NooooooouuuuDecadentor wrote:poceo ga gledat i prespavo pola filma...sad sam izgubio volju
Cold Prey aka Fritt vilt (2006)
- Asfodel
Re: Cold Prey aka Fritt vilt (2006)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
Asfodel wrote:NooooooouuuuDecadentor wrote:poceo ga gledat i prespavo pola filma...sad sam izgubio volju
Bit će da si ga gledao uvečer kasno...pa zakomio.
Ako ti je to utjeha nisi jedini
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- remike2
Imam film na hardu, morat ću ga uskoro i pogledati.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Jane Doe
jučer pogledala trojku i baš me natjerala (tj. dala mi volje i želje) pogledat prijašnje nastavke.
film sa super lokacijama (ok, dvije su, ali su super
), odličnom atmosferom i jezivim ubojicom, baš kako treba. i da ne zaboravim naše malde i simpatične protagoniste (topovsko meso) koji su mi u stilu onih filmova iz '80 i '90 (jer jednostavno nemogu prožvakat ekipu iz većine novijih teen horrora
). ono, ove ti je žao kad najebu (ok, većinu njih) dok kod ovih drugih jedva čekaš da neko više zakolju koliko su iritantni.
8/10
film sa super lokacijama (ok, dvije su, ali su super
8/10

- Studeni
jane, sad odmah i na dvojku.... 
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Jane Doe
to je bio i plan, upravo se skinulaStudeni wrote:jane, sad odmah i na dvojku....

- Sammy
Fritt vilt (2006) - savršena idilična atmosfera u prvom dijelu filma, ekipa na skijanju, creepy hotel i postavljanje temelja za daljne povećanje napetosti. Likovi su nes strasno, do svakog lika ti je bas jebacki stalo i nezelis da umru nasilnom smrcu, dok je kod ovih novih americkih teen slashera slucaj obrnuti, sam bi ih doso zaklat. Negativac odličan, izgled, pijuk i motiv. Rasplet radnje i završnica savršeno odigrani i jos bih pohvalio snježnu atmosferu zbog koje mi film uvijek dobiva ocjenu više. - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Josef K
Ok moram ovo pogledat.
- metallicat
ovo je još jedan od onih koji je velikoj većini odličan, a meni osrednji. vizulano je krasan, ali ostalo onak. drugi mi je puno lošiji, treći niti nisam.