Mah već sam bio sve prodiskutirao s bližim ljudima i strahota jedna.John_Ryder wrote:a šta drugo nego ova sramotna presuda
Što mi je maknulo smješak danas?
- Bub
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
@bub i ja također. brzinska kavica u birtiji bila i sva ova starija ekipa koja dolazi je tamo od čitanja presude. Strašno.
Ali, nije toliko do presude zapravo koliko karakteriziranje oslobodilačkih akcija kao zločinačkih.
Serem, i do presude je.
Ali, nije toliko do presude zapravo koliko karakteriziranje oslobodilačkih akcija kao zločinačkih.
Serem, i do presude je.
- Bub
Mah suvislo je išta govoriti, a i ne bih ovdje preko foruma. Ipak ima ljudi ovdje koji su preko grane i jako su mi dragi i simpatični, pa ne bih volio da ovo pređe u neko prepucavanje, a bogami je to svima bolna točka.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Da, istina. Bilo/prošlo, naučili smo na greškama, al mrzim kad imamo ovakve podsjetnike na ta vremena.Bub wrote:Mah suvislo je išta govoriti, a i ne bih ovdje preko foruma. Ipak ima ljudi ovdje koji su preko grane i jako su mi dragi i simpatični, pa ne bih volio da ovo pređe u neko prepucavanje, a bogami je to svima bolna točka.
- metallicat
- keyboard_kant
Sry, malo smo se zanijeli.metallicat wrote:određeni postovi![]()
![]()
And I feel this coming over like a storm again.
- Andrej
Bub wrote:Mah suvislo je išta govoriti, a i ne bih ovdje preko foruma. Ipak ima ljudi ovdje koji su preko grane i jako su mi dragi i simpatični, pa ne bih volio da ovo pređe u neko prepucavanje, a bogami je to svima bolna točka.
SpoilerShow
Daj brate opusti se što se mene tiče. Da ne voliš svoje ni ja te ne bi voleo.
Ja sam uber nacionalista, volim svoju zemlju i svoj narod najviše na svetu, što i svima želim.
Sve je to politika, a ti burazeru i ja ne možemo pristojan posao da nađemo, stan da kupimo, ni auto na 50000 rata.
Imam toliko godina da sam neke stvari svojim očima gledao, sagradio svoj stav i zatvorenih usta ću ga u grob poneti, jer jebeš sve što je bilo ko od nas dobio/izgubio ako ćemo svaku novu generaciju time da opterećujemo i iznova im upropaštavamo život, samo zato što je nama upropašten.
Ja sam uber nacionalista, volim svoju zemlju i svoj narod najviše na svetu, što i svima želim.
Sve je to politika, a ti burazeru i ja ne možemo pristojan posao da nađemo, stan da kupimo, ni auto na 50000 rata.
Imam toliko godina da sam neke stvari svojim očima gledao, sagradio svoj stav i zatvorenih usta ću ga u grob poneti, jer jebeš sve što je bilo ko od nas dobio/izgubio ako ćemo svaku novu generaciju time da opterećujemo i iznova im upropaštavamo život, samo zato što je nama upropašten.
We're all mad here...
- john_constantine
+ 1. Ja izbjegavam u javnosti takvu temu, imam svoje mišljenje. A osim toga, previše je to opasna tema za raspravu u javnosti...Bub wrote:Mah suvislo je išta govoriti, a i ne bih ovdje preko foruma. Ipak ima ljudi ovdje koji su preko grane i jako su mi dragi i simpatični, pa ne bih volio da ovo pređe u neko prepucavanje, a bogami je to svima bolna točka.
Michel puši karu.
- metallicat
ma u 2 PM. mjesec dana planiramo ić u trst, i sad se dignem i taman krenem, kad javljaju da je auto krepao, pa jooooj

- Bub
Svaka ti čast brate, slažem se s spoilerom definitivno, ali također kao i Cons ne volim pričati o svemu tome javno. Bolje je tu temu ostaviti zatvorenu i naravno treba imati svoj stav o svemu tome. Bolje se sada bakčati s nekim drugim životnim bitnijim stvarima nego se vraćati non-stop nazad, ionako smo mi svi bili samo pijuni.Andrej wrote:SpoilerShowjer jebeš sve što je bilo ko od nas dobio/izgubio ako ćemo svaku novu generaciju time da opterećujemo i iznova im upropaštavamo život, samo zato što je nama upropašten.
- john_constantine
nova verzija opere... sjebala mi je wordpress.
Michel puši karu.
- Ašow
Upravo to, jebes opterećivanje.Bub wrote:Svaka ti čast brate, slažem se s spoilerom definitivno, ali također kao i Cons ne volim pričati o svemu tome javno. Bolje je tu temu ostaviti zatvorenu i naravno treba imati svoj stav o svemu tome. Bolje se sada bakčati s nekim drugim životnim bitnijim stvarima nego se vraćati non-stop nazad, ionako smo mi svi bili samo pijuni.Andrej wrote:SpoilerShowjer jebeš sve što je bilo ko od nas dobio/izgubio ako ćemo svaku novu generaciju time da opterećujemo i iznova im upropaštavamo život, samo zato što je nama upropašten.
- Jane Doe
- alecto
4.minus iz jednog kolegija i pitanje dal će me pustit na ispit.
we are such stuff as dreams are made on
- Andrej
Neki govnari i pederčine od mediokriteta koji upravljaju svime.
We're all mad here...