Igre, konzole i slično
- Bub
Re: Igre, konzole i slično
Meni žao dati toliko novce za miš, kad mi na svakom rikne scroll. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
nije to to, ali hvala na trudu... ma znam da je imao stvarno čudno ime. Ali nije bitno, prastara igra...keyboard_kant wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Spider:_The_Video_Game ?john_constantine wrote:kako se zvala ona igra gdje ste upravljali paukom u sf ambijentu? Mislim, pauk je sam hodao, a vi ste mu slagali prepreke kroz sulude nivoe i pazili da isti ne pogine, upravljajući okolinom. prastara igra koja je imala neko čudno ime.
Michel puši karu.
- metallicat
i cca koliko je bio? hvala, mislim da će to na kraju bit pokloncallac wrote:yup, ja imam taj, logitech G9x lasermaddjuro wrote:imaš one jako fency miševe, koji u sebi imaju nekoliko manjih utega da si sam podesi težinu koja mu odgovara, neke dodatne strateški postavljene tipke, naravno wajerless je, i dojde preko 500knmetallicat wrote:da skrenem malo na pc. recimo za poklon, što bi bilo fora za kupit nekom manijaku za kompjutere, onako nešto fora? recimo miš od 500kn i sl. hvala
ne bih ga mjenjala ni za šta!!!

- callac
oko 600tinjak kn. al kome god ga pokloniš bit će jaaaako sretan! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- keyboard_kant
koliko stara cca? za koju konzolu? još neke detalje možda znaš? ja sam ti luda za pronalaženjem odgovora na netujohn_constantine wrote:nije to to, ali hvala na trudu... ma znam da je imao stvarno čudno ime. Ali nije bitno, prastara igra...keyboard_kant wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Spider:_The_Video_Game ?john_constantine wrote:kako se zvala ona igra gdje ste upravljali paukom u sf ambijentu? Mislim, pauk je sam hodao, a vi ste mu slagali prepreke kroz sulude nivoe i pazili da isti ne pogine, upravljajući okolinom. prastara igra koja je imala neko čudno ime.
And I feel this coming over like a storm again.
- john_constantine
hm, mislim da je negdje 20 godina stara. Windows 98 ili windows 3.0, nisam siguran. Bila je demo verzija za samo dva levela, valjda, nikad nisam dogurao dalje od drugog levela... Grafika je bila baš psihodelična, obojana. Nema nikakve priče. Samo paziš na pauka kroz ogromnu lokaciju tako da klikaš strujom pauka da ga tjeraš kamo hoćeš da ide, što nije uvijek lako. I paziš na prepreke... ono tipa, ide preko mosta koji je napravljen od blokova. A svaki blok možeš okretati. A drugi level je bio kao ormar s ladicama, pa moraš otvarati ladice u pravo vrijeme da ne propadne, jer ne zna stati... Naslov je valjda nekako "patapo" ili nešto slično tome, ne kao ona igra za psp.
Michel puši karu.
- callac
http://www.lemon64.com/?game_id=1131john_constantine wrote:hm, mislim da je negdje 20 godina stara. Windows 98 ili windows 3.0, nisam siguran. Bila je demo verzija za samo dva levela, valjda, nikad nisam dogurao dalje od drugog levela... Grafika je bila baš psihodelična, obojana. Nema nikakve priče. Samo paziš na pauka kroz ogromnu lokaciju tako da klikaš strujom pauka da ga tjeraš kamo hoćeš da ide, što nije uvijek lako. I paziš na prepreke... ono tipa, ide preko mosta koji je napravljen od blokova. A svaki blok možeš okretati. A drugi level je bio kao ormar s ladicama, pa moraš otvarati ladice u pravo vrijeme da ne propadne, jer ne zna stati... Naslov je valjda nekako "patapo" ili nešto slično tome, ne kao ona igra za psp.
http://www.youtube.com/watch?v=_vwbzJBZ31M
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
nije niti to. Riječ je o grafički dobroj igri u ono vrijeme. 3D okolina i to. A žanr - neka vrsta logičke igre.
Michel puši karu.
- metallicat
a kome, nego damiru heh. rođ mu je za mj pa moram planirat. sutra lurkam za fen, a dr dan za mišcallac wrote:oko 600tinjak kn. al kome god ga pokloniš bit će jaaaako sretan!

- Decadentor
- Andrej
We're all mad here...
-
John_Ryder
Neki razer mu kupi,ako je čru gamer voljet ce te do kraja života
- john_constantine
Igram spawn za ps2, ma idu mi već pomalo na živce sve te igre za ps2. Od grafike do igrivosti. Jednostavno je sve ograničeno, tako i ova arkadna akcija. Priča je bezveze i ne prati uopće strip. Borba solidna, ali nemaš osjećaj igranja kao Spawn kao što je u slučaju Batman: Arkham Alysium. Animacija na početku odlična, ali čemu kada kasnije nema nikakve radnje, samo tekst. Nadam se da će bar biti kakvih poznatih negativaca iz stripa... Znam da ima neka borba protiv Cy - gorea.
Michel puši karu.
- maddjuro
Red dead redemption- odlična igra, iako pošto je od rockstara to je bilo i za očekiati, western tematika, s pripadajućim oružjem, lokacijama koje možda i prepoznate iz starijih westerna, kao i nekih poznatih likova. Priča je da vaš lik, za sveznu vladu mora eliminirati neke ljude koji su mi bili nekada davno prijatelji. Priča je dobra. Igrao sam je na xboxu; i nasreću ima automatsko nišanjenje, što je nadasve korisno. Naravno ima i hrpa opcionalnih misija, kao dok jašete pa možete spasiti ljude od napada bndita, ili se pridružiti banditima, loviti ucjenjenje ljude, ubijati ljude u klasičnim dvobojima-.......
Svakako preporučam igru; i svakako si pustite u pozadini glazbu ennia moriconea za pojačani uzžitak u igri.
Svakako preporučam igru; i svakako si pustite u pozadini glazbu ennia moriconea za pojačani uzžitak u igri.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series