mislim da bi trebao pogledati opet film, ali s kime bi onda raspravljao o tom filmu... baš bed.
Samo, ne znam da li da pogledam Bergmanove filmove ili ne... možda jednom u životu.
je, otvarala si topice o njegovim filmovima. A Seventh seal je jedini film koji sam dosada od njega pogledao. Kakvi su drugi njegovi filmovi? Najčešća tematika i to?elrania wrote:gledat
Ovo zvuci tako lijepo.elrania wrote:egzistencijalizam, samoća, smrt i život i žestina ljudskih osjećaja i nagona pa mrtvilo istih.
Film i jest lijep. Neobičan i lijep.Ašow wrote:Ovo zvuci tako lijepo.elrania wrote:egzistencijalizam, samoća, smrt i život i žestina ljudskih osjećaja i nagona pa mrtvilo istih.
Pa pogledao sam film, ali ovo kak je elrania sažela mi zvuči lijepo.velikasirena wrote:Film i jest lijep. Neobičan i lijep.Ašow wrote:Ovo zvuci tako lijepo.elrania wrote:egzistencijalizam, samoća, smrt i život i žestina ljudskih osjećaja i nagona pa mrtvilo istih.
Znam, samo sam se nadovezala na tu riječ.Ašow wrote: Pa pogledao sam film, ali ovo kak je elrania sažela mi zvuči lijepo.
Ta rečenica jel.
Identične teme se obrađuju i u divljim jagodama, a svejedno su jagode nekoliko nivoa iznad. Inače, čist u redu film, niš posebno. Recimo 7.elrania wrote:egzistencijalizam, samoća, smrt i život i žestina ljudskih osjećaja i nagona pa mrtvilo istih.
aha oprostielrania wrote:ovo što sam rekla se odnosilo na cijeli njegov opus.
John_Ryder wrote:kako suSpoilerShowjof i njegova žena izbjegli smrt? mislim,na kraju svi osim njih plešu