Ženski kutak
- Info
Re: Ženski kutak
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Bub
ako i kuhaš s pljugom u ustimaelrania wrote:uglavnom je uvijek p. bundy rad
to to, i imat ćeš jednu više temu u ženskom kutku.elrania wrote:@zadro: a nokte si fino nalakiraš dok si doma pa će ti bit žao sjebat lak
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
e, prije je znalo tako i kuhača u jednoj i mačka u drugoj ruci.Bub wrote:ako i kuhaš s pljugom u ustimaelrania wrote:uglavnom je uvijek p. bundy rad![]()
sad više nema mačke, a i cigare se treba ostaviti.
- metallicat
Bub wrote:metallicat wrote:u ovoj vezi nisam ja, damir je![]()
![]()
![]()
Cat jel smo rekli utorkom ide zelena tableta, a ne plava...sve si pobrkala opet.
neka neka za suknjuAsfodel wrote:Besramo kršim temeljne asfocat postavke, jer sam sad spontano kupila neku crnu suknju.![]()
(Moorala sam, jer je spala sa 100 na 30 kn. To su prilike koje se ne pružaju svaki čas..)
@Cat - sad sam se sjetila, ništ od tvoje kose, a?
a što se kose tiče, ipak ste imale pravo da će se prije isprat nego stavim sliku. jbg, kad mi je problem što nemam ništa čime mogu uslikat, a s damirom kad se vidim, to je 90% kad više nema sunca. joj, već i sama sebe živciram time, a nije da se ne bi hvalila
hm, danas sam skužila da su mi vrhovi nekako čudni, nelijepi, a šišala sam se prošli mj

- elrania
koje drame s kosom, sva sreća da si ne vidim većinu vrhova da i sama ne počnem fantazirati zbog toga 
- Asfodel
A tek moje fantaziranje i opsjednutost vrhovima
Bez obzira što svaki mj. skinem 2-3cm, osim toga svaki tjedan uzmem škare i sama idem gledati ne bi li naišla na kojeg popucalog gada.
Koliko vremena izgubim na to
moram sve i jednu vlas pregledat.. pa onda, joj ne, možda ovo svjetlo nije dovoljno dobro...pa sve ponovno da boljem svjetlu itd.
Ono što je prekratko da vidim očima samo šišnem bez obzira..
Bez obzira što svaki mj. skinem 2-3cm, osim toga svaki tjedan uzmem škare i sama idem gledati ne bi li naišla na kojeg popucalog gada.
Koliko vremena izgubim na to
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
uf, vrhovi...
neki dan na poslu se nasrala ispred ogledala pa prvo pincetom, a kasnije škaricama rezuckala vrhiće i skužim kasnije da mi je posuda u kojoj držim dezificijes za neke sitne instrumente prepuna izreckane kose
morala sam sve to baciti dok šef nije skužio
al dobri su mi sad, konačno se oporavila od onog brazilskog sranja, al trebalo je pet šišanja da postane ovakva....sad je već mogla do poda da naraste
serem, al to se podrazumijeva..
cat, jesam isprognozirala, ha! no još se nadam slici nakon idućeg farbanja!!!!!
i dajte malo vaših sličkica, oću da vas gledam, suša neka, a ima i novih lijepih cura, zaboravit će nas momci!
al dobri su mi sad, konačno se oporavila od onog brazilskog sranja, al trebalo je pet šišanja da postane ovakva....sad je već mogla do poda da naraste
cat, jesam isprognozirala, ha! no još se nadam slici nakon idućeg farbanja!!!!!
i dajte malo vaših sličkica, oću da vas gledam, suša neka, a ima i novih lijepih cura, zaboravit će nas momci!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
asfy, jednom sam ti napisala da sam i ja indentično tako radilaAsfodel wrote:A tek moje fantaziranje i opsjednutost vrhovima![]()
Koliko vremena izgubim na tomoram sve i jednu vlas pregledat.. pa onda, joj ne, možda ovo svjetlo nije dovoljno dobro...pa sve ponovno da boljem svjetlu itd.
![]()
već su nas zaboravilicallac wrote:i dajte malo vaših sličkica, oću da vas gledam, suša neka, a ima i novih lijepih cura, zaboravit će nas momci!

- Asfodel
- elrania
sve ste luđakinje 
osjećam se ko outsider što nemam tu opsesiju vrhovima
(i u isto vrijeme psihički zdravije
)
osjećam se ko outsider što nemam tu opsesiju vrhovima
- alecto
- callac
ah, ja oduvijek nisam normalna kad je kosa u pitanju, još bi opravdana briga bila kad bih ja stvarno pazila na kosu, al ja ju konstantno uništavam, pa oporavljam i tako u krug godinama, godinama...
a s druge strane me zaboli kujac kad sva otpadne i moram opet biti prvo ćelava pa imat neko vrijeme kratku kosu i smišljati načine kako će što prije opet narasti da ju mogu sjebat, opet 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
al opet paziš na nju
koliko ima cura/žena koje svašta rade s kosom, a ono ispucana do tjemena
neš odvratno za vidjet. tako da ju na taj način slobodno uništavaj, bome i ja. ako iakd vidim da drastično puca, onda drastično i šišam

- Asfodel
Zapravo ovo moje nije tooliko bolesno
kad se prisjetimo da imam suhu kosu. A kakva je suha kosa? Lomljiva!
Nemam nikad bijeli vrh ni ništa, nego isprobavam jel može puknuti pri kraju, jel slabašan.
Toliko
Nemam nikad bijeli vrh ni ništa, nego isprobavam jel može puknuti pri kraju, jel slabašan.
Toliko
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat