Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu.

Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu.
Dobro, i? Iza toga stojim, jednostavno se ne želim živcirati radi gluposti, radi tih crnih vijesti s kojima nas svakodnevno truju. Želim zaboravit na to, izbjegavam takve vijesti, brijem na pozitivu i to je to. Isto tako, kad si odgovarao na moj post, spomenuo si pomaganje prolaznicima kao da sam ja na to mislio, a nisam. Pomogao bi ozljeđenom prolazniku, to se podrazumijeva, ali ja nisam pričao o tome. Samo pokušavam maknuti se od tih crnih vijesti, širi negativnu energiju na sve ljude i to treba izbjećiBub wrote:Info wrote:Ma meni se jebe za ostale ljude, što su, tko su, ko je kog ubio, ko je kog silovao. Nazovite to bezosjećajnim, ali živim svoj život i prvo ću gledat svoju guzicu.
nisu/nije. no i bolje da nema previše diskutiranja oko toga.Info wrote:...Elranie zato što su krivo skužili
Može biti ako niste mislili sa onim pomaganjem prolaznika na mene. Možda ste to samo tako spoemhuli nevezano za mene, ako je tako, onda ste skužili, a ako s s tim mislila na mene, a ja to uopće nisam spominjao, onda niste skužilielrania wrote:nisu/nije. no i bolje da nema previše diskutiranja oko toga.Info wrote:...Elranie zato što su krivo skužili
U pravu si, zbilja mi se jebe ko je kog ubio, ko je kog silovao kada to pročitam negdje (u novinama ili negdje čujem). Ali recimo ako prolazim kroz neku uličicu i vidim da neki muškarac siluje djevojku/ženu, pomogao bi. Preko toga ne bi mogao preći, mislim, ne bi mogao pobjeći. Ali ovako kada čitam u novinama, jednostavno to izbjegavam i ne dira me to previše. Ne znam kak da drugaćije objasnimBub wrote:Treba brijat na pozitivu, ali opet ne kužim tvoje postove. Nema veze što si ti mislio kontretno samo na "ko je kog ubio, ko je kog silovao" kad je to sve isti vrag i normalno da ne možeš pomoći na daljanu zato mi je diskusija bezvezna, normalno da sam se odmah uhvatio onoga bliže, što ti se dogodi pred očima.
Bez ljutnje, ali malo mi tu nešto ne štima. U jednom trenutku te boli kurac u jednom bi pomogao ženi da vidiš da ju siluju (eto da se uhvatimo tvoga, pa da bude lakše).
EDIT: btw to s prolaznikom je bio samo primjer, ali komtno takve stvari možemo staviti u isti koš.
Etoelrania wrote:daleko od očiju, daleko od srca, ne?
Shvaćam ja što želiš reći.Info wrote:U pravu si, zbilja mi se jebe ko je kog ubio, ko je kog silovao kada to pročitam negdje (u novinama ili negdje čujem). Ali recimo ako prolazim kroz neku uličicu i vidim da neki muškarac siluje djevojku/ženu, pomogao bi. Preko toga ne bi mogao preći, mislim, ne bi mogao pobjeći. Ali ovako kada čitam u novinama, jednostavno to izbjegavam i ne dira me to previše. Ne znam kak da drugaćije objasnimBub wrote:Treba brijat na pozitivu, ali opet ne kužim tvoje postove. Nema veze što si ti mislio kontretno samo na "ko je kog ubio, ko je kog silovao" kad je to sve isti vrag i normalno da ne možeš pomoći na daljanu zato mi je diskusija bezvezna, normalno da sam se odmah uhvatio onoga bliže, što ti se dogodi pred očima.
Bez ljutnje, ali malo mi tu nešto ne štima. U jednom trenutku te boli kurac u jednom bi pomogao ženi da vidiš da ju siluju (eto da se uhvatimo tvoga, pa da bude lakše).
EDIT: btw to s prolaznikom je bio samo primjer, ali komtno takve stvari možemo staviti u isti koš.
O ne, izuzetno je lako.Ašow wrote:nije lako biti emocionalno osjetljiv.