Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 28 Apr 2011, 13:43

@kk: nisi dakle nikad ništa na svoju ruku išla farbati?

koliko te uopće došlo kod frizera takva procedura s kosom? dakle to svo blajhanje pa te ekstremnije boje? moram zagnjaviti, jer bih vrlo rado kad tad nešto probala, ako se usudim maknuti s narančaste.

bila je opcija jednom il to rozo il link. sve mi se čini da je ovo drugo sigurnije :lol:

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 14:08

elrania wrote:@kk: nisi dakle nikad ništa na svoju ruku išla farbati?

koliko te uopće došlo kod frizera takva procedura s kosom? dakle to svo blajhanje pa te ekstremnije boje? moram zagnjaviti, jer bih vrlo rado kad tad nešto probala, ako se usudim maknuti s narančaste.

bila je opcija jednom il to rozo il link. sve mi se čini da je ovo drugo sigurnije :lol:
ovo tirkizno je :prayer:

procedura je bila svakih mjesec dana frizerki, 300 kuna za apsolutno sve, plus što je žena kraljica i mislim da bi mi 80% drugih frizeraja sjebali kosu/ne uspjeli izvuć žuto/dobit tu nijansu.
And I feel this coming over like a storm again.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Apr 2011, 15:19

Ajme zakon roza!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 28 Apr 2011, 15:21

Na onoj slici kao barbika si.
krumenedo, maknem skembu i obrijem se i evo kena hohoho

:facepalm:
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 28 Apr 2011, 15:29

Asfodel wrote:Ajme zakon roza!
daaaaa, baš divna boja :mrgreen:
super ti stoji tako svijetle boje, da ne znam kako je održavati plavu, nagovarala bih te da se vratiš :) ja svoju do duše nikad nisam morala blajhati jer je prirodno svijetla, ali sam blajhom skidala crnu kod prelaska u narančastu i iz narančaste u plavu pa znam šta blajh u prvelikim količinama napravi čak i od najkvalitetnije kose!!
@elri, ma daj se ne zajebavaj s tim tirkiznim, fuj to! :lol: na slikama još donekle, al gledala sam ja tutorijale kako se farba i održava ta boja i vjeruj, kosa izgleda očajavajuće i još ženska ima deset puta jaču kosu od tebe! (kuži se kad radi po njoj da ne misliš da serem i još priča kako joj je kosa gusta i jaka)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 15:30

Ašow wrote:Na onoj slici kao barbika si.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

znale su male curice na ulici vući mamu za rukav i gledat me i vikat barbika barbika :lol: :lol:

@callac: tnx :wink: nema šanse da se vraćam u svijetlu boju, izgubila bih kosu :lol: :cry:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 15:34

keyboard_kant wrote:
Ašow wrote:Na onoj slici kao barbika si.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

znale su male curice na ulici vući mamu za rukav i gledat me i vikat barbika barbika :lol: :lol:

@callac: tnx :wink: nema šanse da se vraćam u svijetlu boju, izgubila bih kosu :lol: :cry:
buhahahahaha :zubifale: :supz:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 28 Apr 2011, 15:35

ašow, nisi ružan i nemoj me krivo shvatiti, ali čime si ju privukao?? i nemoj se vaditi na osobnost
This is the Zodiac speaking.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Apr 2011, 15:35

@kk super boja i jako lijepo izgledaš na toj slici, malo emo doduše (nije niš pogrdno jer meni su frizure i boje tih ženski savršene)
mene je moj frizer odgovorio od prijelaza na pink kosu zbog žutog i zelenog tona u koži (to ja ne vidim, to izgleda on kuži, jebga, to mu je posao) jer kao da bi se previše tuklo s bojom i izgledala bi bolesno.... ja vidim samo da nemam roskast ten i zahvalna sam na tome. tako da se ja i dalje držim svoje crvene, jebga
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 15:36

filmofil wrote:ašow, nisi ružan i nemoj me krivo shvatiti, ali čime si ju privukao?? i nemoj se vaditi na osobnost
pa zar nije rekla da ima fetiš na neonaciste? :facepalm: :mrgreen: A i koja može odoljeti silovatelju djece na chatrouletu? :P
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Apr 2011, 15:37

filmofil wrote:ašow, nisi ružan i nemoj me krivo shvatiti, ali čime si ju privukao?? i nemoj se vaditi na osobnost
:lol: :lol: zakon si mi sa tim svojim iskrenostima (al ozbiljno si mi zakon)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 28 Apr 2011, 15:39

john_constantine wrote:
pa zar nije rekla da ima fetiš na neonaciste? :facepalm: :mrgreen: A i koja može odoljeti silovatelju djece na chatrouletu? :P
:lol: :lol:
Eto vidis kak ćelava glava uspijeva tu i tam :lol:
Zaprijetio sam joj.
--------
Last.fm

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 15:41

Ašow wrote:
Zaprijetio sam joj.
:lol: :lol: :lol:

Filmofilu, nemoj ga slušat. On je micica, prezgodan je, pametan, poeta, romatičan, drag i dobar. What's there not to like? :mrgreen: :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 15:41

ma moraš mi dati recept za to. :kokicarenje: Za neku punašnu varaždinku po mogućnosti. :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 15:42

keyboard_kant wrote:
Ašow wrote:
Zaprijetio sam joj.
:lol: :lol: :lol:

Filmofilu, nemoj ga slušat. On je micica, prezgodan je, pametan, poeta, romatičan, drag i dobar. What's there not to like? :mrgreen: :mrgreen:
ah, sindrom ružičaste naočale :toimonster: :zubifale:
Last edited by john_constantine on 28 Apr 2011, 15:42, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Post Reply