Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
keyboard_kant

Re: Ženski kutak

Post by keyboard_kant » 23 Apr 2011, 12:50

callac wrote:
elrania wrote:meni je NY dosta gadan zbog te šarolikosti i sve više teži ka, grubo rečeno, neukusu. imam nekih komada robe iz njega i predobri su mi, al generalno gledajući suxa jako.
zaru volim baš zbog neutralnosti.
pusti, istog tog neukusa ima i u skupljim dućanima, ali su "zapakirane" u ljepši ambijent i stoje same na polici dok deset reflektora blješći u tu gadost. No da me krivo ne shvatiš, nagledala sam se ja u NY stvari koje ne bih ni đžabe uzela, ali i kupila za sitnu lovu dosta kvalitetnih komada i nekako u mom stilu. Kad je Zara u pitanju, uvijek ćeš me nać na TRF odjelu jer klasična Zara je za mene ipak preklasična i hoh preseratorska. No to su sad sve ipak stvari ukusa.
new yorker je i meni nekako... bofl. :/ većina mi je robe tamo grozna, ali zna se naći pokoji dobri komad... nađe se dobrih trapki i traper tajica. i one obične platnene balerinke za 80 kuna su im okej.
a zara, dosta mi je skupa. :/ ono ne dam za običnu majicu 150 kuna, jbg... na trfu se zna naći dobrih stvari, a i jefftiniji je od normalnog odjela...
neki dan sam kupila prvi put cipele tamo (ako izuzmemo jedne balerinke za 200 kuna od prave kože koje sam prošle godine upikla), i to na onom kao skupljem odjelu, ali su toliko savršene da sam ih morala kupiti (na rate :facepalm: :zubifale: )...
mislim da najbolji omjer kvalitete daju h&m i bershka. zara je stvarno u trenucima precijenjena.
And I feel this coming over like a storm again.

elrania

Post by elrania » 24 Apr 2011, 12:20

konačno sam jako zadovoljna nekom kremom za tijelo - one nove garnier body intensive 7 days su super!
ugodan miris, nisu ljepljive, fino se upijaju i vlaže.

uzela si jučer od meda i rado ću probati i ostale!

callac

Post by callac » 24 Apr 2011, 12:26

nisam probala, tako sam lijena kad je mazanje tijela u pitanju, a često nakon tuširanja i zaboravim. no po ljeti namjerno i izbjegavam jer imam osjećaj da se sva ulijepim.. eventualno se pošpricam sa onim nuxe uljem po dekolteu i sisicama i nakon brijanja nogu stavim losion. Dobra su mi oni rosal od masline ili smokve.
Jedino što sam se sad prisilila svako veče namazati lice nekom ful masnom kremom, čitala sam da bore nastaju ako koža nije hidratizirana i sad opsesivno mažem :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 24 Apr 2011, 12:33

callac wrote:eventualno se pošpricam sa onim nuxe uljem po dekolteu i sisicama i nakon brijanja
pročitala sam ovo prvo na ovaj način bez da sam skužila 'nogu' u nastavku :lol:

meni je to mazanje dosta ok navika i prvenstveno to radim zbog potkoljenica koje se neugodno suše nakon brijanja/čupanja. i odličan je osjećaj leć fino namazan nakon tuša na spavanje.
problem mi je bio što su skoro sve dosad bile ljepljive pa bi se samo gomilale bočice. ovo mi je prva dosad koja mi je najtaman u svemu.

callac

Post by callac » 24 Apr 2011, 12:38

:facepalm: :lol:
a super onda ako nije ljepljiv, budem ga i ja isprobala, s medom kažeš?
najidealnije mi je koristiti bebi ulje koje nakon tuširanja razmuljam po mokroj koži i onda se obrišem. no nikako se sjetiti da ga kupim.. :lol:
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 24 Apr 2011, 12:38

callac wrote:Jedino što sam se sad prisilila svako veče namazati lice nekom ful masnom kremom, čitala sam da bore nastaju ako koža nije hidratizirana i sad opsesivno mažem :lol:
:lol: :lol:
ja mislim da nikad neću steć naviku da išta s ičim mažem, bilo to dobro ili loše. evo sad se jedino sjetim tetovažice namazat :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 24 Apr 2011, 12:43

callac wrote::facepalm: :lol:
a super onda ako nije ljepljiv, budem ga i ja isprobala, s medom kažeš?
najidealnije mi je koristiti bebi ulje koje nakon tuširanja razmuljam po mokroj koži i onda se obrišem. no nikako se sjetiti da ga kupim.. :lol:
e, tooo!! to sam dosta dugo koristila, odlično je. prestala sam, jer mi je trebalo neš za što se ne moram prvo močiti pa sam s vremenom zanemarila postojanje tih ulja. dobro da si me sjetila, mogla bih si po ono od lavande opet!

