Ženski kutak
- metallicat
Re: Ženski kutak
one rafaelo kugle, okusom neuspješne, ali dobro izgledaju
(to si one s pudingom umjesto praška)

- keyboard_kant
ovo s rezuckanjem na poslu je epic lolcallac wrote:uf, vrhovi...neki dan na poslu se nasrala ispred ogledala pa prvo pincetom, a kasnije škaricama rezuckala vrhiće i skužim kasnije da mi je posuda u kojoj držim dezificijes za neke sitne instrumente prepuna izreckane kose
morala sam sve to baciti dok šef nije skužio
![]()
al dobri su mi sad, konačno se oporavila od onog brazilskog sranja, al trebalo je pet šišanja da postane ovakva....sad je već mogla do poda da naraste![]()
serem, al to se podrazumijeva..
![]()
cat, jesam isprognozirala, ha! no još se nadam slici nakon idućeg farbanja!!!!!
i dajte malo vaših sličkica, oću da vas gledam, suša neka, a ima i novih lijepih cura, zaboravit će nas momci!
a za slike.. možda napravim neki kolaž mojih 9 boja na kosi
isto sa mnom. trenutno sam u fazi njegovanja. možda čak i ostanem u njoj. ali prije godinu i pol, ili kad je već to bilo, blajhanje moje prirodno tamnosmeđe kose do bijelog, i tak godinu danacallac wrote:ah, ja oduvijek nisam normalna kad je kosa u pitanju, još bi opravdana briga bila kad bih ja stvarno pazila na kosu, al ja ju konstantno uništavam, pa oporavljam i tako u krug godinama, godinama...a s druge strane me zaboli kujac kad sva otpadne i moram opet biti prvo ćelava pa imat neko vrijeme kratku kosu i smišljati načine kako će što prije opet narasti da ju mogu sjebat, opet
And I feel this coming over like a storm again.
- john_constantine
ah, obožavam rafaelo kuglice. Najbolje su kada je unutra badem, a posipane kokosovim brašnom...metallicat wrote:one rafaelo kugle, okusom neuspješne, ali dobro izgledaju(to si one s pudingom umjesto praška)
SpoilerShow
Michel puši karu.
- elrania
meni moja skoro 4 godine nakon prestanka minivaliziraja govori koliko mi je divna sada, jer se još uvijek sijeća užasa koji sam joj tada ponudila.keyboard_kant wrote:frizerka me svaki put pohvali kak mi kosa fantastično izgleda s obzirom na to kaj sam joj radila
sva sreća da se ja ne sjećam
btw, tebe sam jednom skužila s onom baby rozom bojom koja je zbilja genijalna. nikako da se sama usudim to probati; previše se bojim lošeg kontrasta s izrastom i kolikos e može uništiti blajhom itd.
- keyboard_kant
predivno izgleda i sve, samo kaj blajh je smrt za kosu, ja sam ju blajhala manje od godinu dana a morat ću godinama sanirati štetuelrania wrote:meni moja skoro 4 godine nakon prestanka minivaliziraja govori koliko mi je divna sada, jer se još uvijek sijeća užasa koji sam joj tada ponudila.keyboard_kant wrote:frizerka me svaki put pohvali kak mi kosa fantastično izgleda s obzirom na to kaj sam joj radila
sva sreća da se ja ne sjećam![]()
btw, tebe sam jednom skužila s onom baby rozom bojom koja je zbilja genijalna. nikako da se sama usudim to probati; previše se bojim lošeg kontrasta s izrastom i kolikos e može uništiti blajhom itd.
ajd bar sam se iživila na njoj, sad mogu biti "normalna" i imat zdravu kosu
al tak je lijepa boja bila
SpoilerShow

- elrania
opet niš od slike, faksovski komp blokira sve linkove povezane s fejsom 
- Bub
Bolja da ništa ne komentiram, perverzije.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- keyboard_kant
aha na FFu si?elrania wrote:opet niš od slike, faksovski komp blokira sve linkove povezane s fejsom
sry evo bum stavila alternative link
SpoilerShow

@bub. ccc
@zadro: daaa?
- elrania
hvaaaalaaaaa
a baš super boja - odlično mi je što ovdje ima srebrnkasti ton
- keyboard_kant
tnxelrania wrote:hvaaaalaaaaa![]()
izričito nisam htjela žuti ton tako da me svaki put blajhala do bijelog i onda ljubičastim pigmetom ubijala svo eventualno žutilo i onda na to sve roza farba ispirana do pastelne roze
- john_constantine
čekaj... to si ti na slici? Stvarno forakeyboard_kant wrote:aha na FFu si?elrania wrote:opet niš od slike, faksovski komp blokira sve linkove povezane s fejsom![]()
![]()
sry evo bum stavila alternative link![]()
SpoilerShow
Michel puši karu.
- Josef K
Mislim da slika govori 1000 riječikeyboard_kant wrote:@zadro: daaa?
- keyboard_kant
jep that's mejohn_constantine wrote:
čekaj... to si ti na slici? Stvarno fora![]()
![]()
Dođe mi da to odrežem i čuvam negdje u kutiji.
i tnx
@zadro: ^___^