Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 17:20

Jane Doe wrote:true grid (2010) 7,5/10
orginal nisam gledala, a i općenito salbo gledam kaubojade, ali ovo mi je baš bilo osvježenje. jako dobar film sa super pričom i glumom, humorom, a bez pretjeranog isfuravanja. preporuke

the running man (1987) 7/10
prezabavno :supz:
inaće volim arnija i sve njegove filmove, pogotovo ove starije. odlična muzika i ideja za film, mada, eto knjigu na kojoj se bazira nisam čitala, šteta, ipak je to king (mada čisto sumnjam da se film i knjiga baš previše dodiruju, ali nema veze)
da, pisao je pod pseudonimom kao one Stegovnike... Ali sigurno nema nikakve veze s romanom, koliko sam čitao, riječ je o satiri koja je na kraju pretvorena u akcijski film.
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 29 Apr 2011, 12:05

I am number four 9/10 :supz:
.... a ja mislila da će bit teža glupost (zbog glupog imena, valjda :zubifale: ), ajde, lijepo se je tako iznenadit
Image

olio

Post by olio » 29 Apr 2011, 12:47

Thor
meni super film, 3D i efekti su vrhunski, glumci su super, akcija ludnica. Ima dosta humora.
Punoo bolje od Iron Man 2

8/10

Jane Doe

Post by Jane Doe » 29 Apr 2011, 12:49

olio wrote:Thor
meni super film, 3D i efekti su vrhunski, glumci su super, akcija ludnica. Ima dosta humora.
Punoo bolje od Iron Man 2

8/10
:shock: ajde super onda
sad i ja oćem gledat :klapklap:
Image

Andrej

Post by Andrej » 29 Apr 2011, 14:39

Sword of War (2009)
Žabarska + "ko zna još ko" koprodukcija o Barabrosinim(Rutger Hauer) osvajanjima i otporu grada Milana.
Osrednji budžet, osrednja gluma, kad sve sklopiš taman za televizijsko prikazivanje, ali ja baš volim ovakve filmove.
Ništa pretenciozno, ništa previše epsko i dramatično, ništa prebljutavo.
Zlatna sredina.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Apr 2011, 15:22

Doctor who special - christmas carol - volim te prerade božićnih priča. Možda nije najbolji specijal u seriji, ali dosta dirljiv i zabavan za pogledati. A sada šesta sezona. :partyman:
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 29 Apr 2011, 17:24

A Perfect Getaway - pogledao samo zbog Olyphanta koji mi je među omiljenim TV glumcima. Dobar film, do samog kraja ne znamo ko su ubojice i dobar je twist, nisam ni pomišljao da bi tako moglo biti no nešto mi je zasmetalo pa tko je gledao, može odgovor
SpoilerShow
Znači, ubojice su Milla Jovovich i Steve Zahn. Uopće nisam posumnjao na njih zbog par scena i kada sam otkrio da su oni ubojice, vratio sam se na te scene i to me zasmetalo. U tih par scena oni pričaju kao da oni nisu ubojice te govore da se prave nevini, i zajedno žele pobjeći od Olyphanta i njegove cure jer misle da su oni ubojice, WTF? Pa to je onda promašaj redatelja. Onda isto, ima jedna scena kada Steve Zahn (ubojica) traži po mobitelu i upiše u google hololulu ubojstva i traži tamo ubojice i njihove slike i o tome priča sa Jovovich, a oni su ubojice. Mislim, koji kurac, je li to pogreška redatelja, ako je, onda je to preblesavo napravljeno da mi uopće ne pomislimo na njih ili su stvarno toliko poremećeni... ne znam
6.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 01 May 2011, 10:50

Ghost Rider - solidna superherojska ekranizacija, ali jedna od najlošijih kada bi se uspoređivalo s drugim filmovima o superherojima. Nicholas Cage ima najgoru frizuru, a i svaka scena gdje prstom pokazuje prema ljudima, debilno. Negativci su djelovali zanimljivo, ali nekako ih prelako sredi... A sam Ghost rider je dosta trom u svom obliku iako djeluje dosta cool. No, usprkos tome, solidan i zabavan film vrijedan gledanja. Samo zamjeram tu preveliku neozbiljnost kroz cijeli film + loš izbor glavne glumice. Nadam se da će nastavak biti puno mračniji i suroviji. 3/5

P.S.
Čovjek je ionako režirao još jedan slab superherojski film "Daredevil", čime samo pokazuje da mu ekranizacije superherojskih filmova nimalo ne leže. Ali zato će nastavak režirati drugi bolji režiser "Crank serijala" i Gamer.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 01 May 2011, 15:05

meni je film bio bullshit.
dosadan od pocetka do kraja.
neznam jel skejđ nikola namjerno biva glup u filmovima il qe?
vidim pol tone knjiga a glup ko krtz.

tak da mu ja dajem nekih 5/10
dosada
--------
Last.fm

jeba

Post by jeba » 01 May 2011, 15:12

Suburbia 1983 - skroz jeben film, pogotovo ako se uzme da je većini bila prva i jedina uloga u filmu

john_constantine

Post by john_constantine » 01 May 2011, 15:26

Ašow wrote:meni je film bio bullshit.

dosada
gdje si kod njega vidio knjige? Znam samo da ima ogromnu kolekciju stripova, i da je veliki fan Ghostridera...
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 01 May 2011, 15:32

john_constantine wrote:

dosada
gdje si kod njega vidio knjige? Znam samo da ima ogromnu kolekciju stripova, i da je veliki fan Ghostridera...
O filmu sam pricao, krivo si me shvatio brijem.
U filmu ima pola tone knjiga a glup ko krtz je lik.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 01 May 2011, 15:33

Ašow wrote:
john_constantine wrote:

dosada
O filmu sam pricao, krivo si me shvatio brijem.
U filmu ima pola tone knjiga a glup ko krtz je lik.
a to... ma kada su to sve samo vjerske knjige... :zubifale:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 01 May 2011, 15:39

the holy mountain 5/10

ovo mi nije trebalo u životu, ali ajde, i ovo je iskustvo...film u prvoj polovici gledatelju daje sve na pladnju i kroz te simbolične scene kritizira religiju i društveni poredak, jodorowsky kao da je išao izmišljati toplu vodu...ako je već tako zamislio i koncipirao film onda je trebalo biti puno zabavnije za gledatelja, a ne da gledam to i mislim si 'da, ok, ajmo dalje'

druga polovica filma je čisti preser i mogao sam ga komotno ugasiti u bilo kojem trenutku jer ništa do kraja nisam propustio

ocjena ipak nije jako loša čisto zbog nekih vizualno zanimljivih scena (sam početak filma i onaj lik s ogromnim šeširom, onaj wc dignut 5 metara u zrak i debela žena na njemu piša, itd)
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 May 2011, 17:26

Misfits season 2 - još bolja sezona, s dobrim preokretima, zanimljivom radnjom, crnim humorom i brutalnom predzadnjom epizodom, naročito završetak. :prayer: :prayer: :mrgreen: Da li će biti treće sezone?
Michel puši karu.

Post Reply