Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Jane Doe

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Jane Doe » 28 Apr 2011, 09:35

ne, ako ne uključujem svoja povremena depresivna stanja :zubifale: a i to čekam da me prođe, neide mi baš tak neš od ruke :|
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 09:36

Jane Doe wrote:ne, ako ne uključujem svoja povremena depresivna stanja :zubifale: a i to čekam da me prođe, neide mi baš tak neš od ruke :|
he, da, ma to je više ono bed... ali prava depresija zbog koje si na psihijatriji i poslije završiš na lijekovima, to baš nije za usporedbu...
Michel puši karu.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 09:40

john_constantine wrote:ima li tko iskustva s depresivnim osobama?
pa recimo da da. imala sam iskustava s osobama koje pate od različitih "problema", ne samo depresija.
And I feel this coming over like a storm again.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 10:12

keyboard_kant wrote:
john_constantine wrote:ima li tko iskustva s depresivnim osobama?
pa recimo da da. imala sam iskustava s osobama koje pate od različitih "problema", ne samo depresija.
da, ma prijateljica je postala teško depresivna, bila je mjesec dana u bolnici, pokušaj samoubojstava i sada je na lijekovima dok pokušava proći ovu prvu godinu. A ja se ne mogu više nositi s time, već imam dovoljno briga i problema doma. Pa sam ju počeo polako brisati iz života. Tako mi ionako i svi savjetuju, takve osobe će se jedanput prije ili poslije ubiti i sve to. I samo se pitam je li to u redu.

P.S.
Imala je već i prije depresivne ispade i pokušaje samoubojstava, ali se to smirilo i sada odjednom, paf...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 28 Apr 2011, 10:46

john_constantine wrote:Tako mi ionako i svi savjetuju
Greška velika.

Ne znam veliku dubinu slučaja tj. ono sitno što smo pričali preko PM-a još prije dok je trebala doći, ne znam trebao bih sam odlučiti. Ne slušati tuđe savjete tj. primit ih na znanje ako nije zlonamjeran, vidjeti što je dobro, a što loše i sam donijeti tu odluku, jer ti najbolje znaš srž problema.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 11:10

john_constantine wrote:

da, ma prijateljica je postala teško depresivna, bila je mjesec dana u bolnici, pokušaj samoubojstava i sada je na lijekovima dok pokušava proći ovu prvu godinu. A ja se ne mogu više nositi s time, već imam dovoljno briga i problema doma. Pa sam ju počeo polako brisati iz života. Tako mi ionako i svi savjetuju, takve osobe će se jedanput prije ili poslije ubiti i sve to. I samo se pitam je li to u redu.

P.S.
Imala je već i prije depresivne ispade i pokušaje samoubojstava, ali se to smirilo i sada odjednom, paf...
znam kak ti je, ne baš točno tako, ali i ja sam već davno počela izbjegavati ljude koji "šire negativnu energij", stalno su u depri, itd... teško je biti uz takve ljude, nakon recimo kave s njima osjećaš se užasno...
ali opet, treba i njima podrška, ako znaš razgovarati s čovjekom, možeš mu pomoći, ako naravno nije neki kronični slučaj u pitanju, u tom slučaju pomaže samo professional help and drugs.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 11:17

keyboard_kant wrote:
john_constantine wrote:

P.S.
znam kak ti je, ne baš točno tako, ali i ja sam već davno počela izbjegavati ljude koji "šire negativnu energij", stalno su u depri, itd... teško je biti uz takve ljude, nakon recimo kave s njima osjećaš se užasno...
ali opet, treba i njima podrška, ako znaš razgovarati s čovjekom, možeš mu pomoći, ako naravno nije neki kronični slučaj u pitanju, u tom slučaju pomaže samo professional help and drugs.
Da. Ma odlučio sam samo da ću joj više puta mjesečno pisati klasična pisma, kako voli. Ono, podršku, pa omiljene teme o kojima voli slušati od mene, i slično.

