Eto, A$H, da nije bilo tvoje potpore i pomoći oko stvaranja tog movieworlda, ne bi sada postigli sve ovo.Ovo je još jedan uobičajeni filmski blog posvećen filmovima, ali ovaj topic je posvećen svim žanrovima, horor, komedije, ljubići, trash... Filmovi za sve ukuse, filmske zanimljivosti, biografije glumaca, slike. Potruditi ćemo se zainteresirati što više čitatelja za ovaj blog i skupiti što više recenzija raznih filmova, a najveći je cilj sada postići ukupno sto (100) recenzija
Ah, bed mi je jedino što je 100 - ta recenzija morala biti baš phantasm 2 - mislio sam da će bar biti jack frost, hard boiled ili bar castle freak, ali kako nisam dobro brojio
Je, gledam malo stare komentare i vidim da blog traje već od 2006 godine.
A kao što sam rekao, recenzirati ću sve moguće filmove koje postoje, bilo koji žanrovi. Ima tu nešto trash kao slugs, japanskih kao ichi the killer, akcijski kao true romance, horore, borilačke - sada sam se malo proširio i na anime, a uskoro možda i na serije.
Bilo je tu dosta padova, trenutaka depresije za vrijeme nezaposlenosti, kada je baš postojala opasnost da sjebem cijeli movieworld, ali na svu sreću me to prošlo. Bilo je tu dosta zaostataka, neinspiracije, nevolje za gledanjem filmova... A dosta tekstova kod mene samo čeka da objavi na blogu, he.
Istina da nisam baš najbolji recent, ali baš uživam u pisanju, od kratkih priča do tih recenzija. ima tu dosta loših kao braindead ili kill bill, koji su bili napisani na brzinu. Ali s vremena na vrijeme prepravljam i te stvari.
A kakvi su planovi za dalje? ma možda jedanput napišem već spomenutu kolumnu, he. A od recenzija filmova, imam toliko filmova koje bi htio recenzirati, fast and furious serijal, sahara, hard boiled, bruce lee i dokumentarci. i onako neke zanimljive filmove kao horror toons, evil toons ili jack frost 2.
Eh, godina dana, 100 recenzija, ovaj sjajan forum i sjajna ekipa.