Grebaštici kraj Šibenika i oduvijek mi je bila želja taj TLM posjetiti.
Sjećam ga se razjebanog također, hah.
rad u tvornici metala ftw.

Još te čeka i još je razjeban :zubifale:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Ašow

Post by Ašow » 22 May 2011, 16:17

:mrgreen:

Hah, toj to.
Nego, kako uopće funkcionira proizvodnja aluminija u TLM-u?
--------
Last.fm

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 May 2011, 17:07

Ašow wrote::mrgreen:

Hah, toj to.
Nego, kako uopće funkcionira proizvodnja aluminija u TLM-u?
Ne proizvodimo mi aluminij nego aluminijske profile pout onih aluminijskih prozora i vrata, stolica, cijevi za struju, ograde za autoputeve i prometne znakove, pokretnih stepenica i sl.

Ja se samo nadam da ćemo izdržati recimo još 2 godine da sredim kredit pa onda sve može otić k vragu, jer nas vode nesposobni ljudi...teška mito i korupcija...

Jebeš ti firmu gdje ja kao smjenski kontrolor-korektor imam bolje znanje o stanju stroja i što se radi i sve oko profila od svog upravnika, šefa, glavnog poslovođe i svih direktora :shock:

Inače u 'teretani' sam 5 godina svaki dan an ruke dizao skoro 5 tona, pa sam u to vrijeme imao zavidnu mišićnu masu...ali sad me je piva uništila :partyman:

- Charles Bukowski -

Ašow

Post by Ašow » 22 May 2011, 17:44

Pa kontao sam da ne proizvodite alumiji, jerbo je to besmislica pošto nemamo u državi rudnik boksita.
Pa sam mislio da neki k pomoću struje se rješava-

Al brijem da će TLM potrajati duže od 2 godine, tak da ces moci i novi kredit dići :zubifale:

Al shvaćam te sa ovih 5 tona što si dnevno prenio. Al ono, da ih nisi prenosio, ne bi napredovao u svom poslu, pa te bk dok god je plaća redovna :)
--------
Last.fm

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 May 2011, 19:57

Ašow wrote:Pa kontao sam da ne proizvodite alumiji, jerbo je to besmislica pošto nemamo u državi rudnik boksita.
Pa sam mislio da neki k pomoću struje se rješava-

Al brijem da će TLM potrajati duže od 2 godine, tak da ces moci i novi kredit dići :zubifale:

Al shvaćam te sa ovih 5 tona što si dnevno prenio. Al ono, da ih nisi prenosio, ne bi napredovao u svom poslu, pa te bk dok god je plaća redovna :)

Živa istina, ali najgore i najžalosnije je što su neki sa manje staža (jedno 12 godina od mene) i jedno 5 god mlađi došli na još veće položaje a nisu osjetili čar 'teretene'' :finga: im ja

- Charles Bukowski -

Ašow

Post by Ašow » 22 May 2011, 20:29

lako biti sin direktora il nekog u HDZ-u.
i mene je jedan takav jebivjetar jednom kad sam prek ljeta radio u mlinu dok sam bio srednja skola "zamijenio"
--------
Last.fm

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 May 2011, 21:32

Ašow wrote:lako biti sin direktora il nekog u HDZ-u.
i mene je jedan takav jebivjetar jednom kad sam prek ljeta radio u mlinu dok sam bio srednja skola "zamijenio"
Da bi ja njega u našu 'teretanu' da vadi mast na 5 tona po danu, pa bi mu pala trbušina od pršuta i sira :D

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 23 May 2011, 22:32

he, kako me ovo od Gonza podsjeća na ono što su mi stariji zaposlenici najviše zamjerali prvu godinu... oni su kao počeli u pogonu, i onda tek došli u skladište. A njima je smetalo što sam došao u skladište bez tog pogona. Samo što nikada im nisam nabijao u nos ili pokazivao da sam bolji. Neka, takve priče više nisu bitne...
Michel puši karu.

Post Reply