Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
daj nemoj me badirat, dobro mi je samo da dođem sebi malo
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
daj se ne zajebavaj, koji ti je kurac? možda bude da je niš, al i meni je 'bilo ništa' i onda je ispalo blago rasprsnuće mišića na desnom bedru.
odi na hitnu.
odi na hitnu.
- Bub
slažem se sovim mada nismo mi više mladi da si pijan ko svinaj, nije se puno popilo, al eto očito je bio takav danmaddjuro wrote:tko vam je kriv kad pijete i vozite, ali stvarno bi trebao otići doktoru ASAP. s takvim se stvarima nije za zezat.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
cjevanica me boli i vilica, sutra kad se ohladi ako nešt bude bolio odem na hitnuelrania wrote:daj se ne zajebavaj, koji ti je kurac? možda bude da je niš, al i meni je 'bilo ništa' i onda je ispalo blago rasprsnuće mišića na desnom bedru.
odi na hitnu.
-
- Andrej
- john_constantine
John_Ryder wrote:http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/ ... aca-217458

Michel puši karu.
- metallicat
tek kad se ohladi će bolit ko vrag. tu nemaš šta razmišljat, nego moraš otić!Bub wrote:cjevanica me boli i vilica, sutra kad se ohladi ako nešt bude bolio odem na hitnuelrania wrote:daj se ne zajebavaj, koji ti je kurac? možda bude da je niš, al i meni je 'bilo ništa' i onda je ispalo blago rasprsnuće mišića na desnom bedru.
odi na hitnu.

- Jane Doe
da, kako ti je danas?? jesi bio na hitnoj???Andrej wrote:Bub brate, jel si živ?

- elrania
nisam niš pisala nakon ovog njegovo sinoć baš iz tog razloga. valjda ga je bol potjerala da ode. vjerujem da vilica i noga pulsiraju.metallicat wrote:tek kad se ohladi će bolit ko vrag. tu nemaš šta razmišljat, nego moraš otić!Bub wrote:cjevanica me boli i vilica, sutra kad se ohladi ako nešt bude bolio odem na hitnuelrania wrote:daj se ne zajebavaj, koji ti je kurac? možda bude da je niš, al i meni je 'bilo ništa' i onda je ispalo blago rasprsnuće mišića na desnom bedru.
odi na hitnu.
- john_constantine
- Jane Doe
što bi značilo da je otišao doktoru, nadam sejohn_constantine wrote:dugo se ne javlja....

- Info
Ili je došla Milicija po njega
Uglavnom, Bub drži se
Uglavnom, Bub drži se
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- keyboard_kant
KRO/pumelrania wrote:ma skoro svi bi se promijenili. imam i ja sličnu stvar s jednim drugim forumom i sve mi je bilo neugodno kad mi je netko neki dan spomenuo neš što sam tad rekla/mislila.![]()
sad će ispast da sam voajer, al valjda e pamćenje tak dobro služi oko tih detalja, al ti si ono bila na ang/pum? kak ide to, jel gotovo? za ang me zapravo zanima kak ti je, jer sam i sama jednom bila na tome pa volim čut dojmove
može u last post wins, ako ti se da pričati.
nisam gotova još.

And I feel this coming over like a storm again.
- elrania
ahaaa 
super za posao u struci! to neš na kro ili pum dijelu?
dobro, što god da je, uvijek mi je drago vidjeti da se netko s ff-a tak zaposli.

super za posao u struci! to neš na kro ili pum dijelu?
dobro, što god da je, uvijek mi je drago vidjeti da se netko s ff-a tak zaposli.