Game Of Thrones ( 2011 )
- Aryx
Re: A Game Of Thrones ( 2011 )
odlicna 3 epizoda 
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Decadentor
Meni je isto odlicna treca
...a sto se tice scena sexa u prvoj epizodi to nam je nesto govorilo o tyronu tj o njegovoj osobnosti, a u drugoj se Danerys se pocela zaljubljivat u Droga i vise se nije osjecala totalno kao robinja ili nesto... tako da je opravdano 

- A$H
za sad se serija skida u HD izdanju i stavlja na stranu sto je tesko jer stvarno primamljivo i super izgleda. pocet ce se gledat kad se draga vrati iz slovacke, posto i nju to zanima.
E ono sto je bad je sto mi pisac ima previse godina, a i kila i ne znam da li ce uspijet dovrsit taj serijal. da ne bi i serija ostala nedovrsena kad knjige stanu
E ono sto je bad je sto mi pisac ima previse godina, a i kila i ne znam da li ce uspijet dovrsit taj serijal. da ne bi i serija ostala nedovrsena kad knjige stanu
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac
Nisam još treću skinula, al prve dvije odgledane! Neke situacije su mi zbrzane, u knjizi (i u mojoj glavi
) je to malo duže trajalo.. Izbor Johna Snowa me izuzetno razočarao, ostali su manje više pogođeni (jedino ajd što sam i za lady Stark očekivala malo zgodniju tetu, al ajd, ovo je ipak malko realnije
)
Bude mi sad malo i žao što sam čitala jer me ništa ne šokira i jako sam nezahvalan partner za gledanje jer sam sve unaprijed govorila dečku šta će biti, a kad nisam baš direktno rekla, bacila bi komentar da sam pogodi
Svakako su očekivanja bila veća, no sretna sam što su uopće ekranizirali pa šutim
Bude mi sad malo i žao što sam čitala jer me ništa ne šokira i jako sam nezahvalan partner za gledanje jer sam sve unaprijed govorila dečku šta će biti, a kad nisam baš direktno rekla, bacila bi komentar da sam pogodi
Svakako su očekivanja bila veća, no sretna sam što su uopće ekranizirali pa šutim
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- A$H
koga god znam je ultra hvali pa sam na iglama da pocnem gledat, a pogotovo jer mi fali takve tematike.
- Aryx
mogao bi dok ti draga ne dodje pocet citat knjigu jer je ipak ne bolja, nego neopisivo boljaA$H wrote:koga god znam je ultra hvali pa sam na iglama da pocnem gledat, a pogotovo jer mi fali takve tematike.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- A$H
ahh nemam bas vremena za knjige epskih velicina i jos k tome daleko od kraja. a i sumnjam da do pon. sljedeci tjedan budem to procitao i da pocnem danas. 
- Scarface
Treća ka i prve dvi- super za seriju, sranje za ekranizaciju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma cijela serija mi je previše zbrzana, zato nemam volje gledati seriju. Malo brbljanja, malo nekih zanimljivih događaja iz knjige, pa seks i sve to... Nekako sam previše očekivao od serije, pa me niti ne oduševljava vidjeti ekranizirane omiljene scene iz knjiga. Zato mi je drago da sam ipak prvo pročitao knjige...callac wrote:Nisam još treću skinula, al prve dvije odgledane! Neke situacije su mi zbrzane, u knjizi (i u mojoj glavi) je to malo duže trajalo.. Izbor Johna Snowa me izuzetno razočarao, ostali su manje više pogođeni (jedino ajd što sam i za lady Stark očekivala malo zgodniju tetu, al ajd, ovo je ipak malko realnije
)
Bude mi sad malo i žao što sam čitala jer me ništa ne šokira i jako sam nezahvalan partner za gledanje jer sam sve unaprijed govorila dečku šta će biti, a kad nisam baš direktno rekla, bacila bi komentar da sam pogodi![]()
A treća knjiga, malo dosadan početak, ali odlično je počelo.
Michel puši karu.
-
Truba
- Wendigo
meni je baš ok treća epizoda..
- Andrej
- Decadentor
- Andrej
Ma kakvi Dr House, on je princeza iz bajke za ovu polutkuDecadentor wrote:patuljak je Dr HouseAndrej wrote:Dobra treća. Patuljak je moj idol
Ne, stvarno mi se sviđa kako glumi lik, nevezano samo za karakter i generalnu ulogu u serijalu.
Brutalno prirodno deluje i toliko s lakoćom nosi sve oko sebe da mi je jednostavno zasenio sve ostale.
Šteta što takav lik ima limitiran izbor u karijeri.
We're all mad here...
- john_constantine
u knjizi je Tyron još puno bolji.
Meni jedan od najboljih likova u knjizi, he.
A neda mi se gledati serija, naročito zato što sam razočaran kako izgleda Cleagane. Pa kome se da nakratko prepričati sadržaj treće epizode ili bar kako se završava.
A neda mi se gledati serija, naročito zato što sam razočaran kako izgleda Cleagane. Pa kome se da nakratko prepričati sadržaj treće epizode ili bar kako se završava.
Michel puši karu.