Bub - da, ali problem je što prije nisam slušao te savjete i ispalo je da su bolje znali od mene. Kada sam bio onako zaljubljen u onu blago mentalno retardiranu djevojku, svi su mi samo govorili istinu, a nisam ih slušao. Tako su i sada oni moji glasovi razuma. Nisam baš niti ja baš "normalan" - kada sam bio s njom, ponašao sam se kao manijak. Htio sam joj pomoći kada se plakala, kada je bila u bedu, kada se pokušala ubiti čačkalicom u venu i slične depresivne ispade. Ne namjeravam više to prolaziti...

Sada ću je samo ostaviti na miru. Dao sam joj broj telefona ako hoće nekoga da ju sasluša. A ostalo, klasična pisma, to je bar djelotvornije nego te ograničene sms poruke.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 12:13

SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
Michel puši karu.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 13:09

našla sam 21 kazetu (6 original) sa starim epizodama x-filesa, i 5-6 knjiga, onih tvrdo uvezanih... po koliko bi to mogla prodat? samo mi zauzima mjesto doma, a žao mi bacit...
(15 kazeta snimanih epizoda s hrt-a, 6 original kazeta s onim duplim epizodama ala colony i 3 tvrdo uvezane debele knjige vrtlog , vihor i još jedna, par ovih mekanih...ima toga... poslikala sam isto sve... neg samo da pitam kaj mislite :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Apr 2011, 13:12

keyboard_kant wrote:našla sam 21 kazetu (6 original) sa starim epizodama x-filesa, i 5-6 knjiga, onih tvrdo uvezanih... po koliko bi to mogla prodat? samo mi zauzima mjesto doma, a žao mi bacit...
(15 kazeta snimanih epizoda s hrt-a, 6 original kazeta s onim duplim epizodama ala colony i 3 tvrdo uvezane debele knjige vrtlog , vihor i još jedna, par ovih mekanih...ima toga... poslikala sam isto sve... neg samo da pitam kaj mislite :mrgreen:
za VHS kazete pitaj Metallicat, ona skuplja VHS - ove.

A tih 5 - 6 knjiga, ovisi o naslovima. Ako je riječ o popularnim naslovima, 70 - 100 kn. Daj navedi naslove, možda ima što interesatnoga za mene. :kokicarenje:

15 kazeta snimanih epizoda s HRT -a, to jedva do 50 - 70 kn, s obzirom da nisu original.
Michel puši karu.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 13:21

original vhsovi su:

biogeneza
piper maru
colony
redux
82517
tunguska

knjige su:

charles grand: x-files: vrtlog http://www.vbz.hr/Dosje-X---Vrtlog_b7062.aspx
kevin j. anderson: x-files: ruševine http://www.vbz.hr/Dosje-X---Ru%C5%A1evine_b7060.aspx
charles grant: x-files : čudovišta http://www.vbz.hr/Dosje-X---%C4%8Cudovi ... b7061.aspx

meke su: dosje x - gladni duhovi http://www.superknjizara.hr/index.php?p ... =100024278
i throw inam: UFO: mit ili stvarnost :lol: http://www.vbz.hr/UFO---mit-ili-stvarnost_b7321.aspx (samo kaj je moj cover drugačiji)

Info

Post by Info » 28 Apr 2011, 14:36

Jako dobre su sve knjige, spore, ali jako napete
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 14:51

kad se samo sjetim da sam za sve ove tvrdo uvezane dala po 150-200 kuna :facepalm: :lol:

Ašow

Post by Ašow » 28 Apr 2011, 15:07

hardcore x-files fan kazes? :zubifale:
--------
Last.fm

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 28 Apr 2011, 15:08

Ašow wrote:hardcore x-files fan kazes? :zubifale:
pa jesam, ali video više nemam + sve mi samo skuplja prašinu doma :( preuređujem sobu, moram sve izbaciti van, totalni feng shui :zubifale:

Locked