lol, sada je već stvarno sumnjivo, makar te ps3 može prodavati one prve modele koji su se lako kvarili...maddjuro wrote:to možeš u servisima jeftino zamjenitmetallicat wrote:hm, pa meni i nije baš sumnjivo. može bit da se netko jednostavno želi riješit toga jer mu samo skuplja prašinu, a ovako će ga prilično sigurno prodat.maddjuro wrote:jesam li jedini kome je ova cjena za xbox 360 sunjiva?
ste možda vidjeli pošto je novi laser za ps2?
Još jedna stvar koja mi je kod toga oglasa sumnjiva je to što lik nije naveo kontakt broj telefona;
a isto mi je jako sumnjivo da bi prodavao dvije PS3-ke za 1000kn obe
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Michel puši karu.
- maddjuro
to a i od svih oglada koje sam gledao lik nije ostavio nikakav kntakt broj, a oni su PS3-i ,po oglasu, još pod garancijom, tako da cu preskočiti oglas, a i mlo sam računao, ovaj za 1300koji cu ja uzet dolazi s 20gb hardom i 20 igara, ako uzmemo u obzir da su ti dula.lair dvdi oko 10kn, dojdem na isto
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
kako se zvala ona igra gdje ste upravljali paukom u sf ambijentu? Mislim, pauk je sam hodao, a vi ste mu slagali prepreke kroz sulude nivoe i pazili da isti ne pogine, upravljajući okolinom. prastara igra koja je imala neko čudno ime.
Michel puši karu.
- Decadentor
Igram jebeni League Of Legends I izgubio sam zivot
cak sam i na forumu neaktivan 

- Sammy
to sam odigro jedan gejm, sve popwno naravno i reko dosta, želim život!Decadentor wrote:Igram jebeni League Of Legends I izgubio sam zivotcak sam i na forumu neaktivan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
predugo sam se odupirao napasti, sad su poceli svi oko mene igrat i moram ja opet probat...Sammy wrote:to sam odigro jedan gejm, sve popwno naravno i reko dosta, želim život!Decadentor wrote:Igram jebeni League Of Legends I izgubio sam zivotcak sam i na forumu neaktivan

-
olio
ja u istoj situaciji
počea prije 2 dana
počea prije 2 dana
- Decadentor
al sto je najgore im suckolio wrote:ja u istoj situaciji![]()
počea prije 2 dana

- maddjuro
započeo sam s "red dead redemptionom"
na ovo što jučer kupih

na ovo što jučer kupih
SpoilerShow

- john_constantine
uf, jedna od igara koje jedva čekam isprobati na ps3.
I koliko si na kraju platio taj xbox?
Michel puši karu.
- maddjuro
to 20gb Hdd, 20 igara (među njima i dead space 2) 1700kn s tim da je to praktički novo i još imam 7 mjeseci garanciju na njegajohn_constantine wrote:uf, jedna od igara koje jedva čekam isprobati na ps3.![]()
konacno da imam jednu konzolu dok je još aktualna
- metallicat
da skrenem malo na pc. recimo za poklon, što bi bilo fora za kupit nekom manijaku za kompjutere, onako nešto fora? recimo miš od 500kn i sl. hvala 

- maddjuro
imaš one jako fency miševe, koji u sebi imaju nekoliko manjih utega da si sam podesi težinu koja mu odgovara, neke dodatne strateški postavljene tipke, naravno wajerless je, i dojde preko 500knmetallicat wrote:da skrenem malo na pc. recimo za poklon, što bi bilo fora za kupit nekom manijaku za kompjutere, onako nešto fora? recimo miš od 500kn i sl. hvala
- callac
yup, ja imam taj, logitech G9x lasermaddjuro wrote:imaš one jako fency miševe, koji u sebi imaju nekoliko manjih utega da si sam podesi težinu koja mu odgovara, neke dodatne strateški postavljene tipke, naravno wajerless je, i dojde preko 500knmetallicat wrote:da skrenem malo na pc. recimo za poklon, što bi bilo fora za kupit nekom manijaku za kompjutere, onako nešto fora? recimo miš od 500kn i sl. hvala

ne bih ga mjenjala ni za šta!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- keyboard_kant
http://en.wikipedia.org/wiki/Spider:_The_Video_Game ?john_constantine wrote:kako se zvala ona igra gdje ste upravljali paukom u sf ambijentu? Mislim, pauk je sam hodao, a vi ste mu slagali prepreke kroz sulude nivoe i pazili da isti ne pogine, upravljajući okolinom. prastara igra koja je imala neko čudno ime.
And I feel this coming over like a storm again.