Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Ženski kutak

Post by Ašow » 28 Apr 2011, 16:00

E, al ne znam samo kako vam se toliko da o farbama.
--------
Last.fm

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 16:01

Ašow wrote:

Naravno. Ja emač.
A i da, osvojio sam te poezijom, priznajem. Jebiga, nisam imo gitaru tad.
<33333

Image
And I feel this coming over like a storm again.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Apr 2011, 16:02

pa ženski kutak je.... to spada u tipične ženske brige :zubifale: i budi sretan da nisamo s tim došle u muški ili u last post.... ovdje smo barem OT po tom pitanju :lol:
Image

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 16:04

Jane Doe wrote:meni je pak bolja ta tirkizna, mada sam vidjela na jednom blogu žensku koja nema koju boju nije imala na glavi i najviše su mi se dojmile tamno plava i tamno zelena :supz: :prayer:
e da, tokom 5. mj. u dm-u uz kupnju bilo koje nove keune farbe (one sa slikicama teta na kutiji) dobiva se razvijač na poklon (3%, 6%, 9% ili 12%, znači na biranje) ..... sad sam u napasti.
isto tako, mislila sam da se uz te nove keune dobije razvijač u kutiji :?:
jaoh ne bih ja sama išla se zajebavat s kosom više. jednom sam ju išla u kućnoj radinosti blajhat, niš nisam dobila a potrošila para i para na blanš, i razvijač, i boje i sve :facepalm:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Apr 2011, 16:07

ne ne, jednom sam blajhala kod frizera i to samo 2 pramena iz prirodno plave u bijelo (znaći, nije neki dalek put bio), ali nebi više, pogotovo ne sama doma to radit. ali se farbam redovito sama i sve super ispadne. samo me sad mame te keune farbe i mislila sam uzet, umjesto standardno 6% što inaće bude u kutiji s farbom , uzet taj 9% čisto da boja bude malo kričavija, ono, da vrišti na crveno, samo to...
Image

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 16:09

Jane Doe wrote:ne ne, jednom sam blajhala kod frizera i to samo 2 pramena iz prirodno plave u bijelo (znaći, nije neki dalek put bio), ali nebi više, pogotovo ne sama doma to radit. ali se farbam redovito sama i sve super ispadne. samo me sad mame te keune farbe i mislila sam uzet, umjesto standardno 6% što inaće bude u kutiji s farbom , uzet taj 9% čisto da boja bude malo kričavija, ono, da vrišti na crveno, samo to...
mhm, pojma nemam... moš probat, mislim da ne bi trebala biti radikalna razlika između 6 i 9 posto :)

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Apr 2011, 16:11

i malo žarkije će bit dovoljno.... a i iz znatiželje :mrgreen:
samo, mislim da te nove farbe imaju već u kutiji razvijač (ono, prilično sam sigurna), pa neznam čemu onda još jedan gratis.... baš budem pitala danas i onak moram tamo po neke sitnice
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Apr 2011, 18:00

Jane Doe wrote:uzet taj 9% čisto da boja bude malo kričavija, ono, da vrišti na crveno, samo to...
Tak i napravi

Kakva je ona neka normalna ljubičasta kad se ispere? (to sam nosila sam s onim kolor šamponima kad sam bila klinka)
Mislila sam to na donju kosu. Htjela bih da se što jače ispere da mi bude kul kad stavim onu nonšalatnu sa strane pletenicu, navikla sam da bude šarena pa ono :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 28 Apr 2011, 18:09

callac wrote: @elri, ma daj se ne zajebavaj s tim tirkiznim, fuj to! :lol: na slikama još donekle, al gledala sam ja tutorijale kako se farba i održava ta boja i vjeruj, kosa izgleda očajavajuće i još ženska ima deset puta jaču kosu od tebe! (kuži se kad radi po njoj da ne misliš da serem i još priča kako joj je kosa gusta i jaka)
gledala sam ja slike od te ženske na slici (aprelle) kad nije fotošopirana i kosa je nažalost bila u lošem stanju. al onak si gledaš ko zna što sve njoj rade od kose za te silne frizure na snimanjima.
meni je tak boja predobra i mislim da bi savršeno pasalo za neki kratki uvijeni bob, no da, to kakva mi je inače kosa jačine nisam toliko uzimala u obzir i nažalost, to predstavlja problem.
niš, kupit periku :lol:

callac

Post by callac » 28 Apr 2011, 19:41

Jane Doe wrote:i malo žarkije će bit dovoljno.... a i iz znatiželje :mrgreen:
samo, mislim da te nove farbe imaju već u kutiji razvijač (ono, prilično sam sigurna), pa neznam čemu onda još jedan gratis.... baš budem pitala danas i onak moram tamo po neke sitnice
Jane, "nove" keune farbe u sebi imaju farbu, mali šampončić i regenerator i ampule za obnovu kose, razvijača odnosno hidrogena nema nutra! A ovo pod navodnicima nove je zato što su to sve stare nijanse koje su dobile nazive tipa pariz šik i sl. pizdarije i nakeljili sliku lejle na kutiju, čisto komercijalizacije radi. Nemoj da te mami slika sa kutije već uzmi fino nijanser od keune i pogledaj u njemu o kojoj se boji radi (piše uz te nazive na novim pakiranjima i broj negdje sa strane)
Elri, snjam o perikama, meni bi to spasilo život (i kosu :mrgreen: ) ali su jebeno skupe!!!! A dečko neće da mi kupi onlajn, njemu se gade te mrtve životinje na glavi :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Apr 2011, 21:45

I moje veličanstvo sanja o perikama cio život i btw mogao bi mi netko odgovorit na pitanje, o vi iskusni farbači??! :lol:

metallicat

Post by metallicat » 28 Apr 2011, 21:53

ja sam probala biti ljubičasta nakon crvene, i u trud čak godinu dana, nije mi uspjelo. nakon 2 pranja vratila bi se crvena. a tako je bila jebeno lijepa :|
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Apr 2011, 21:56

metallicat wrote:ja sam probala biti ljubičasta nakon crvene, i u trud čak godinu dana, nije mi uspjelo. nakon 2 pranja vratila bi se crvena. a tako je bila jebeno lijepa :|
Oh, pa to nije loše s mog gledišta, izvrsno dapače.
Jedino nam nije ista podloga.

Tnx na odg :tonqe:

callac

Post by callac » 28 Apr 2011, 21:58

Asfodel wrote:I moje veličanstvo sanja o perikama cio život i btw mogao bi mi netko odgovorit na pitanje, o vi iskusni farbači??! :lol:
sri micice, nisam uopće skužila da si išta pitala... a na žalost ti ne mogu pomoći jer sa ljubičastim, tim tamnijim farbama nemam iskustva..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Apr 2011, 22:03

callac wrote:
Asfodel wrote:I moje veličanstvo sanja o perikama cio život i btw mogao bi mi netko odgovorit na pitanje, o vi iskusni farbači??! :lol:
sri micice, nisam uopće skužila da si išta pitala... a na žalost ti ne mogu pomoći jer sa ljubičastim, tim tamnijim farbama nemam iskustva..
:lol:

..ma podrazumijeva se da ako ne znaš odg - ništ ne napišeš. :seksualische: To sam ja samo malo agresivna da brže saznam :lol:

Post Reply