Koji ste horror zadnji gledali?
- Sammy
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Land of the Dead (2005) - opet pokušaj usađivanja blesave ideje o pametnim zombijima, a to mi se nimalo ne sviđa. Nije mi fora, kad zombiji komuniciraju, koriste oružje i cak imaju svog alfa romea. Inače je sasvim solidan film, dobri likovi i odličan prikaz grada, ali glup kraj i cijela je radnja malo wtf. - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
a sve je stvar ukusa..mene je baš pogodio u žicu,a gledao sam ga u tri popodne..ima mi par nelogičnosti,kao npr. početak filma,al mi je gluma odlična,duljina filma mi je baš za horore,misterij,glavni negativci nisu neki uber neuništivi superljudi, i kraj mi je odličan (iako je mnoge razočarao).callac wrote:viš, meni taj Ils nkako nije sjeo, niti mi je bio zanimljiv, niti strašan, ni napet i nekako mi je sav prekopiran, odnosno, imala sam osjećaj kao da gledam nešto već stoput viđeno. Dok je Descent apsolutna kontra tome, jako mi se svidio!Shp86 wrote:Ils - Them (2006) - uz Descent, horor koji će mi svakako obilježit period od 2000. do danas... Film je jednostavno fantastičan. Piše da je prema istinitom događaju, ali čak i da nije, film je fenomenalan,iako mu i to daje jedan dašak thrilla. Ne želim previše otkrivat, pogledajte sami tko nije. film je jednostavno po mojoj mjeri. 9/10
SpoilerShowkraj me malo podsjetio na Hostel,vjerojatno zbog malih gipsya
i da,zaboravih Shutter

It's in your nature to destroy yourselves...
-
meni najgori u serijalu..slažem se donekle u ovome o ¨pametnim¨ zombijima..Sammy wrote:Land of the Dead (2005) - opet pokušaj usađivanja blesave ideje o pametnim zombijima, a to mi se nimalo ne sviđa. Nije mi fora, kad zombiji komuniciraju, koriste oružje i cak imaju svog alfa romea. Inače je sasvim solidan film, dobri likovi i odličan prikaz grada, ali glup kraj i cijela je radnja malo wtf. - 6/10
- A$H
Shp86 wrote:meni najgori u serijalu..slažem se donekle u ovome o ¨pametnim¨ zombijima..Sammy wrote:Land of the Dead (2005) - opet pokušaj usađivanja blesave ideje o pametnim zombijima, a to mi se nimalo ne sviđa. Nije mi fora, kad zombiji komuniciraju, koriste oružje i cak imaju svog alfa romea. Inače je sasvim solidan film, dobri likovi i odličan prikaz grada, ali glup kraj i cijela je radnja malo wtf. - 6/10
i meni je bio dok nisam pogledao survival of the dead. ahh.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Vermillion
Tucker and Dale vs. Evil - 8/10 - e ovo je hebeno! 

-
I am Omega (2007) -
zašto si još uvijek dopuštam gledat filmove na novoj u 2 ujutro.. 1/10

zašto si još uvijek dopuštam gledat filmove na novoj u 2 ujutro.. 1/10
-
P2 (2007) - solidno atmosferično ostvarenje, kojem je falilo ono nešto da bi bio iznad prosjeka (vjerojatno to da nije film iz shittywooda). Al sve u svemu, da se pogledati 5/10
Cannibal Holocaust (1980) - razumijem one kojima se film sviđa, ali meni je ovo bilo čisto provokatorsko sranje, temeljeno na pretjeranim gadarijama za ono vrijeme. iako mi se sviđa realan prikaz kanibala..
Cannibal Holocaust (1980) - razumijem one kojima se film sviđa, ali meni je ovo bilo čisto provokatorsko sranje, temeljeno na pretjeranim gadarijama za ono vrijeme. iako mi se sviđa realan prikaz kanibala..
-
The dark hours (2005) - o ovom filmu se da raspravljat. I to točni znam zašto. Zato što mnogo ljudi voli gledati smeća tipa ovog filma, u kojem neki pretenciozni redateljčić napravi ovakav film kako bi ljudi mogli bespotrebno trošiti vrijeme na mozganje šta je taj kreten htio reći. Nikad nisam gledao film da bi mogao razmišljati kasnije šta je to autor htio reći, i nikad ni neću. film me doslovno raspizdio; taman što počne kako spada, i uživim se u atmosferu, likove, te njihovu međusobnu problematiku, film završi. i to odjedanput.. i zato mu je ocjena : 1/10
znam da će me mnogi popljuvat zbog ovoga,ali jednostavno mrzim ovakve redatelje.

znam da će me mnogi popljuvat zbog ovoga,ali jednostavno mrzim ovakve redatelje.
- Alastorus
Black Christmas (2006) - Why God why? 2.1/10
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
Pogledaj original iz 1974. nećeš požalit.. ionako su svi ovi remakeovi teško sranjeAlastorus wrote:Black Christmas (2006) - Why God why? 2.1/10
- Alastorus
Shp86 wrote:Pogledaj original iz 1974. nećeš požalit.. ionako su svi ovi remakeovi teško sranjeAlastorus wrote:Black Christmas (2006) - Why God why? 2.1/10
Znam zato sam i otisao gledat prvo remake a zatim pogledat original,tako da mi spere ovaj gorki okus u ustima.
Now I lay me down to sleep,
-
Primal (2010) - bezvezan fil,..od likova,glume i lošeg humora, lošeg scenarija, režije, CGI efekata..jedino mi je ideja bila fora..ne znam zašto ga većina ovdje hvali. 3/10
- A$H
potpis. gledao ga sa ekipom i svi smo ga popljuvali..uzas ubijenog vremena.Shp86 wrote:Primal (2010) - bezvezan fil,..od likova,glume i lošeg humora, lošeg scenarija, režije, CGI efekata..jedino mi je ideja bila fora..ne znam zašto ga većina ovdje hvali. 3/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
+1A$H wrote:potpis. gledao ga sa ekipom i svi smo ga popljuvali..uzas ubijenog vremena.Shp86 wrote:Primal (2010) - bezvezan fil,..od likova,glume i lošeg humora, lošeg scenarija, režije, CGI efekata..jedino mi je ideja bila fora..ne znam zašto ga većina ovdje hvali. 3/10
imao sam visoka ocekivanja jer je horror dao visoku ocjenu,ali ispao je jedva prosjecan film...gledao sam ga prije mjesec dana,a evo se vec skoro nicega ne sjecam.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Andrej
Zato što je ovo horror forum i kao takav ne privlači prosek normaleShp86 wrote:Primal (2010) - bezvezan fil,..od likova,glume i lošeg humora, lošeg scenarija, režije, CGI efekata..jedino mi je ideja bila fora..ne znam zašto ga većina ovdje hvali. 3/10

Meni se svideo.

We're all mad here...