Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Decadentor

Re: Supernatural

Post by Decadentor » 17 Apr 2011, 21:07

Zadro wrote:Ma krenula je krvagu čim je vrag izašo iz nje.
Sera je sve zasrala i ako če bit 7 sezona a ziher oče dobro ču razmislit o gledanju dalje.
:lol: :lol: :prayer:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Apr 2011, 00:50

slaba nova ep,serija mi polako tone u očima :zubifale:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 18 Apr 2011, 09:48

Također. :(

Scarface

Post by Scarface » 18 Apr 2011, 13:15

John_Ryder wrote:slaba nova ep,serija mi polako tone u očima :zubifale:
Da, ova epizoda je stvorila još milijun novih malih rupa, i više mi je dosta toga. Jako loše.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Apr 2011, 17:18

Zadro wrote:Ma krenula je krvagu čim je vrag izašo iz nje.
Sera je sve zasrala i ako če bit 7 sezona a ziher oče dobro ču razmislit o gledanju dalje.
mah, da, sigurno će biti sedme sezone koliko već nadrkavaju s Evom...

Ali stvarno, ne samo da ima rupe, već i nema nikakvog smisla ova epizoda...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 18 Apr 2011, 17:20

Ma i ova glumica za Evu je preloša, ima neku govornu manu, pa zvuči ka da joj je ona stvar stalno u ustima (a vjerojatno je i bila, jer ne bi dobila tu ulogu u protivnom).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bub

Post by Bub » 22 Apr 2011, 10:15

Evo jučer sam se opet prije spavanja natjerao da pogledam epizodu Supernaturala i ne znam...imala je potencijala priča, ali nekako mi je sve to kao da gledam ponovljene stvari, te se vidi kako je pokradna ova epiozoda i uzeta od nekoliko filmova. Sad da opet kažem da je ovo za djecu, neki bi se naljutili, ali ja tu ne vidim ništa dobro, počevši od glume, pa na dalje i opet moram povući paralelu s Dark Angel, koji mi je bio odličan u svoje vrijeme, sad to ne bih mogao gledati, tako da me ovo ne pali ni najmanje. Dao sam šansu, 4 epizode sam pogledao, ali više nećem.

Josef K

Post by Josef K » 22 Apr 2011, 14:25

Jesi ikad pogledao prvu epizodu ili samo ovak random hvataš?

Bub

Post by Bub » 22 Apr 2011, 14:42

Ma ovako random kad ne mogu zaspat i nema ništa pametnije na TV-u. Kužim da ne znam sve, pogotovo ta priča što je jedan bio u paklu, ali opet za mene to nije nešto toliko dobro, ne kažem da je loše, čak je i zabavno nije da je dosadno. I ne umanjujem nikome ništa kome je ova serija odlična, dapače.

Josef K

Post by Josef K » 22 Apr 2011, 14:54

Ma kužim.
Al stvarno moraš prvih par ep pogledat da bi se navukao. Bar je meni tak sa bilokojom serijom.
Kad je Lost bio na novoj ili di več ja sam uhvatio par epizoda i izgledalo mi je fora, ali ništa posebno. Tek kad sam stvarno počeo gledat od početka shvatio sam koje je savršenstvo.
Al neču te ja nagovarat da počneš gledat da me nebi ubio kad dođeš do ove propale šeste sezone :lol:

Bub

Post by Bub » 22 Apr 2011, 15:04

:zubifale:

Ma ne sekiraj se, ali kod mene ti je još problem što sam ti jako težak za serije, baš pogotovo zbog tih stvari što u rijetkim slučajevima poslije druge sezone bude dobro, većinom padaju i budu sve lošije, pa mi je to gubljenje vremena, a i nema mi nekih dobrih možda par u zadnje vrijeme, neke nisam ni počeo gledat, ali vidim da su dobre (Mad Men, The Tudors, Boardwalk Empire, The Rome...).

Ove kao Supernatural ili sve ove krimi i sl. su mi sve na isti kalup i samo se neke stvari mjenjaju tipa glumci. Uvijek imam osjećaj kao da sam već gledao.

metallicat

Post by metallicat » 23 Apr 2011, 00:58

Bub wrote:Ove kao Supernatural ili sve ove krimi i sl. su mi sve na isti kalup i samo se neke stvari mjenjaju tipa glumci. Uvijek imam osjećaj kao da sam već gledao.
ma moj čovjek :zubifale: (fanovi, žao mi je što prcam svako malo, ali to je jače od mene :zubifale: )
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Apr 2011, 01:52

meni je zadnja epizoda bila prezabavna :supz: :lol: :lol:

vec vidim kako ce sve zakomplicirat i napravit epic zadnje 2 epizode tako da cemo rec pa nije ova sesta sezona bila toliko losa, ceka se sedma :zubifale: :zubifale:
Image

elrania

Post by elrania » 23 Apr 2011, 11:30

Bub wrote: Ove kao Supernatural ili sve ove krimi i sl. su mi sve na isti kalup i samo se neke stvari mjenjaju tipa glumci. Uvijek imam osjećaj kao da sam već gledao.
ove zbilja jesu, al zaista nisam naišla ni na što da mi je bilo tak zabavno ko supernatural, jer je totalno u svom fazonu i na niš me ne podsjeća.
šteta što mi sad sve ovo u zadnjoj sezoni ide k vragu. nekak je gledam na kilavo =/

Scarface

Post by Scarface » 23 Apr 2011, 12:11

Decadentor wrote:meni je zadnja epizoda bila prezabavna :supz: :lol: :lol:

vec vidim kako ce sve zakomplicirat i napravit epic zadnje 2 epizode tako da cemo rec pa nije ova sesta sezona bila toliko losa, ceka se sedma :zubifale: :zubifale:
Ne bi išlo...

Post Reply