jep, moj je od meda, ima još shea butter, mango nešto i aloe vera.
nadam se da ti bude valjalo!

Bub

Post by Bub » 24 Apr 2011, 13:53

metallicat wrote:
callac wrote:Jedino što sam se sad prisilila svako veče namazati lice nekom ful masnom kremom, čitala sam da bore nastaju ako koža nije hidratizirana i sad opsesivno mažem :lol:
ja mislim da nikad neću steć naviku da išta s ičim mažem, bilo to dobro ili loše. evo sad se jedino sjetim tetovažice namazat :mrgreen:
Šta je ovo, kakve su to boje?

Bub

Post by Bub » 25 Apr 2011, 03:58

Andrej

Post by Andrej » 25 Apr 2011, 04:01

:lol: :lol: :lol:
Kad porastem biću Kengur.
Lud film.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 25 Apr 2011, 04:05

Jebe mi se za vas i vašu jebenu modu, jebe mi se za vaše liftinge, stylinge, pilinge, kenja mi se od vaših djeta... :zubifale:
SpoilerShow
Nama muškima svejedno i volim kad ima malo celulita, to su drame samo za cure.

Andrej

Post by Andrej » 25 Apr 2011, 04:09

We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 25 Apr 2011, 18:17

Bub wrote:
metallicat wrote:
Šta je ovo, kakve su to boje?
dogodi se jednom u 3mj :lol:
Image

callac

Post by callac » 25 Apr 2011, 23:30

da ne izoftopičarimo onu temu:
@el, znaš da sam ja fan tvog tijela otkako si se "stesala" i malo promjenila imiđž odnosno način odijevanja, dosta je ženstveniji. tako da od mene uvijek moš očekivati kompliment kad je to u pitanju!
ja mislim da se pretvaram u Asf i cat što se šopinga tiče :lol: nisam si kupila apsolutno ništa od prošle godine, vjerovali ili ne! I danas bila u Areni, sve mi je nekako bezveze :? zadnjih mjeseci moje posjete dućanima završe sa vrećicama punim hrane i eventualno nešto kozmetike, ali obuća i odjeća nula bodova. sve je to super za moj đžep, ali treba kupiti haljinu i cipele za bratovo vjenčanje, a meni se NIŠTA ne sviđa...
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Apr 2011, 23:39

oho, evo još lijepih riječi :lol:
uh, robe je bilo svakakve, od svilenih crnih suknji i čipkanih košulja do safari hlača i bijelih potkošulja. nisam toliko drugačija sada od onog od pred 5 godina, samo me nenormalno iritira velika količina crnila (uz uvijek prisutno veliko nepodnošenje šarenila) na sebi pa su se dosta boje okrenule na bijelo i sivo. i iako u proljeće i ljeto procvjeta ljubav prema 'mladenačkijim stvarima', nema mi do strogoće u krojevima i neutralnosti boja.

evo, i mene čeka vjenčanje u 5. mjesecu. bratić se ženi i recimo da sam cipele pokrila - samo trebam odlučiti koje će mi manje silovati stopala tokom 10h nošenja pa mislim da ću uzet one najniže i pustit bordello i ironfistice da odmaraju doma.
a to što ću gore, tj. što bih htjela je toliko jednostavno, al imam tak veliki dojam da kad ću ić kupovat, da neću niš nać.

i asfocat sam već jako dugo, al nerado, jer sam naišla nekih lijepih komada odjeće koji mi i trebaju s obzirom da nemam hlača za ovo vrijeme, a ni laganijih vesta, noooo nema se para.
možda mi se posreći sljedeći mjesec.

Post Reply